Tuesday, October 20, 2009

BERTIGA LEBIH BAIK....

tq Anny belanje kami breakfast kat kopi bean... heheh... sodap... control2..jgn makan byk...oh ini sesi perjumpaan teman tp mesra anny-filla-atta... uiiii bukan senang nak jumpa sekali betiga mcm nie... skali jumpa manfaatkan bebaik yer.... walopon suara aku takder..kene ckp menjerit2 baru tekeluar suara sket... waaaaa...sonoknyer orang bagi special treatment kat filla nie...auwwww... sayangnyer budak2 ni kat aku ni..auwwwww....alamak..besepah tul muker aku time nie...
ini ler selalu masalah nyer kalo kuar 3 orang.. gambar dah tentu sorang tukang pegang camera.. selebihnye gambo beduaaa jek.. kadang jadik berempat.. (temasuk lelaki uban putih kat blakang tu...)

Amber Chia.. eh silap... Natra a.k.a Atta.... Anny ngn baju keje... ape kelas keje?hehehe...eh, tq Anny blanjer filla and atta..
ni candid *tipu*
oh atta... suker arr gamba nie.. mcm kakak sayang adik.. (ko kakak, aku adik)


uih.... kalah bangla pose kita nie... huahaha..... pokok jer takder...ni pon mcm kakak sayang adik.. auwww b'day aku lom lepas lagik... so aku adik..huahah.. auwwww..bau kedai...bau kedaiiiiiii.... MJ.. cayalah..auwwww tak tahan mak... ok bagi chance dia nak jadi duta BR.... drama swasta sebabak.. kalo tak..mesti aku dah kene lempang nak bermanja2 mcm ni.. hehe
ok.. meh tunjuk kat orang kita mampu beli 2 cup ice kim okeh... demi nak melepak kat cafe dia..
ok ni candid *tak tipu*


gambar last ialah gambar calar balar dari kami bertiga... terima kasih kerana mencuci mata di blog saya.. sekian dari kami BKC (budak kaca mata)


semoga kita tak nampak tua... dan dpt menyelamatkan kedut-kedut halus bawah mata.. hey u old woman!! WTF?????!!! kite sajer yg paham...





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

nadya omar said...

besh kn ada beshfriends.. sgt happy!! pyh nk cari kwn yg leh nk share susa senang dgn kita.. ur friends,, hot2.. tmasuk akak!! boley? heheheh

Liyanaroxx said...

sume vogue de vass...cun woo awek 3 orang nih...cayalah kak filla~!!=)

Mimy Hamid said...

weh natra tu lawo gilerrrrrrrrrrrr...admirer lak aku..no no bkn lesbo..ada iras dapne iking la

JuJue said...

wehh pjg dah rambut ko yer. kalo ikut kan pertumbuhan rambut ko tuh..patutnya rambut aku dah patut cecah tapak kaki. tapi ni dak..tettappp kat situ. ko letak baja apa?

aku terlioq tgk makanan lazat dari coffee bean itew!

Chooyaya! said...

korang 3 mmg hot2 ok.. si natrah tu baju dia cantik, gebu nak mampos... kem slm dia. tanya dia, mana dia beli baju tu. aku suka.

ms diaz said...

bestnye tgk korang bertiga....suke tgk kak atta tu..cantik..kak filla pun ape kurangye..vogue gitu..
aritu akak de tanye pasal circular PA akan kuar x lame lagi kan?btw, JPA de good news tuk bakal2 PA sume..nntkan ek..*wink*

Filla ~ Kasih Aleeya said...

nadya omar: uii bestlah jugak..hormat menghormati dan paham memahami.. ;)

liyanaroxx: auwwww..(prasan)

mimy hamid: ko puji agak2 sket.. nyampah dapne iking kang..haha

jujue: kan kan? kejap jer panjang..eh bekfast set mmg dap ok kat kopi bean...

chooyaya: baju dia tanya aku jek.. kat pasar malam ko leh try usha.. sbb dia glebeh kiri kanan.. ko leh dpt rm10 - 3 helai.. kalo bli.. campak kat aku selai... hahaha...

ms diaz:wawawaahhhh.. ada gak tedengar from ministry..dorang ckp ada good news utk PA next year.. InsyaAllah.. tunggu jerlah...

Anonymous said...

sgt chumel n suke gile ngk ur lifestyle!!huhu..blog,dauter,family yang chumel!slalu turun pjtaya.tak nah plak selisih bahu!!huhu..

feel free to visit my blog n coment yer pn filla!
http://mumiyaya.blogspot.com/

busyuksayang said...

cun sgt :)

Anonymous said...

Cik Fillanie...

U olls umo sebaya ke??

Cik Atta tu dah kawin ke?? err.. nikah... lawa la dia...

Dah ada bf ke blom???

Huahuahua...

Cheers

...$weE+ 666... said...

...cun arrr shade si atta tu, sker sgt!