Friday, July 03, 2015

BUKA PUASA DAY 15 - 2015

Semalam pon Pak Radie tak dapat join berbuka kat rumah.. Biasanya kalau dia x balik dia mesti send gamba makanan dia yg sedih tu.. pastu terpaksalah aku send makanan aku yang sedap ni muahahahahah.. takde lah dia tu anjer-anjer la tu nak ngadu makan tak sedap.. haih muka je ganas hihi...

Semalam tekak teringin nak makan bayam rebus je.. the kasihs pon suka bayam.. fish ball sepeket tu hanis Aleesya makan.. Amaani dapat 2 biji.. pastu bergaduh nangis sebab kenapa Aleesya habiskan????? Amaani makan dua je!!!! menitis lah air mata org tu hahahaha.. dah lah aku ni serba salah... terus marah dua-dua.. jangan nak bergaduh depan rezeki.. makan je apa ada.. paham???
masak ikan tenggiri masak kicap pedas.  Selalu masa tumis bawang tu aku suka masukkan 1 sudu cili kering blend.. baru ada rasa pedas-pedas skit :)

telo dadar pon nak masuk blog? Eh sukatilah nak masuk jugak jugak jugakkkkkkk!!! itu jelah lauk berbuka semalam.. Harini? Ok jom pikirkan...

*update guna phone, nasiblah picture x leh enlarge, tulisan x leh kasi centre.. janji ngkorang paham sudeh*

Love,
Filla

2 comments:

Mamamyras said...

bayam rebus pun sedappp bulan puasa ni.. hehe
anak2 sy pun suka sangat berebut fish ball ..kakak menang, adik nangis

NaZa Luv said...

kak pila.. jenuh la i dok baca "hanis aleesya yang makan". eh nama leeca bkn kasih aleesya kah??pstu dah tenong2..ooo mesti nak kata "habis aleesya yg makan". hahaha.. typo pun leh buat i saiko tawww..hahaha.. salam ramadhan 19 kak pilla...