Thursday, July 02, 2015

BUKA PUASA DAY 14 - 2015

Korang akan tengok tajuk Day 14 ni dua kali hahahahha.. Sebab ada entry yang buat 2x konon cerita lain-lain hihihi... entry nasi briyani mambub lah ni punya angkara... hentam je lah yek..

Ni lauk berbuka semalam.. Pak Radie tak join buka puasa sebab dia buka kat office banyak kerja.. 

Dah muak makan ayam dengan ikan.. So kita buat Asam Pedas Daging je.. sama je cara dia macam masak asam pedas ikan.. cuma untuk daging bagi pekat sikit kuah tu dan letak kentang.. minyak berlebih tu sila cedok dan buang heheheh.. 

bibik tolong buatkan kentang bilis pedas ni untuk kasih.. 

penyelamat keadaan ialah ayam drumet heheheh.. 

Penat tau nak masak banyak-banyak.. apa ada je lah kita makan ye ;)

Harini nak masak apa kengkawan?



Love, 
Filla.

3 comments:

NurFatihah Che Daud said...

Sedapnye menu tu....tk bole tengok lama2...kurang pahala puasa kang

nila anggraini said...

ayam drumet tu macam sedap je...heheheh

Suriya Majid said...

drummet tu memang sedap. terliur pula. tapi tulah makin nak habes ramadan, makin hilang mood nak masak.