Tuesday, May 27, 2014

VOTE KAK PILLA YER...

Assalamualaikum...

Hai korang semua apa khabar.. Amboi kemain membodek Kak Pilla hari nie.. kenapa tu? hehehe..

Kak Pilla jarang join contest.. Tapi kali ni Kak Pilla gigih jugak join atas desakan anak-anak.. Diorang nak sangat menang contest ni.. dapat pergi Legoland kalau menang.. 

Gigih Kak Pilla deco-deco ice cream wall's ni.. siap penyapu bagai.. nak buat ahli sihir tapi tak reti buat badan dia.. so ada kepala je.. pepandai lah kau nak terbang guna kepala je.. kah kah kahhh.. 

Now dah ada 34 votes kalau tak silap.. Acaner nak menang nie? Huwaaaaaaa.. paling tinggi vote Kak Pilla tengok dah ada yang sampai 600++ votes dah.. jauh sangat ketinggalan :( 

So di hari baik nie.. Kak Pilla harap korang semua sudi vote kiter... Comel kan ice cream Kak Pilla? Tak malu kan nak suruh orang vote kan kan kan???? Kak Pilla and The Kasihs sangat memerlukan votes dari all of my readers.. (Hoiiii bongok gila rasa mintak tolong camnie, tapi terpaksa kutebalkan kulit muka ini).. Jasa baik korang akan Kak Pilla kenang hingga akan kubawa di dalam mimpi ku.. 

Vote Kak Pilla and The Kasihs di www.wallsindisneyland.com

Boleh vote hingga 30 May 2014 (Jumaat).. Sehari sekali ok? 

I love u olls...

_______________________________________________

Pengumuman.. Siapa pengguna Ephyra yang stay kat KL jom join gathering (hi - tea) di Flora Cafe, Ampwalk, Jalan Ampang pada 31 May 2014.. 
Kak Peej, Kak Pilla, Kak Elly and Noy (adik Peej) will be there.. Boleh lepak-lepak sebab tujuan utama pun untuk berkenal-kenalan dan beramah-mesra... Sila whatsapp/sms Peej (0122758575) untuk book tempat anda.. 

Jangan lambat ye.. Kak Ceera pon ada.. amboi aku jual orang ke apa nie.. heheheh.. (ceera, ko tak leh cancel, aku dah sebut nama kau ni).. 

Love, 
Filla.

6 comments:

Miss Moon said...

Nasib nko belum sebut nama aku kalau tak aku paksa korang pegang baby aku hahahha pak sutan ada test on that day . takley aku paksa dia jaga budak

ny+mi said...

Kak filla,sy try bukak link tu tp x dapat laa.

Anonymous said...

nk join gathering..tp bukan pengguna epyra..boleh ke? haih..

Mami Izaara Imani said...

kak filaa..sy pun dh try bkk link tu..taboleh..iols nak vote uols ni..ade ke dia ckp *balik rumah* - page tu ckp BACK TO HOME..choi sgt..cam mana ni..nak vote ahkak ni...!!

Anonymous said...

dh vote, buk.. demi the kasihs yg menceriakan saya @ fb/ig.. ni je yg mampu saya balas..

p/s knp keek tk blh ek??

Irene Dahayu said...

done vote kak filla...