Tuesday, May 27, 2014

SELFIE DI MAJLIS KAHWIN.

Haritu gi wedding kat Shah Alam.. Wedding anak buah aku nye cousin.... OhEmGee.. makanan sedap gila ok.. Aku biasa gak gi makan kenduri kawin, tapi yang ni terpaling sedap..

Nasi dia je dah sedap.. makan nasi je pon dah ok dah heheheh.. over kan aku kalau nak menyatakan sedap gila.. heheh.. dapat bawak balik, suap Aleesya dua mangkuk ok dia makan.. esoknya bibik suap 3 x tambah.. hahahaha.. kan aku dah cakap sedap!! 

Rojak pun ada.. ABC pon ada tapi aku dah macam dugong tak leh bangun dah sebab kenyang.. sebab ada kuih muih tradisional bagai.. 

Aku takde gambar with pengantin.. so pinjam gambar ni.. Selamat Pengantin Baru buat Qis dan husband :)

Paling best sebab kat luar ada photo booth.. aku tak leh lah tengok frame.. mesti bila lalu nak tengok sebab ingatkan cermin.. 

My SIL's family

Bersama mak mertua kesayangan.. Mak cakap "muka kau dah lebar macam muka mak lah".. Amboi mak.. kang ai sentap kang.... kejam ok.. heheh

paling best insta booth ni.. ai like.. 

korang kalau nak sewa boleh gi kat instagram dan cari #piccabooth

selfie time ;)

nanti dapat ni.. aku punya lupa nak amik gambar.. ada kat rumah.. cool gak kan ada insta booth ni? boleh hashtag sekali.. so nanti ada banyak kenangan bila tengok families and friends share kat ig.. kenapa lah zaman Kak Pilla kawin dulu takde.. dulu-dulu pakai filem je huhu.. 

Auwww lanun sangat.. takuttttt. 

family my BIL.. eh anak aku pulak terselit situ hahah

My niece Raja Syasya jadi flower girl kalau tak silap.. 

kitorang melepak dalam bilik ni hah.. Eh amaani ada sekeping ni je gambar.. 

Kasih berangan princess

Budak Leecha ni paling tak leh blah.. makkkkk tolong dia dah start pandai nie.. macam secara tiba-tiba dia pandai macam-macam.. dah berjalan sana sini.. kuat sentap merajuk. membuli orang.. mengamuk-ngamuk tido malam.. mandi menangis-nangis.. huwaaaaaaaaaaaaaa... 


Wow hensem lah Kak Pilla


Sekian saja laporan dari Model Misai Lux *ehem*



Love, 
Filla.

3 comments:

JMR said...

chare gk ada booth insta cam tu..hehe

fara said...

boleh tahu katerer mana? i pun nak order untuk kenduri kahwin

Nor Azmi Md Ali said...

berapa sewa piccabooth tu?
blh bg no tel dia x?