Thursday, May 08, 2014

MAKAN LAGI.

Hari bila ntah ni malas nak masak.. So ajak Pak Radie gi makan kat luar jelah.. Bila tanya nak makan apa.. tak tau.. tanya nak makan mana.. pun tak tau.. ok biar ai yang decide.

ke Papa Rich kiter... 

Hoi tengok Laksa ni terus kecoq ailioq noooohhh.. hehehe

Tak tau napa Pak Radie order kuey teow ni.. padahal dia bukan suka benda2 camni.. last2 tak makan.. geram betul tau.

dim sum kegemaran tuan blog.

Acih makan nasi ayam.. share ngan Ani.

dia sekarang eksen ok.. nak amik gambar muka malassssss je.. 

Papa Rich kemain mahal sekarang ni.. tak leh selalu.. rabak poket.

Dah tu je nak citer.. nanti kita sambung lagi ye.. tata titi tutu.. 




Love,
Filla.

5 comments:

JMR said...

dah namanya Papa Rick kak, konpom la mahal..kalau Papa Poor mungkin harga dia down sket..haha

Puan Hani said...

memang dah mahal pun kak pilla..haritu makan dimsum hijau dgn kuning pastu 3 layer tea dgn hot cappuccino dekat lima puluh ringgit. hoihh terperanjat. dasat pappa rich sekarang. hahaah.

Anonymous said...

makan kt papa rich selalu,lama2 boleh jadi papa kedana la kak pilla

Akula said...

as salam filla saya silent reader ur blogger namun saya juga seorang blogger tp x aktif sgt..rase terpegun perkongsian u setiap sehingga mengumpulkan followers dan juga readers tahniah menjadi blogger yg humble ur punyer blog list blog terdiri dari ur friend juga macam elly..jujue..namee roslan sbb blog list mereka pun sama.ok salam perkenalan and gud luck

http://anakbonda.blogspot.com/

My Aisy said...

hehehe...tu sebab nama dia papa rich...rich sentiasa...hahaha...

dimsum tu cam sodap je..