Thursday, August 16, 2012

TOGETHER, GREAT THINGS CAN HAPPEN...

*sponsored post*
*please scroll down for new entry*

Amaani memang suka minum susu.. bukan setakat SUKA... tapi dia memang hantu susu.. hahaha... kejap kang susu.. kejap kang susu.. kejap kang susu... oihhh bankrup mak kau tau.... tapi takpe.. susu kan bagus untuk otak anak kita.. eh tapi semua susu ke bagus??? Amaani minum Anmum Essential.. dan aku memang dah habis buat kajian pasal Anmum Essential.. tak de sebab kenapa aku tak nak bagi dia minum susu.. malah, lagi banyak dia minum.. aku lagi suka ;)

Anmum Essential ada DHA.. apa tu?

DHA = key building block of brain cells

Dan setakat ada DHA sahaja memang tak cukup ya... lagi satu yang paling penting ialah GANGLIOSIDES.

Gangliosides = brain cell connections.

Kadang-kadang kita fikir cukup sekadar DHA sahaja.. tapi sebenarnya TAK CUKUP!!! anak kita memerlukan Gangliosides jugak untuk brain cells.. Lagi banyak sel otak berhubung, lagi cepat mereka belajar!!! 

Maksudnya DHA dan Gangliosides ni saling memerlukan.. Together Great Things Can Happen! Gabungan DHA dan Gangliosides sangat membantu dalam perkembangan otak.. Siapa tak nak anak bijak oiiii??? 


Amaani kalau campak ipad kat dia.. laju gila dia cari game-game apa yang ko suruh.. tau je dia game tu duduk kat celah mana.. kat file mana.. aku pon tak reti.. hahah... aku yakin salah satu sebab ialah sel-sel otak saling berhubung.. itu pentingnya dia minum susu Anmum Essential yang kaya dengan DHA dan Gangliosides. 

Ani gembira, mak dia pon gembira ;)


i believe two things work better than one.. paham? sama-sama berhubungkait untuk membantu anak kita belajar dengan lebih cepat dan pantas.. macam yang aku cerita haritu.. tiada susu lain yang offer this powerful double brain benefit kecuali Anmum Essential.. Formula terbaru Anmum Essential sekarang mempunyai LEBIH DHA dan Gangliosides.. Para ibu bapa tidak perlu bimbang.. Dah tentu ini susu terbaik untuk anak saya.. dan anak anda jugak ;)


4 comments:

Zaza said...

anak zaza si Akiff pun minum susu Anmum jugak.. ;)

azurazimi said...

Hai Filla, seronok tgk progress Amaani. I pun nak anak I (13 months) minum Anmmum n jadi bijak macam Ani. But dia tak mau susu formula. Macamana nak buat yer?

Filla ~ Kasihs said...

it's ok... breast milk ada lah susu terbaik!!!!

sharifah rosidah said...

Amani ni comel betul nampak dia sekarang semakin cerdik lah.