Friday, August 03, 2012

SUKA ;)

Hari ni walaupon haku tak de update pasal lauk beli... walaupon haku tak de mood sebab gigi sakit... 

Tapikan


Tapikan


Happy Gila ;)

1. Pak Radie belikan Nasi Kerabu sedap.. semalam tak sedap aku membebel je.. nasib dia tak baling pinggan kat muka mak sebab bengang sangat aku asyik membebel tak sedap.. tak sedap.. tak sedap.. hahaha.. 

2. Hah.. yang ni tak leh bagitau... tapi memang HAPPY SANGAT ;) 

nanti dah boleh citer ai citer.. bukan sebab dah scan pastu nampak gender baby.. ko gila baru 3 bulan apebende nak nampak..hahah.. 

Ok happy weekend ye semua.. tata titi tutu.. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Siti (Butik Fatma) said...

ala kak filla..
ape ye tu...cecite cecite.
dapat twin eh^_^

Shasha Mohamed said...

Saya pun tengah cari nasi kerabu yang sedap. Buat masa ni belum pernah jumpa yang sedap, yang jumpa yang rasanya kering dan ntah apa2 rasa dia.
Diorang ni tahu masak ke tak? Pastu dah jual kat orang....

sepet a.k.a zack_u said...

saya ingat nak mesej akak je sebab tak boleh sabar nak tau, tapi kang takut terbagitau kat blog saya pulak. hahaha! jadi saya tunggu je akak cite dengan sedikit kesabaran di dada. tengok la esok kalau akak tak cite jugak, lusa tak cite, tulat tak cite, memang saya mesej lepas tu war-warkan kat blog, fb twitter(mcm la aktif, kuikui). jadi baik akak buat draf dari sekarang sebelum perkara yang akak tak ingini berlaku.. ewah ni ugut ke hape, ugut tapi muka comel. Baiklah bye!

Anonymous said...

OK let me guess...Filla expecting twins kan :-)

Anonymous said...

twin la tuh. suka suka sukaaaa

JMR said...

gapodio wat hepi molek tu? ank kembar ko?;-p

ida said...

Twin ker filla...leh geng la camni heheheh...pengsan la ani hik hik hik

Sharinginfoz said...

selamat berweekend ya

Anonymous said...

aah....saya pun rase mcm tu lah...:)

Pinkwatch said...

jantina lelaki nie... konpem nie.. hehehehe.. baby boy slalu 3 bulan dh nampak *tut* dia.. heheheh.. other than that maybe twin la kot.. twin boys.. hehehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok setia menanti

Cik Dania said...

yeah..mesty bakal dpt baby kembar ni..best2 !! :)

PutriesNoora said...

twin eh!!yeaay!=D

Anonymous said...

mng yg levis tu ka?

Aya Ariel said...

happy mende tu? cer gebang sket..kitorang pon nak tumpang happy gak

eda said...

sbb akak menang levis tu kan kan kan kan kan !!

Anonymous said...

kak filla cpt lah update blog boring la dh xde bnda nk bace.. hihi

suehaida_84 said...

Mesti menang Levis nie..:)

Sue said...

1st expectation bila baca... filla expecting twins.. bestnyeeee..

2nd... menang levis... huhuhu..

NUNU EERA said...

hepi sbb bju raye ade size lgi ye kak.. ;)