Tuesday, August 07, 2012

Penampilan Terkini Fillanie...

Hahahahaa...... kau ingat orang berlumba-lumba nak tengok muka tak semenggah kau.. hahaha.. sajer jer.. sebab lately aku tak suka amik gambar.. macam rimas sebab muka tak berapa nak vogue kan.. selekeh doplohpatjam.. 

Korang dah shopping baju raya anak-anak? Aku dah ;) kitorang gi KLCC je.. sebab aku dah cakap kat Pak Radie, kalau nak shopping hari sabtu je boleh.. pastu kalau tak beli.. memang takde baju lah budak-budak ni.. aku tak kuasa nak pegi banyak-banyak kali.. aku nak keluar ni pon gagahkan hati.. so mari kita shopping serba sikit.. jangan banyak-banyak.. tak elok membazir..

Kali ni beli kat dua tempat je.. GAP ngan MC sajer.. aku tak terdaya nak gi segala ZARA kids kat OU lah.. tempat2 lain pon malas.. nasib kau lah anak-anak kena plak mak kau tengah mabuk time-time shopping raya nie kan.. eh mabuk-mabuk pon.. dapat gak aku blouse zara selai..kahkah.. sihat pulak kan? 

Diva sangat lettew.. hahah.. amacam? gemoks ker ai?

heheh.. sembunyikan perot anda.. eheheh.. mana ada perot lagi tauuuuu.. comel je pon.. malu nak tunjuk... eh Ani over kau yeh.. kitorang pening nak berbuka kat mana.. suruh Pak Radie tanya kat Chakri.. Buffet RM90 per head.. kalau nak ala-carte after 8.30pm.. wth? oii mahal gila buffet RM90? kat chakri je? baik ko gi buka kat hotel, lagi belambak makanan.. dah tak yah.. mari kita beli cheese burger sorang seketul buat alas perut.. pastu kita gerak balik Enstek kita makan kat restoran area umah wan tu.. lagi best.. kau nak siakap ke.. fish and chips ke.. semua ada ;) 


Wan belanja ice cream.. macam piranha.. hahahah.. 

hoi meleleh ailio nengok nie.. 

makan kat area umah wan. (tak leh nak snap pic tempat gelap heheh)

1 ikan siakap 3 rasa (size besar)
2 sayur kailan ikan masin
2 telur dadar
2 sup ekor
1 fish and chips
3 air buah
2 teh o ais
total : RM73


*jimat duhet*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Mooniqueen said...

Awal2 ni sis maintain lagi... Mama vogue kalau preggy tetap maintain walaupun tak make up...

Anonymous said...

Yeayyyyyyyyyyy..terubat rindu nk tgk muke ahkak Fillanie..mom to be 3..

Tak suke bgmbr? Ehem, adakah itu tanda2 ahkak Ani akan mndpt adik boboiboy?

Mudah2an..Amin.

Peminat setia ahkak Filla.

Aya Ariel said...

alalalal...mana ade gemok...comel lagi ni..mabuk2 pon..dapat ZARA selaii..kelas kau kak..haha

Riena Haiqal said...

samala kita Filla.. saya pun sekarang tgh mabuk2 ni.. sabar jer la..
perut pun masih maintain lagi.. belum nampak lagi buyung nya.. hehehehe

Hayati Arshad said...

Wan sungguh bergaya sekali dgn samsung NOTE!auw, jeles guwe...

SURIA AMANDA said...

giler mahal kat Chakri....cekik nak mam la plak...

kakchik@ella said...

melampau rega Buffet kat Chakri tu. Alalalala .. comel jer Filla pregnant. kalau camni confirm la 9 bulan pun takkan nmpak beso mcm giant!! hahaha.

mrs shaifull said...

hehehe happy gila dpt jumpa blogger tersohor ni hari sabtu lepas kat zara, ingat lg x? mula2 nampak husband filla, eh mcm kenal, pastu toleh sebelah, la rupa2nya filla kt sebelah, terus tegurlah :)

aynadys said...

sis fillanie tetap cun la..dapat lepas rindu tgk muka ani :)

Alicia said...

setuju!! kadang kita buffet mahal2 ni..bukan mkn sgt pun...amek ckit dah kenyang...mcm rugi lak bayo mahal2..hikkss...

JMR said...

knapa buffet ramadhan terlllaaaaaaalu mahal ek?

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

mane de gemokk..still maintain kurus.. :)

fifie said...

Tak ada nya gemuk, kurus keremping je. Hehe. Vogue gitu.

Filla ~ Kasihs said...

ni baru 3 bulan memang lerrr.. ko tunggu aku 6 bulan sok..hahah.. nangis tengok diri sendiri ;)

mrs shaifull: haiiiii.. heheh.. terus blur2 bila org tegur haritu.. sebab ai kan pemalusssssssssssssss.. hahaha

Anonymous said...

kasih tak puasa ke??

Anonymous said...

acih tak puasa ke?

R.R.Z said...

sis pregnant!! congrats sis!


*kenapa aku lost sgt smpai taktau - smbil godek entry lepas*

Anonymous said...

congrats filla..

ada nmpk pak radie, acih n ani kt alamanda..tp tak lak nmpk filla..hehe..excited giler..

ur silent reader aka neighbour blok ngeh2x

anggunnya.com said...

"Enstek kita makan kat restoran area umah wan tu.. lagi best.. kau nak siakap ke.. fish and chips ke.. semua ada ;) "

kedai makan kat Enstek ni nama apa? kat mana? Adam ke nama kedai dia?

anggunnya.com

ucupiza said...

wann sis tu dok enstek area ne??