Tuesday, March 27, 2012

Orang Yang Diraikan...

 Birthday Atok Braim kali ni diraikan di Chakri KLCC... Nak makan Thai plak... Atok kan suka ;) 

Atok Braim kemain serious lagi muka... pastu paksa amik gambar smile... "Yah smile.. smile paling lebar"

Nah... hahahah... handsome sebenarnya Atok Braim ni kan? Semoga ayah terus sihat dan gembira senyum lebar macam nie ;) Sayanggggggg Atok!!!! 


yang meraikan.. paling susah nak snap gambar dia.. sebab dia ni low profile.. katanyaaa.. erghh tensi mak.

ini Adik saya... dia manja jugak tapi version lelaki.. muka garang tapi hati baik.. ye ke? kitorang nie semua keturunan muka garang hati manja *Bluekkkkkkkkkkkkkkkk*

Wan ngan Acih.. muka Acih kalau macam tu.. ada lah yang tak kena.. grrrrrrr... sentap doplohpatjam.

Amaani yang cranky sebab demam... malam ni paling lah dia meragam.. selalunya kalau keluar bejalan.. dia lah yang paling gembira lari sana sini lompat-lompat.. tapi masa ni nak dokong je.. haishhh mak kau nak makan pon tak senang tau.. nasib apak dia ada T______________T

Garupa masak hapa tak tau.. 

chicken apa pon tatau.. sbb bukan tuan tanah yang order *_____*, tuan tanah makan je tau. 

Clear Tom Yam 

daging apa pon taktau

Siakap Stim.. mak aiiii.... masam gila.. stok cuci usus agaknya.. pedas pon boleh tahan bedesing.. kesat tekak aku terus..hahaha... 

yang ni lah paling sedap ;) Acih makan banyak yang nie.. mango with sticky rice.. nyum nyum.. 




Saya sayang family saya... Saya bahagia bersama keluarga tercinta saya.. semoga kebahagiaan ini berkekalan dan semoga keluarga ini sentiasa dilindungi olehNya kerana sesungguhnya melihat kesedihan dan air mata ibu dan ayah saya adalah sesuatu yang paling saya benci.. 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Aya Ariel said...

alalalaal switnyee~~

cian amaani..tak baik lagi ke demam?

wanie-ladybird said...

syahdu jer baca statement yg last tuh...

Sue_Echan said...

family is num. 1... :)

Anonymous said...

lama x baca pasal kasih kat tadika

Annyssophellia said...

sedapnye.....

happy birthday tok brahim..!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

adalah yg sakitkan ati makapak filla tue..mcm entry sebelum ne.. entry pasal mak filla..ila boleh baca ada yg tak kena..

MamaIcha said...

clear tom yam dia...terbaik!!!

happy birthday tok brahim :)

Anonymous said...

Abg sulung tu blum kawin ke filla?means dlm family bru awk sorg la yg dh berkeluarga ye?

Cik Bambam said...

kak filla.. hari tuh nampak pak berahim kat tesco nilai.. nyaris minta autograf.. motif? ahhaha.. sbb pak berahim pon makin glemer sbb selalu masuk belog nie.. ekkeke