Wednesday, March 21, 2012

GRILL..

 Perlukah aku terbahak sekarang?

Saje gedik google pic 'GRILL' 

tanjatboboi opocotmakkau

sekali grill ini yang keluar... T____________T











sebab haku carik grill ini sebenarnya:-


-pic googled-

Siapa boleh tolong? haku nak buat grill umah nie.. penat round sri kembangan nak cari tempat nak buat grill umah... dulu masa memula belambak kat letter box tu.. tapi tak amik pulak.. now ada cicak je dalam box tu.. hahaha.. ngan kertas lencun.. hihi.... 

kalau ada yang nak recommend kan pon bagus jugak.. yang murah dan buatan dia kemas ye ;) 

segala kerawang-kerawang ai taknak.. sebab ai berjiwa kentel.. so grill haku mesti straight.. takde kerawang, takde bunga, takde daun.. 

ai tak sabar dah ni nak pindah ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak sabar nak tgok umah filla.mesti cantik.pak radie buat umh org lawa mesti rumah sendiri pun lawa..

Cik Bambam said...

habis lar amaani dok panjat grill ni nanti.. hehehehe

Aya Ariel said...

grill cam yg gambar 1st skali taknak..comel gak..bleh amaani geget2..hakhak..tp..sgt simple pilihan akak..mmg sesuai..aku pon suke~~

Aziah said...

salam kak...akak cuba cari kat FB nama "Kenment Teow Chee Seong"..orang grille ni dia iklan kan group kwsn perumahan kami Nilai Impian...ada macam2 grille..harga saya x tahu pula..

Yatie Ahmad said...

salam

kawan saya tengah renovation rumah leh la jenguk blog dia

http://aainaa-nadirah.blogspot.com/2012/03/tinted-grill.html

ohhh saya pun teruja nk tgk rumah sis hehehe

Ri@nna said...

kak filla, contact this number yer kalau nak wat grill. wat bnd lain pun boleh. dia stay kat kajang. dekatlah kan ngn rumah baru kak filla.
019-2772313 (ruslan che rus).

MaMa NaDHiRa said...

sama mcm grill umah saye...blh call 012-3183358 (wan)

JuJue said...

sedih aku dengar part kerawang kerawang tu! sebab aku pon berjiwa kentel! tapi tugas mencari dan buat grill dan pagar rumah aku dah serahkan pada puan sri di rumah. maka nya...peerrrgghhh tahap mak datin grill dan pagar rumah aku. sekarang hanya mampu tersenyum melihat bunga bunga mawar mekar berjambak jambak di depan pintu, pagar dan tangga!!!!!! *nangis*

Anonymous said...

filla, nak tanya berapa ek folding door punya cost?

Anonymous said...

Argghhh...teringinnye la nak ade rumah,pastu bt renovation..pastu bt grille cam akak cr tu..siyes.la teringin sgt tp x mampu..nak beli umah pon mau tercekik tokak ni..jd dok verangan je la ble tgk akak post entry renovation umah bagai..sedih la gayenye hubby sorang je keje gomen,sy lak suri umah je..bagi semangat n tips sikit kak..*sambil merayu n bt muka mintak pelempang*

-reen-

Anonymous said...

mesti cantik rumah k.filla

izan said...

k.filla...wat la fan page..dah cukup ramai dah fan akak nie rasenye..ehehehe..

cik iman said...

kak filla,
saye pun suke grill simple cmtu, tp suami saye de story, grill camtu, mudah kopak...gune jack kete je..trus terkangkang grill tu...
tp kalu gune yang tebal besinye, hopefully, no prob kot..
jus sharing sis..")

Anonymous said...

akak my friend ada buat grill ni dia duk area jj equine tu ni, bleh call dia kt number ni 0129733639