Sunday, March 11, 2012

Knock knock knock.. ai dah balik nie....

Salam satu Malaysia ;)

Haih.. berkurun lama tak update blog.. busy bebeno ke? idok ler jugak.. tune tak mari lahhh... ko ingat update blog tu kerja remeh? kalau takde mood, termenung jelah kau pandang blog.. hahah... lagipon mood vacation aku belum berapa nak habis.. segala-gala malas... masak pon malas... setakat nie baru masak maggi ngan goreng burger ngan sausage jer.. 

Tapi ada yang cakap rindu kat ai.. terharu plak rasanya.. baru nak merajuk sebab seminggu aku takde kat Malaysia nie...korang tak bukak-bukak blog aku yeh? tak baik tau...

Well, dua-dua vacations kali nie memang best gila... walaupon ada lah sikit-sikit pengalaman yang kurang best terjadi.. tapi adatlah kan... 

Aku gi Bali kena gigit ngan hapa ntah... agas ke? kutu ke? aku dah transform jadi harimau bintang okeh.. hahaha... ok jangan ketawa, tak kelaka! bukan aku sorang, Pak Radie pon dah jadi harimau bintang jantan okeh. padan muka dia.. Sampai tahap aku tak tahan... aku gi menyerah diri kat klinik kerajaan ni hah... Doktor pon tak tau plak.. dia cakap antara dua.. samada air atau agas2 ni... bila dia gigit.. boleh melarat-larat.. tapi tak berjangkit.. heii tensi betul.. Doktor siap tanya, tak berapa gatal ke, or gatal sikit or sangat gatal? hapa punye soalan ntah... siap bagi soalan objektif.. aku cakap SANGAT GATAL... tapi ada time-time dia lah.. aku tahap nak nangis kalau datang time dia gatal tu.. Doktor tanya, nak amik injection? manalah aku tau... aku cakap je lah, saya tak tahan gatal sangat.. nak inject pon inject lah.. then aku kena gi bilik lain.. padan muka bajet berani kan.. padahal penakut.. nurse tu suruh aku baring... cucuk kat vontot.. auwwwwww sedap.. gila haper? sakit nak mampoihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... ketap bibir jugak lah kejap... pastu tak leh bangun dari katil sebab sakit sangat.. baring jap.. bila bangun jalan macam orang tempang... pegi amik ubat... 

sweet bangat ;) 

now dah getting better.... laki bini dok banding-banding kaki.. kaki ko lagi teruk.. bintat-bintat.. eiiiii geli... eh apa pulak? kaki ko lagi teruk.... eiiii..... pastu kejap-kejap tanya "eh awak gatal lagi ke?" "mana ada gatal dah".. aku plak jawab "eh kaki ma pon mana ada gatal dah, dah ok dah nie"... macam lah sapa yang still gatal tu memang menggelikan.. hahahaha..... tahperpertah... 

bagi aku relaks kejap yeh.. nanti ada masa aku resize gambar aku update blog slow-slow yer... sila stay tune, bacalah dulu apa-apa yang patut.. hahaha... 


Sekian, harimau bintang melaporkan.







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Muhammad Al-Afiq said...

pliz ahkak filla update cepatttttt..kitaowg dh x sabar okeyh nk tgk pics and cter kak filla...tolong hupdate okeh.!

ninie said...

weihehehehhe...stp ari bkk blog awak...tgk..apsal ah x update2 lg...btul punya bercuti ni!
tgk2, tgh pagi buta ni..update pasal rimau bintang
lak...welkom back dear!

Aya Ariel said...

finally..

welcome home sis!!

aishah jamrek said...

sekian, harimau bintang melaporkan.

adoiila lawak betuk la kak filla..hihihi

O'gosh said...

haha...cepat2 update ye cik puan harimau bintang

umilia said...

klu dpt tgk harimau bintang jadian tu msti lg femes ko..cer letak cpt skit..hehehehe..