Tuesday, March 06, 2012

Kami masih di bali

Salam buat semua ;)

Apa kabar? Lama nye tak jenguk blog huhu windu T____T

Dah 3 hari kat bali.. So far so good ;) memang best gila lah jugak! Malam first tu check in hotel yg pergh scary! Dah lah bilik ya ampun, tapi hantam je lah kan..satu malam je pon..nak murah sgt kan? Padan muka hahaha..tu nanti aku story morry..tgh malam ada mat salleh mabik plak tu, begaduh ngn awek dia agaknya..

Now aku kat champlung mas hotel, kuta.. Ya bisa jalan kaki aja ke pantai kuta! Best gilak...ingat esok lepas settle beli painting nak g mandi laut plak arrr heheheeee..weh rindu gila kat acih ngan amaani..

Pak radie tgh nonton operasi van java? Ceh nyampah! Jap g nak g swimming kat hotel ni, dah la sukati ko je nak swim kul bapa..24 jam hokay! Harus swim tgh malam sikit, x de org ;)

Esok ingat pak radie nak try bungee jumping, tapi VP kata rp1.2 juta, gila la, lupakan je la..tadi kira duit, nie namanya traveller sengkek! Haha duit dah surut :( jadi harus jimat cermat, esok jalan kaki je round kuta, nggak bisa pakai teksi nih!

Ok la, kenot story lebih2, kang x de story dah nak gebang kat korang ;)

Tinggal dulu ya! Permisi ;)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

7 comments:

Miss Anne said...

alahai...bestnye g honeymoon..
xsabar nya nak tengok koleksi gambar honeymoon serta holidat kat disneyland hong kong!
jgn lama2 sangat peram gmbar2 holiday okeyh!!hehehe

Anonymous said...

cepat la balik kak fiela, x sabar nak denga akk story..hehhe

Anonymous said...

cepat la balik kak fiela, x sabar nak dengar story..hehehe ;)

Anonymous said...

kak fila~~ beli la painting byk2 leh jual kt kami.hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

balik story banayk2 ye filla

Aya Ariel said...

kak..

anak2 tinggal ngan sape??

wanie-ladybird said...

mak mithali namernyer, tgh jimba2 tetap ingat kt anak....terbaeekkk

operasi van java...ya ampun, lawak bodo giler, tp klakar gak (umah mak ambik indopek...buwekkk)