Friday, March 30, 2012

CELCOM BEST DEALS EVER..

*sponsored post*
*scroll down for new entries*



Yes, serious bukan gurauan manja ;)

Sesiapa yang tengah mengidam untuk memiliki Tablets atau Gadgets terkini, anda dipersilakan beramai-ramai datang mengunjungi Tablet Fair 2012 by CELCOM... 

Sila percaya sebab harga adalah tidak masuk dek akal.. murah melampau ;) hanya dengan CELCOM..itu nanti kita cerita ;) sekarang mark calender masing-masing..

VENUE : CONCOURSE, LOW YAT PLAZA, KL
DATE : 26 MARCH - 1 APRIL 2012
TIME : 10.00am - 10.00pm

Pegi keja macam biasa.. balik kerja, tolong heret laki masing-masing sebab Fair ni berlangsung sampai pukul 10.00 malam, so takde alasan dah.. heheh... 

Jom tengok apa yang Celcom tawarkan untuk kita semua.. 

Celcom juga akan memperkenalkan HD Voice service buat pertama kalinya kat sana nanti.. cuma Sign Up to purchase Sony Xperia S dengan harga serendah RM1,218 dan anda berpeluang mendapatkan 2nd HD Voice-enabled smartphone at 50% Off the RRP.. boleh choose Nokia N9, Sony Xperia Play or BlackBerry Torch 9810... pilih kak.. pilih jangan tak pilih ;)



Ok mari kita gila beramai-ramai.. hahaha.. gila ok... iPhone 4S from RM558??? are u serious??? 
no kidding?? kini sesiapa pun mampu.. ye aku pun mampu ngeh ngeh ngeh... siapa nak ikut fillanie pegi terjah Low Yat Plaza? Jommm turun ramai-ramai... 



BlackBerry ni pon gila jugak.. hadoilah.... yang mana satu nak sauk pon haku dah pening.. macam nak try iphone, tapi suka BlackBerry *pening*

Sony Xperia ni nipis kemas.. pon mak suke... 

dan tak ketinggalan PRADA by LG... ko ada Prada? kalau handbag dah ada... handphone pon kena ada.. tak gitu Cik Anny? muahahahaaa... 

Disebabkan Fair ini cuma akan berlangsung hingga 1 April 2012, aku harap korang tak ketinggalan untuk sambar apa-apa yang patut.. sebab nak beli masa takde segala deal and discounts nie.. memang lambaaaattt skit lah kan.. Ada special rebates and lucky draw jugak.. sila berdoa banyak-banyak agar menang lucky draw *wink*

CELCOM satu-satunya telco provider yang dah menang pelbagai awards seperti Frost & Sullivan's Mobile Broadband Provider selama 2 tahun berturut-turut... Jadi tiada masalah bersama CELCOM... Broadband dia pulak mempunyai network coverage terbesar di seluruh Malaysia tak kira indoors ke, outdoors ke atau on-the-move... So sesiapa yang kerja asyik kena masuk kawasan pedalaman ke.. hutan rimba ke.. perkampungan ke.. don't worry... Celcom boleh bagi coverage kat anda semua... 

Nak tau lebih detail sila layari www.celcom.com.my/smartphones  

*
*
*
*
*
Let's go to I Love Tablet Fair 2012 by Celcom

lupa nak bagitau benda paling penting.. hahaha... Ok masa fair tu berlangsung, Celcom akan announce SUPER-SPECIAL-SURPRISE DEALS on some of the most wanted tablet & smartphones. Aku pon serious tak pasti apa surprisenya... tapi aku rasalah kan... orang bertuah berpeluang bawak balik tablet or smartphones free..... korang rasa acaner??? apa deals yang Celcom nak announce???? 

Cuma pegi Concourse/Ruang Legar Low Yat Plaza Kuala Lumpur, 26 Mac hingga 1 April dan Celcom akan announce pada bila-bila masa setiap hari... 

*
*
*
*
Ada new announcement sikit ye

CELCOM will have hourly LUCKY DRAW at Tablet Fair pada 31 Mac 2012 (Saturday) 


Every hour from 12.30pm - 9.30pm, 1 Winner will be drawn to enjoy SAMSUNG GALAXY TAB 7 PLUS @ Only RM397 + 1 MONTH Celcom Broadband Advanced worth RM98.


Gila tak gila, satu jam satu kali buat lucky draw.. haha.. mana lah tau, korang plak lucky masa tu kan? but ada syarat ye... korang mestilah Sign Up for any Celcom plans on the day at Table Fair!!!! 

T&C apply (purchase of device without plan subscription not qualified)

*
*
*
*



Make sure u guys don't miss out!! See u there ;) 

6 comments:

Rara Nasiha said...

harus pergi. menarik! :)

Anonymous said...

kak filla, betul ke iphone murah gitu?
ada possibility x tu barang dr china?

kathy jem said...

betul ker iphone 4s boley dpt murah mcm gitu..kalo betul ari ni gak aku terjah..hehehe serius ke babe???

Filla ~ Kasihs said...

rara: silakan ;)

anon: yer tu harga dia.. takkan celcom nak recommend from china kot? haha.. sila pegi tgk dulu kat low yat ok..

kathy: haha.. iphone4s ler kamu yer pasni..haha

Anonymous said...

filla... ce cite ckit.. mcm mane entry 30hb bley kuar awal lak nie.... bukan main xsbr nak kuar nyek... heheheh...!!!!

iRa said...

berbaloi baloiiii..
ira dah sambar satu..
samsung galaxy tab 10.1
Cepat sebelum terlambat..