Tuesday, March 20, 2012

Happy Birthday Atok!

Happy Birthday to youuuuuuuuuuuuuuu

Happy Birthday to youuuuuuuuuuuuuuu

Happy Birthday to Atoooooooooookk

Happy Birthday to Atok Braimmmmmm

19 Mac 2012 genap usia Atok 62 tahun.. Walaupon Atok dah 62 tahun, tapi still nampak muda remaja gitew..auwww tetiba bodek.. hahaha... 

Buat Ayahanda ku, anakanda doakan ayah sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, sentiasa bahagia ~ dari cucu-cucu Atok, anakanda dan suami anakanda iaitu menantumu.. eh? geli jek bunyi..hehe

Ayahanda replied: Terima kasih di atas ingatan anakanda dan suami dan anak-anak buat ayah dan ayah doakan semoga anakanda, Radie dan anak-anak sihat hendaknya dan maju dalam apa bidang sekali pun.. Terima kasih.

Wah gittew ayahanda tau.. terus anakanda menjadi syahdu dan sayu... Ayahanda memang berjiwa romantis walaupon muka ayahanda macam nak makan orang.. tetapi hati ayahanda begitu lembut sekali hatinya.. Semoga ayahanda dan ibunda saya sentiasa dilindungi dan berbahagia hendaknya.. 

Wan belanja makan pizza sebab Wan memang suka sangat makan pizza.. tapi Wan mesti tunggu nak makan Pizza sesama ngan cucu-cucu sebab cucu-cucu pon sama macam Wan.. peminat pizza hut ;)

Amaani paling suka makan pizza.. suka soup, suka pizza, suka spaghetti, suka garlic bread.. eh semua lah dia suka... apa yang dia tak suka? hahahaaa... 

Mak kau kemain selekeh lagi.. pinjam baju apak nyer.. sarung jeans.. siapppp!!!! 

Acih memang anjer anjer anjer ngan Wan... masa aku gi Bali haritu.. Wan ngan Atok ulang alik amik dia kat sekolah.. tido kat umah aku.. pastu statement Acih tak leh tahan! 

Acih: Kasih suka lah Wan amik Kasih balik sekolah..

Mama: Kenapa?

Acih: Kalau Wan amik, mesti Wan bawak makanan.. kadang-kadang Wan bawak buah.. bestttt!!!

Mama: *Gulp* habis tu, mama tak best lah?

Acih: Ok lah jugak.. tapi mama tak bawak makanan..

Mama: Yelah, mama dari office, kat mana nak beli?

Acih: Beli lah kat kantin mama.

Mama: Takde, kantin office tutup T_______________T


best lah Pizza Hut sekarang.. sebab kalau purchase more than RM20 dapat 1 meal free for kids.. so kitorang dapat 2 free.. amik meatballs+soya bean for Acih and Carbonara+soya bean for Amaani.. tapi mak kau yang belasah.. hahaha... 

Balik dari pizza cakap kat Wan.. "Ma, besok masak Ayam Belada ngan Sayur Campur" pastu wan jawab "baiklah".. muahahaha *tipuuuuu*

Wan cakap "ko ni mengadalah.. macam-macam.. baru semalam mama masak untuk Abang ko.. ni kau plak.. muak haku masak ayam belada hari-hari"

Tapi mak kannnn.. terus dialog kepada Atok "Yah, balik singgah Mydin, nak beli ayam"

Hahahaha *gelak syaiton*

Wan beli ayam, kita main dulu kat sini ye amaani yeeee... 

Baby Tua heheheeeee... 

esok pagi breakfast kat gazebo Atok.. terus Atok cakap "tak penahhh ada orang nak duduk sini.. hari nie plak ada orang nak duduk".. muahahaha.. sian atok... selalu dia sorang-sorang je lepak situ... yelah Wan tu kan busy.. mana ada masa nak duduk romantik-romantik ngan Atok.. 

Apa pon.. we love u so much Atok... Happy Birthday!!!!! 

*muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kat pipi*

Adoi, janggut tajam arrrrrr!!!!! 








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Norasiah Nasir said...

wahhh..send happy birthday kat tok berahimmm.....

ikatankasihku said...

Happy bezday atok kasih's... :)

lovely said...

eh.. b'day tok berahim sama ngan laling i.huhu.. apa pun..
hppy b'day tok berahim..

Aya Ariel said...

holoh holoh holohhh...manje nye bapak ngan anak nih..lempang kang..hakhak..

happy birthday pakcik brahim..semuga panjang umo + murah rejeki..berada dalam rahmat Allah selalu.. Insyaallah..

*tetiba tringat kat ayah sendirik pulak*

CikFi said...

epi bday tok braimmmm....smg pjg umo murah rezki & tambah cucu reramai ..hehehe

Pinkish Mumma said...

piizahut BBN...fav pot kalau we all g nilai 3...eh..comey gilos amani ikat rambut...menampakkan kegebuaan pipi botox dia....eppy belated besday tok brahim

fiza said...

selamat ulang tahun kelahiran atuk!! :))))

kelipkelipchumel said...

birthday ayahanda kita sama lah.dorang beza 1thn.my father 61.hepi belated birthday utk tok berahim jugak..

kayrul-shah said...

happy belated birthday tok brahim...moga panjang umur...

manja betul amaani ngan atoknya

mala said...

as salam....kak sy 1st time nk g hk disneyland nx mtnh...pegi ngan fmly jer...best sgt baca guide dr akak nie...x sbr plak nk g nnt...nk tanya dl ticket better beli online or kt kaunter coz sy tido kt DL hollywood b4 blk...kwn ckp klu tido kt DL dpt tiket free ke DL tp sy booking x da plak dia ckp dpt tiket free...just nk advice dr akak...mekasih

Filla ~ Kasihs said...

thank you all, for the wishes ;)

mala: salam, setau akak, takde tiket free untuk masuk park.. boleh booked bilik online, dan tiket pon online ;) go to HK Disneyland website ;)