Thursday, March 15, 2012

Filla pakai apa?


Nah! hamek gambar tak edit.. terang benderang ;)

Ada readers yang tumpang tanya... Diorang berkenan sling bag yang aku pakai nie ;) dan nak tahu brand apakebenda nye... Bag tu bag MBMJ.. aku pon suke, tapi dia tak berapa nak besar.. aku kan suka bag besar-besar stok nak sumbat anak gajah.. hahaha.. tapi untuk travelling memang sesuai.. lagi-lagi tak bawak anak.. hahaha.. 

Ada yang nak tau skirt apa.. hehe.. ni skirt Cotton On.. murah je aku beli.. tapi tak ingat harga.. hehehe.. 

Gelang macam M&M tu beli kat Kuta.. hahaha.. serious macam gula-gula ;)

Headband tu beli kat kedai sederet dengan MATAHARI mall Kuta nie.. ada kedai jual sepit-sepit rambut semua tu.. murah je ;) 


Dah? ada lagi nak tanye, meh haku jawab ;) 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Puteri Satu said...

satu lagi akak nak tanya...hahahha.. fela gula kamera apa bila snap gambar..sebab gamba seme lawo2...

akuiwana said...

kak filla kena ada lookbook la..bru sesuaii...kak filla kan stylo :)

♥ Elin ♥ said...

nak tanya!!!

kak fila makn apa sampai jadi selim melim nih!!
mama lelemak degil??? hhahaha

Anonymous said...

k.filla, nk tny psl skincare yg k.filla pakai..cntik la kulit akk skrg ni:p

Whoohuu! said...

cam tau2 jek aku nak ty pasal skirt tu... bagusss

Anonymous said...

kak nak tanye , bile nak update HK NIE , TA SABA , hehehheh T___T

Cik Cyida said...

Suka baca blog akak..best!!
sempoi jek..

Anonymous said...

bila entry HK nk kuar.. xsabar nk tgk si kecik 2 org tu.. ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki..modd rajin fila datang..meh tanya ramai2

Farah Norizam said...

Salam kak Fila, sekarang ni MAS tengah buat deal holiday. Do visit my blog! http://mella89.blogspot.com/

Filla ~ Kasihs said...

puteri satu: DSLR ngan Lumix LX5.. campur-campur and edit kat photoscape ;)

akuiwana: huahah..stylo hamendernya..

elin: ada, ko tak nampak, dia duduk elok-elok kat dalam kain ;)

anon: Tabita skin care.. boleh beli kat peejburhan.blogspot.com

whoohuu: yes, i can read ur mind..

anon: muaha..sabar tu separuh daripada imannnnn...

cik cyida: tq dik ;)

anon: ye saba yer..

mama amana: haha.. mana soklan nye?

farah norizam: yeke? ok nak kira duit dalam tabung jap ;)