Thursday, February 27, 2014

HAPPY BIRTHDAY KAK TON.

Hari sabtu hantar anak tuition.. So aku ngan Elly terus amik Peej.. kitorang dah setuju ikut tekak Birthday Girl je.. dia teringin nak makan kat Sushi King.. Ok jom...

Elly the birthday girl.. belom lagi birthday dia ahad tu (esoknya) tapi ahhhh sukati lah nak sambut hari ni.. muahahah.. takde lah istilah nak celebrate ke apa.. kitorang memang jumpa pon hari sabtu.. dan asal jumpa je memang lapar.. hahahah..

Peej Burhan gitu... 

Kak Filla nie.. hihihi... Hoi letih menunggu makanan sampai.. ktorang dah merungut-rungut dah 1/2 jam makanan tak sampai-sampai.. pastu Elly tekan bell tu terus tanya.. dia kan selamba... 

Belambak order makan.. tapi jangan risau.. habis ok.. makan ngan ktorang mana boleh biarkan makanan tak habis.. tak baik... mesti habiskan semua ok.. 












Kak Ton ni suka main tipu tau.. suruh tutup mata.. pastu asyik nak bukak mata je.. Oh ada video dia kat instagram hahah.. tak reti nak masukkan kat sini.. memang kelakar Kak Ton nie.. heheheh

aku ngan Peej share belikan pandora nye lock berantai tu.. aku tak tau apa nama dia tah.. aku siap printscreen pandora Elly kat ig dia..sebab takut terbeli charm yang dia dah ada.. memula ingat nak belikan blue charm tu.. sib baik tak beli.. masa jumpa aku jeling tengok eh? dia baru beli lah tu.. kat gambar printscreen tu takde pon hahahah.. nasib baik dia memang belom ada lagi lock tu.. 

So happy birthday Elly!!! Semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan, dipanjangkan umur, dilindungi Allah dunia dan akhirat.. 



Love, 
Filla.

3 comments:

IdaShazana said...

kak ton yang vogue. happy birthday

peej said...

tertelan-telan air liur aku tengok sushi ni. sedapnya salmonnn. ngan golden ball. ngan egg apa tu. eh semua la.

Mak Mah Sempoi said...

Kak Ton tu lawak la. Boleh ye main tipu camtu.hehe