Thursday, February 06, 2014

Starbucks Cyberjaya.

Sambung cerita cuti tak habis lagi.. kebetulan ada snap-snap gambar haritu.. mari abadikan di sini ;)

Memula plan nak gi lepak berdua je ngan Pak Radie.. boleh naik motor.. (macam lah aku suka sangat nak naik motor kan) bukan apa.. aku ni dah lah pakai tudung.. kang bila pakai helmet.. nak bukak helmet tu.. habis tudung aku... pastu haritu nak gi breakfast kot.. aku bawak lah handbag.. pastu Pak Radie dah siap dah tunggu aku sebab nak naik motor lah kononnya.. sanggup dia cancel naik motor sebab dia tengok aku bawak handbag? helloooooo? sukatilah nak naik motor bawak handbag.. bukan aku suruh dia yang angkut bag aku.. tau lah aku nak selit bag tu masa naik motor.. konon tak kewl ke apa? eiii tak suka ok.. pastu dia masuk dalam simpan helmet, dia amik kunci kereta.. aku buat dek je.. sentap lettew.. 

Amaani ngan Kasih takde.. so kitorang angkut je lah Aleesya.. yeay naik kereta.. selamat haku.. tanak pegi jauh-jauh, so mari ke Cyberjaya je.. ada starbucks kat sana.. selalu aku gi starbucks yang kat shoplot tu je.. tapi ni pegi yang dekat area Oldtown tu.. eh ye ke? lawaaaaa.. kalau cuaca sejuk sebijik macam kat overseas gittew.. 

Mata Pak Radie ada saki baki bengkak lagi.. so dia jadi budak kaca mata je lah.. Aleesya happy dapat ikut..

Panas terik time nie.. aku main snap je..

Pak Radie makan ni.. apa ek nama dia... sedappp.. 

Suka classic donut everytime gi starbucks.. Leecha makan banyak ok.. 

try new muffin nie.. banana + choc chips kot.. ini lagi lah banyak kenit makan... 

pantang hulur.. menganga je mulut dia.. 




gigi dah banyak.. haritu dia boleh gigit bahu aku.. tepekik aku.. sakit gila... ingat berdarah.. tapi tak sampai berdarah lah.. tapi lebam gila.. sabarrrrr jelahhh.. 

Ni je sekeping gambar aku.. yang lain muka tak semenggah.. 

Ok tu je nak citer buat masa nie.. ai is busy gilers. tata.


Love, 
Filla.

2 comments:

fayreen mizan said...

Si Kenit dah besar daah... comey! Yelaa Filla, heran tengok orang naik motor, pakai helmet tapi tudung still elok terletak... macam mana diorg pakai tu ek? Saya ni kalau naik motor pakai tudung awning tu lagilaa.... almost runtuh awning tu :)

JueOny said...

Filla,

Leecha sgt tertib duk dalam babysit, my doter pun umuq lebih kurang dgn leecha but jenuhlah nak suh duduk diam2 kat dlm sit tuhh errmmm. Apa petua??