Thursday, February 20, 2014

ANI PERGI SEKOLAH.

Hari Jumaat lepas aku cuti sebab ada hal kat KL.. so pagi tu tetap jugak gerak 6.30pg hantar Acih gi sekolah.. balik tu kejut Amaani pulak.. Ani ni jenis senang je bangun.. terus gi toilet mandi.. dah siap tu dia pakai baju sendiri.. bibik tolong ikatkan rambut.. 

"Alaaaa mama hantar lah Amaani gi school".. "Tak boleh, mama nak tengok Amaani naik vannnn.. mama tak pernah tengok"

Socks pon dia pakai sendiri.. 

Bersin pulakkkk hehehe

kasut pon nak pakai sendiri.. sukatilah anak.. janji jangan tebalik sudahh..


Ok smile sikit ;)

Amaani sayang mama

Mama pon sayang amaani jugakkkk.. 

Ni mata sepet ke mata bulat ni? 

bangga gila tunjuk kerja dia.. makkkk.. ni kaler ke conteng ni? hahahah

Banyak kali Amaani ajar aku cara posing.. tangan mesti di pinggang.. 

Ok pakcik van dah sampai.. kalau pagi uncle amik.. tengahari Cik Ton hantar.. kemain lagi ada plak tukang jaga pintu hahaha... 

sedih pulak tengok dia naik van gi sekolah.. emo betul.. kadang bukannya apa.. rasa sedih sikit sebab Amaani ni very independent.. semua buat sendiri.. pakai panty pon kadang aku tengok yang pinggang kat kaki.. kaki kat pinggang.. apa pon tak bleh.. hahahaha.. 

Rajin-rajin gi school ye Ani ye.. mama sayang Ani.. sayang kakak ngan adik jugak.. 


Love, 
Filla.

17 comments:

Nurizzah Majif said...

sekejap je dah membesar amani ni..:) pasni turn leecha pulak..:)

aynadys said...

amaani dah besar dah kurus sikit tp tetap comel. syg amaani <3

unica adila said...

comeiii ja mek ani :)

fayreen mizan said...

Haha... pegang scoop sampah pun posing pegang-pegang pinggang eh Anii? So Che Ta taw! Tapi tetap cute!

Jojet said...

sy pulak yg teremo sama..geng ngn akak..masa kecik sy mcm ani la, pegi sekolah naik van, blk pon naik van..tp bila blk sekolah, xde org pon kt umah klw abg2 xblk sekolah lg..mak abah keja..tp dulu xde kes2 mcm zaman skrg.

A.I said...

OMD!! (oh mak datok)
kiut melampau tau dak ani ni...cerdik!

adarnadzmie said...

suka tgk amani... dah la comey cerdik pulak tu...posing ngalah model...hihi...

touching akak tgk pic yg lastly tu....tak tahu nak ckp mcm mana...huhuu

lovely said...

comelnye..

salwana nordin @ che'wa said...

good job ani..comel sgt2 :)

very independent dia :)

dia dah ok ke pegi sekolah?dah 2 bulan tentu best kan :)

aku yg tgk pun touching jugak hhheee

Anonymous said...

salam kak filla,

comel la ani ni..kalau dekat dah lama gi cr ani bawa jln2..

kak, nak luah prasaan blh?maaf la komen lari dari entry.kak apa akak rasa jika suami tu tlalu pentingkan ibu smpai kan si isteri selalu bekecil hati.bukan tolak hukum Allah, saya tau anak lelaki tanggjwb untuk ibu lebih penting dari isteri, tapi klu telalu over sampai kan isteri kcl hati, menangis, tension mcm mana kak..cemburu tengok kawan kawan yang tanggungjawab kat family tak penah lupa tapi masih ada masa suami isteri sama sama buat aktivi macam bercuti, bersukan, riadah & etc.tak minta lebih kak, just hargai la isteri..sebab isteri pon tanggungjawab suami walaupun bukan yang terpenting..

zean anuar said...

gambar last tu touching sangat... ="")

Liyana said...

Comelnyeeeee ani...

jumria alimuddin said...

Salam...
Alalala...cutenya dia.
look very independent...
Saya tiap2 pg tgk husband hantar ank g skolah pn still touch...
Naluri ibu mengan mcm tu kot :)

antalya said...

pics dia bersin tu, sekali tgk mcm aleeya

Hamidah Ismail said...

Suka bc blog Filla, dlm lawak ada touchingnya...

Mmg comel Amani.

Hamidah Ismail said...

Suka bc blog Filla, dlm lawak ada touchingnya..

Amani mmg soooo comel.

Hamidah Ismail said...

Suka bc blog Filla, dlm lawak ada touchingnya...

Mmg comel Amani.