Tuesday, February 18, 2014

SELUAR TIDUR TERPALING SELESA.

Hahaha amboi over beno plak... Haritu aku sentap ngan Pak Radie sebab dia kutuk seluar aku duduk rumah.. Aku ada 2 helai seluar kain lembik-lembik yang sejuk tu.. animal printed lagi.. ko ada? bibik aku ada okayyy.. hahah.. ntah bila dia beli.. masa Wan ajak dia keluar dulu kot.. dah lah kadang tu pakai sama-sama plak.. tensi guwe.. pastu ada sekali tu aku kat dapur tengah kat sinki.. yang bibik tengah tolong kacau lauk.. pastu Pak Radie snap gambo dalam diam..

Pastu dia gi kat whatsapp group aku, elly ngan dia.. masa diorang tengah berwhatsapp tu aku tengah kemas bag sekolah Acih.. so aku tak tau apa-apa.. Pak Radie w/a Elly dia cakap mintak tolong sangat kat Elly.. Elly macam panik jugaklah.. nak mintak tolong apa? pastu Pak Radie cakap tolonglah.. aku susah hati sangat nie.. Elly kata ko dah kenapa??? pastu Pak Radie tanya.. "ko ada nampak filla tak? tak tau mana aku nak cari dia ni".. pastu Elly cakap ko jangan mengada-ngada.. 

Pastu Pak Radie sent gambo aku ngan bibik pakai seluar sama.. dia tanya "Elly, tolong aku.. mana satu Filla ni?".. omg rasa nak lempang laki sendiri ke nak lempang muka sendiri? kongajo sangat nie.. sentap hati mak nok.. pecah perot Elly gelak.. siap Elly cakap "a'ah lahhhh aku pon tak kenal mana satu" huwaaaaaaaaaaa haku stress tingkek ke 8 ok.. 

Minggu tu jugak aku pikir nak melawa sikit duduk rumah.. at least tak sama ngan bibik.. eh, bibik yang tiru aku, bukan aku tiru dia.. nak pakai menyeksi tak tentu pasal kat rumah rasa bodoh plak.. dah tentu ada orang lain kat rumah.. so tak mau lah.. Jalan-jalan kat Uniqlo terjumpa seluar tidur super cute nie.. aku lah yang rasa cute.. hahahah..

Holohhh holohhhh comel tak? 3/4 pants.. kain dia super best.. comfortable gila.. aku kalau duduk rumah rimas kalau seluar sampai ke tumit.. kang masuk bilik air.. basah je hujung-hujung seluar.. errrr i don't like.. 3/4 ni ok lah comel ;)


comel tak suar kak ton? baju bintang-bintang, seluar polka dots, petak-petak.. amboi.. mesti Pak Radie kata ai comel macam model lepas ni.. bahahahahaa..

-Ads-
Ni korang mesti suka.. sebab aku pon suka shawl-shawl nie.. pitam nengoknya.. lelawa and semua taste aku kot.. yang plain lawa, yang bercorak pon lawa.. acaner ni? kalau korang tengah cari-cari shawl boleh singgah sini:

atau
Call/Whatsapp: 010-2142714 (Sya)

Love,
Filla.

7 comments:

emy pokden said...

kelako betul ko laki bini ni..
tapi takpe..cute..hehehe

IdaShazana said...

amboi pak radie....lawak yang melukakan hati isteri

Anonymous said...

akak filla....suar ni bpe rm...huhu

Anonymous said...

hahaha..... lawak tak boleh blah entry hari ni. Dan2 terus shoping suar tido comey! Tp mmg serious comey pun suar tu. Brape rm selai?

Adzah Adam said...

kahkah. eh mcm nak je mcm best je

Elzya Dyqa said...

brpa sluar tu kaq..nk jgak la..heheh

Filla said...

kat uniqlo tak inngat harga rasanya 39.90 kot.. kadang ada promotion dpt murah sikit :)