Thursday, February 13, 2014

HANG OUT.

Sabtu lepas melepak sekejap.. Sementara tunggu anak habis tuition.. Kitorang amik Peej kat umah mak dia.. then terus ke GE Mall.. Peej lapo gila katanya.. so dia nak makan nasi.. Elly plak teringin nak makan Pavlova.. So mari ke Alexis je.. 

Sedap.. kitorang main rasa-rasa jugak.. nyammsss..

ni Viatnamese noodle.. tak sedap.. aku rasa sedap lagi yang kat KLCC tu.. 

dimakan bersama daun-daun ni.. aku dah takut tengok taugeh.. especially taugeh kasar.. sebab dia punya 'angin' memang power.. ada yang seminggu perot aku kembung.. eiii takut.. 

Peej makan chicken rice.. tak pasti sedap ke tidak.. sebab senyap je dia makan.. hehehe

Tengah melepak tu ada reader call.. dia memang ada area situ so dia memang plan nak drop by kejap.. nak bagi budak-budak ni cookies.. aku nak jumpa orang selalunya susah sikit.. sebab aku ni bukan kaki merayap sangat... ni memang kebetulan tempat sama so mari lah datang ;)

Nah hamek kau... Tunjuk kat Amaani ngan Kasih, memasing terus tanak makan lain.. terkam coklat terus.. kanan tu pretzel cookies kot? yang kiri tu choc bar kot nama dia.. kene cairkan dulu before makan.. boleh masuk microwave or stim kan kot kalau tak silap aku.. masalahnya, budak-budak ni.. tak menyempat.. terus korek ngan sudu.. aghh sukati koranglah.. 

Siapa mau boleh contact : Zulina's Cookies - 0126945340

Semakin berseri pulak Peej lately ni kann... 

Elly in wonderland.. 

So far ok lah lepak ngan diorang berdua nie.. tak banyak ragam, gila, kelakar dan yang penting lawak boleh blend lah.. takde stok nak jaga hati sangat.. kata bini-biniku gangster hihihi... yang penting ikhlas dan takde perasaan hasad dengki sesama sendiri... setakat ni lah.. bagi aku dalam perhubungan ni, paling penting ialah keikhlasan.. tak kira lah hubungan suami isteri ke.. kawan-kawan ke.. mesti ikhlas.. kalau terdetik je rasa tak ikhlas dan hasad dengki memang habis lah.. 

Tapi diorang selalu dengki kat ai... ai selalu kene buli.. acaner tuuu...

-Ads-

Sesiapa ada masalah wanita yang tak dapat diselesaikan, masalah anda boleh ditangani dengan produk JAMU SUSUK DARA

Membantu merawat:
-keputihan
-senggugut
-berbau dan gatal-gatal di miss V
-tidak selesa di bahagian miss V
-period yang tidak lancar
-masalah buasir

Call/Sms/Whatsapp: 0126641604
Banyak customer puas hati.. tak caya boleh visit ig : @jamususukdarafara


Love, 
Filla.

6 comments:

Anonymous said...

MELELEH AIR LIUR TGK COOKIES N COKLAT TU...AGAK2 MAHAL TAK DIE CAJ KALO KITE TEMPAH???

Adzah Adam said...

bestnya dpt outing dgn bff. i xada bff...hoh seddih

lily lotus said...

sweet jer tetiga lagi sweet dari cookies2 tu haha boleh

kakchik@ella said...

Lawa la Peej skrg. Filla pun ada kelass

msraiza said...

Terliurrrrr tgk pavlova tu Kak Filla... yummy sungguh di hari2 yang membahang nih... ;-)





_________________________
Sihat bersama saya
Cinta Health

unica adila said...

cm sedappp ja tgk coklat tuhh..
hehehe ..tliur trus :)