Tuesday, December 03, 2013

CONTEST KASIH EPHYRA ~ Phase 1

*sticky note*
*please scroll down for new entry*

Amboi tajuk Contest tak leh blah... tapi hadiah lumayan ok.. nak join tak? rugi kalau tak joinnnnn ;)

Kak Filla dan Pihak Ephyra bersetuju untuk menganjurkan satu contest yang sangat mudah untuk semua readers yang dikasihi.. Hadiah nak citer sekarang ke kejap lagi? jap lagi lahhh.. kita cari cara-cara nak join contest dulu ok? Contest ni ada 2 Phase...


Phase 1

1. Anda dikehendaki membuat satu entry di blog masing-masing dengan tajuk "Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1" dan share di FB dan Istagram (jika ada)

2.  Beritahu mengapa anda mahu menyertai contest ini.

3. Anda MESTI menggunakan gambar yang tertera di entry ini (Memey Suhaiza) untuk diletakkan di entry masing-masing.

4. Anda dibenarkan untuk mengambil info atau gambar tentang Ephyra dari :
atau dari entry blogger lain yang pernah share tentang Ephyra..
atau dari entry-entry saya pon boleh.. nah link :-

5. Anda mesti LIKE & FOLLOW official Facebook Fanpage Oceanlife2u dan Instagram official @ephyra2u

6.  Email URL (permalink) entry tersebut kepada contestephyra@gmail.com dan tinggalkan juga permalink anda di ruangan comment entry ini. 

7.  Syarat last sekali ialah.. korang mesti backlink kepada entry contest blog saya.. siapa tak letak, penyertaan anda tidak akan diambil kira yeeee... saya memberi kebenaran untuk anda menggunakan gambar-gambar dari Entry 1 - Entry 6 yang saya share tu.. dipersilakan ;) 


TARIKH CONTEST

2 Disember 2013 - 13 Disember 2013

(pemenang akan diumumkan pada 20 Disember 2013)


Pemenang akan dipilih oleh Pihak Ephyra (Oceanlife2u) ... Saya langsung tidak tidak terlibat dalam pemilihan pemenang ye.. so jangan risau.. contest ni adil ye... ;) 

Pemenang akan dipilih berdasarkan tahap kreativiti masing-masing, keunikan entry tersebut dan paling penting, yang dapat menambat hati pihak penganjur ;) 

HADIAH untuk PHASE 1

10 yang terbaik akan memenangi 1 kotak EPHYRA FOC (30 sachets) (bernilai RM197 x 10)

10 saguhati akan menerima 1 kotak trial pack (trial pack 10 hari) (bernilai RM68x10)



Phase 2

Pemenang 10 yang terbaik (yang menang 10 kotak EPHYRA FOC 30 sachet) di Phase 1, layak untuk bertanding di Phase 2...

10 Orang Pemenang tersebut dikehendaki membuat satu entry khas bertajuk 
Contest Kasih Ephyra ~ Cabaran 30 Hari Bersama Ephyra Phase 2 dan share di FB dan IG masing-masing.. 

Ceritakan pengalaman anda selepas mengambil Ephyra, boleh share gambar, cerita dan apa sahaja.. pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti masing-masing.. 

HADIAH untuk PHASE 2

1st sharing terbaik - 2 kotak EPHYRA (30 sachets) + wang tunai RM200

2nd sharing terbaik - 2 kotak EPHYRA (30 sachets) + wang tunai RM100

3rd sharing terbaik - 1 kotak EPHYRA (30 sachets) + wang tunai RM50

4th and 5th sharing terbaik - 1 kotak EPHYRA (30 sachets) setiap seorang. 



"Selamat Mencuba dan Good Luck"

5 comments:

DANISH AuRoRa said...

HAI SIS BEST BLOG SIS.SINGGAH BLOG KITER K NEW ARRIVAL 4 SHAWL IF MINAT EMAIL KITER K.TQ

Zie Fauzi said...

dah join kt blog blogger lain dan dh terpilih dlm 10 org tu still boleh join ke??

Kisah Si Dairy said...

saya join ye
http://www.kisahsidairy.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html

Aju Mohit said...

saya join sis

www.ajumohit.com/contest-ga/contest-kasih-ephyra-phase-1.html

Noor Aina W Azmi said...

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html

:) sorry akak :) aina hntr email hari tu kan? hehehe. dah jumpa butang komen :) hehehe. aina join yea:)