Wednesday, May 01, 2013

Knock Knock Knock.. Hello.. Lama tak melawat umah sendiri hihi

Ada macam-macam nak cerita.. tapi aku rasa macam dah cerita.. rupanya cerita kat keek, pastu share gambar kat instagram.. haih.. ni lah kalau banyak sangat medium elektronik.. dah update sana lupa update sini.. kalau ada blog je seketul lagi bagus kan?

Ok gambar ni exclusive sikit.. sebab belum di share dimana-mana hahaha

Nampak tak gambar ni cemana.. hahaha... ni Amaani with cousin Nurin.. haritu singgah umah PIL aku kat Shah Alam.. pastu Ani ikut ler abang ipar aku gi jalan kejap.. berhenti jap kat sini.. dia cakap kemain happy amik-amik gambar.. pastu napa muka Ani jadi gitu? dia tekencing okayyyy.. hahahahah seluar dah basah!!!! hahahaha.. tu lah akibat terlupa yang dia tak pakai diaper... terus senyap kaku kat situ.. hahaha.. member sebelah leh tengok camtu plak kan.. lagi lah malu member tekencing dalam suar.. mihmihmihhhh... 

hihi... gedik sekali sekala... masa ni alamak dah tak ingat lah pegi mana time nie.. tapi muka ai tembam kan.. hahaha.. macam lah sekarang tak tembam.. aihhhh dagu dah kurang sikit belapis.. don't play-play ok... i'm struggling hard to get back my previous shape tau *jenguk burger mcD atas meja* 

Hahah gambar lama.. berjimba ngan Peej and Elly... weekdays ok.. hahaha.. almaklumlah ai kan cuti panjang.. haruslah merendek lebih sikit bersama teman gila kepala otak macam diorang nie.. punya lama lepak umah peej sampai tebaring-baring.. pastu nak tekencing-kencing aku ngan peej gelak sebab si Elly citer zaman remaja dia.. hahah.. kene flying kick ngan apak dia... ko ada kene flying kick pastu ketawa? takde okkkk... dia je yang gelak kene kick.. hahahahahhahaaaaaaa.. menangis-nangis aku ngan peej gelak.. hahahaha... pastu lapar.. aku tuntut janji aku nak makan mihun sup tebaekkkkk kat gerai atap zink.. gila belengas memasing.. menitik-nitik peluh u olls... sampai order sirap bandung 2 gelas.. pastu jeling-jeling orang sebelah minum apa sibuk nak tiru.. hahahha... 

bila nak lepaking lagi? oh aku ada kerja lah.. Elly dah hint suh gi umah dia sebab kerja dah melambak menunggu tu.. hahahah.. korang semua sila tunggu projek baru tsugoi.. this time baekkk punye... 

ini Uda dan Dara.. ehek ehek... i love u pa.. eh, jangan lah nyorok bawah meja pa, awak malu yeh? eleh malu konon.. tak suka amik gambar konon.. bila hala camera laju je buat muka manja.. 

 haritu bawak budak-budak makan kat TGI Friday.. sedapnya mashed potato dia.. lembut je lalu kat tekak.. 

masuk kereta semua tidur.. kecuali driver.. kenyang gila ok.. sampai Pak Radie park depan gate baru aku terjaga.. pastu macam tekebil-kebil.. macam drama melayu kalau accident masuk hospital.. pastu bila terjaga.. "aku kat mana?? aku kat mana?????" lagi nak tanya, aku sepak kang! 

Ok Bye.



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

IdaShazana said...

nasib terkencing ... kalau berry tak ke haru

Kniedaz said...

OOhh...sian Ani...mesti malu...amboi...cik abang sungguh sporting ya..kalau abang saya, haremmm nak bergambar camtu huhu...

Jojet said...

ani!! kah kah kah kah kah kah kah!! gangster kencing ini kalilah! sayammmm dia =)

intandayani said...

hello kak filla igt da lupe tmpt jatuh..rindu lorh ngn ani

strawberi said...

mesti lupa..dh buat entry psl TGI...hehe..
ani dh tak pakai diapers eh skang,...bagusla..awal2 dh bleh disiplin

ceklala said...

hahahaha lawak la akak nih! part paling lawak yang last skali tu "aku kat mana? aku kat manaa??" hihihi

Nuriesya Nadia said...

Bila ani si gengster kasi kincing 1 kali. Hahaha. Tahniah Ani. :P

Anonymous said...

As salam kak filla...
i'm ur silent reader... peace!
akq mmg cumel sgt2...anq akq sume comel2... tgelak2 sy bile baca blog akq... :)
gmbr akq y dgn pak radie y pakai baju biru tu comel sgt2 n ade iras2 artis hong kong...TAVIA YEUNG... xcaye ce akq gugel... hehehehe.... jgn mrh taw... ni saya ny pndgn mata jew :D

erin

farah liluniquecloset said...

Dah terkencing dlm seluar boleh posing lg

Jom klik http://www.uniquecloset.com.my/