Friday, May 10, 2013

Selamat Pengantin Baru..

Last week kitorang attend wedding Shira dan pasangannya Decky.. Pengantin perempuan ialah adik kepada En. Win (suami Elly).. wah introduction kemain lagi kan..

Majlis berjalan dengan sempurna dan cantik sangat.. 

Ye, majlis berlangsung kat Duchess Place, Ampang.. 

abaikan pipi tembam... 

ni pon tembam.. tolong abaikan.. haih tensi nih.. bila nak kurus ni.. ok emo plak.. thank Elly sebab invite kitorang... 

Anak dara Elly jadi flower girls.. kemain comel lagi bawak bunga ;)

Tu diaaa pengantin bahagia... anggun kemain lagi.. 

Shira muka sebijik En. Win kan.. satu acuan nie... 


Lawa sangat pelamin dia.. penuh bunga sana sini... kaler lembut je.. rasa nak cabut satu pokok bawak balik umah.. hahaha

Food pon sedap.. meja ktorang tak penuh.. aku happy lah kan kalau meja tak penuh.. boleh makan lebih sikit hhehehehe... 

Sebelah Pak Radie tu Tok Kadi.. tapi dia kelaka gila.. borak rancak sangat.. 

Ni ahli meja aku.. makcik-makcik tu pon kelaka.. beborak tak hingat.. sekali nak balik tu.. makcik tudung hitam tu peluk kiss pipi aku.. amboih.. tegezut.. dia cakap nanti kalau jumpa mana-mana jangan tak tegur pulak.. iyo lah makcik... nanti kita tegur ok.. 

flower girls


Elly dan anak-anak daranya.. 

Anak aku tinggal, meh pinjam jap anak dara ko yeh? hehehe

Pak Radie ngan GoPro nye.. tapi simpan je gambar.. baik tak yah.. dah cakap dah aku nak gambar dalam tu.. nak tunggu dia bejanggut lahhhh... 

Family En. Win.. kecik je family dia.. macam family aku jugak.. 


Hahah.. time ni elly duduk sandar kat kerusi.. pastu ada kertas melekat kat belakang dia.. laju je Pak Radie gi snap.. 

Untuk pengantin baru... diucapkan selamat pengantin baru ye.. semoga cepat-cepat bagi cucu.. bagi tambah lagi anak-anak buah... ;)


Ni nama dia pengantin tua... berebut-rebut nak jugak.. dahlah kerusi tu tak muat 4 orang.. memasing berhimpit nak kecikkan bontot.. pastu muka konpius.. ni bontot sapa yang besar sangat sampai tak muat.. ko pandang aku aku pandang ko.. muhahahahaha... 

Ok lah, pengantin lama nak balik dah.. 

Cantik sungguh meja makan beradab.. meh tangkap gamba ai sekeping.. hihi..

Ok tata! 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

salam kak filla, nak tanya dulu shira ni ex student uitm segamat, johor eh?

muke beliau sangat familiar...

Chekgu Azrine said...

cantik body sis berisi cam ni..chomel nampak..sexy..hehehe

Anonymous said...

encik radie siap pakai capal ke..

Anonymous said...

Buk Filla, kulit sgt glowing! apa rahsia: ;)

afid said...

kak filla,
just nak inform sy ada email akak pasal ruang iklan smlm..tq

AMIRAH FARHANAH said...

baju k.fila cantik gileeeee...likeee

Anonymous said...

baju k.fila cantikkk gileeee...i likeeee

Anonymous said...

baju k.fila cantikkk gilee...i likeee

Anonymous said...

adakah itu black Prada???
Filla, baju u cantik n warna kuning itu sgt mengancam

intandayani said...

aah sebijik la muke dorg..tp dr ritu dok teka muka En. Win tu cam penah tgk..Br teringt de muke Andy Flop Poppy

Haizan Qaseh said...

kak filla! yang sebelah pak radi aka tok kadi tu abang saya punya pak mertua...hahaha

Maria Rajab said...

hahaha..kelakar bab tak muat punggung tu..

JMR said...

igtkn ani jadi flower girl gk..hehehe

Diabetes Kering said...

semoga jadi keluarga yang sakinah mawadah warohmah yaaaaa,.,.

Ginjal Bengkak said...

wah???? yang lain pada nikah,. aku kapan yaa???
tolong do'anya yaaaaaaaaaa!!!!! hehehehee

potia casadelarossa said...

best tgk gambar kenduri kawin ni... rasa nak kawin ... ekekeke

-cinta soFiaSafiya- said...

kakfila n kakeli ni memang CUN abislaa... cukaaa readerbloq akak bedua... sbb korang memang BESTTT

takpa pengantin lama pn masih kekal ANGGUN <3