Friday, May 03, 2013

Ole-Ole dari Istanbul dan Mekah

Hari tu dapat Ole-Ole dari Istanbul... gi collect kat umah Wan.. amboi kemain lagi.. bab collect barang laju je aku sampai..hihi... Ada lagi yang tak amik gambar.. kurma, kismis, olive oil istanbul.. hahah yang tu tak yah la..

jubah untuk Acih and Ani.. tapi Ani punya senteng sikit.. Wan tak ingat ketinggian eh kependekkan si Ani hahahahaa

Jubah untuk mama.. love this one.. tapi kat gambar tak nampak sangat...ada manik-manik.. jubah sekarang ni trend kat bahagian tangan tu kain yang stretchable so takdelah nampak besar macam kelawar.. slim je kat tangan.. 

shawls for me

baju tidur untuk Acih.. pon comel.. pakai sampai buku lali.. kain dia sejuk sangat.. 

Tshirt untuk Acih and Ani.. pon besar.. hahah

Untuk Pak Radie.

Untuk Pak Radie lagi.

Shisha pon untuk Pak Radie lagi.. (hiasan rumah).. melampau tul... semua untuk dia.. choiiii... 

Ok yang ni feveret sangat!!!! alas meja.. tapi simpan dulu... sebab aku ingat nak pakai tempered glass utk meja makan.. kalau tak.. Ani tuang kicap mampoih alas meja aku nie... 

Sejadah handmade... Ok yang ni paling paling paling suka.. cantik sangat.. berat sejadah nie.. aku doublekan dengan sejadah lama.. warna pon very soft.. suka!! 

jubah ni pon paling suka.. hahaha.. semua suka suka suka.. thank you Wan and Atok... ada Atok beli kan cucu-cucu dia rantai berloket kaabah.. Acih kemain suka lagi... thank you Wan and Atok.. tak pernah lupa kat kitorang ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

pink.plate.liyana said...

whoaaa..untuk pak radie pom banyak...haha..comel giler jubah acih n ani..

Byzura Mj (By) said...

serius cantik sejadah tu!

Hafizah Haruno said...

dapat hadiah, suka lah ye~

Nurulhuda Abdul Latip said...

Seronoknya dapat ole-ole dari atuk dengan wan kan..

intandayani said...

berlagaks muke Ani pakai jubah..hehe

Kniedaz said...

semuanya cantik2

Mooniqueen said...

wahhh banyaknya ole2...

Alycia said...

salam.. 1st time tnggal komen di sini.. selama ni jd silent reader jer ;)

smuanya pun cantik2 belaka ;)

Anonymous said...

salam kak filla..
tadi mkn kat alamanda,,
hot plate gitu,,
rase macam ku kenal wanita itu,,
dengan beg prada hitamnyer,,
mamcm kak filla..nak tegur segan ntah salah org,,huhuhuhu,,pandang jer,,
bile nampak aceh,,,OMG..tu ke kak filla,,,kecik je die,,he3..have a good day..

Anonymous said...

shisha kan skrg ni dah di beritau lagi bahaya dari rokok. sbbhisap asap carbon monoks direct dari bara. vapou tu air so no filter.
org yg mcm radzi tu ada history puncture lungs takleh..sgt bahaya. greater exposure to dmg lungs n throat of course jantung. risks banyak lagi..termasuk big c.
wasalam

sincerely
az

Farah Auni said...

Anon 5:42pm rasanya kak filla dah tulis kat situ shisha tu utk hiasan rumah je..huhu

farah shazlina said...

Alahai,comel sgt la Acih & Ani pakai jubah tue..

aSmiDar said...

Jubah acih n aci comel sgt....
Bnyaknya brg dpt..besh...