Wednesday, May 22, 2013

BARU.

Hari baru, Azam baru, Buku baru

InshaAllah, harap doakan yang baik-baik buat saya dan keluarga..








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

147 comments:

humairahadi said...

saya silent reader je selama ni. tahniah utk imej baru ni. suka sgt dgn family kak filla.

waniehisham said...

comey macam kak tonnn... hehe..
harap2 tercapai lah azam baru akak yer... insyAllah amin

waniehisham said...

comey mcm kak tonnn..hehe..
insyAllah dipermudahkan.. aminn.. :)

Syue Mustafa said...

Salam. Makin bertambah manis Filla bila berhijrah.

wanie nadya said...

lawa la k.filla pakai tudung..nmpk lg sweet...makin awek muda...hehe...
suka tengok..<3

wanie nadya said...

lawa la k.filla pakai tudung..sweet gt2..sblm ni pun dh lawa, lau pakai tudung lg lawa...suka tngok k.filla pakai tdung...<3

mummy kimmy.com said...

aww sweetnyaaa kak fila pakai hijabb like!!! insyallah all da best ya ;)

pinky said...

cantek kak!!!


alhamdulillah... satu permulaan tuk langkah yg seterusnya....=)

pinky said...

alhamdulillah...=)

Unknown said...

cun sgt..thniah. jeles tgk org pakai shawl cun, hehehe

zunirrah zamri said...

Alhamdullilah..Amin

NoR WaHiDa AbDuL MuNtaK said...

Alhamdulillah. Bila datang konflik dalam diri cepat-cepat beristighfar. Pada tahap permulaan, byk godaan yang mendatang. Moga terus istiqomah.

nuruleda said...

salam...cantik akak pakai tudung...insyaAllah semoga berkekalan..

Noraini Abd. Shukor said...
This comment has been removed by the author.
Noraini Abd. Shukor said...
This comment has been removed by the author.
Noraini Abd. Shukor said...

Alhamdulillah...syukur semoga bertambah rezeki dan keberkatan dengan penampilan baru ini.

Mama Adeeb said...

Cantik kakak bartudung... alhamdulillah. ;)

linda said...

Wah lg cantek nye k.filla..first time tau sy comment hehe..

linda said...

Wah lg cantek nye k.filla..first time tau sy comment hehe..

EviL WiTcH said...

alhamdulillah....cantik nyaaa....

promises_promises said...

TAHNIAH FILLA!

promises_promises said...

TAHNIAH FILLA!

Iz Faizah said...

alhamdulillah..moga terus istiqamah.cabaran2 lain kna pandai atasi okay.makin lama makin melekat bc blog akak nih..*teringat surat cinta anak akak tu...takut msuk api neraka.good girl!

nur shuhada said...

Tahniah kak filla:)


your silent reader..

shyda said said...

omooo...comel kak filla !! alhamdulillah..and tahniah :D

lucd007 said...

wah alhamdulillah kak..
amin

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah.. Bertambah gojes!

Fatin Liyana Asri said...

alhamdulillah, im so proud of you kak filla. semoga sentiasa dilindungi Allah!!

Capt Lalok said...

Alhamdulillah...

saya doakan filla sekeluarga di dalam lindungan Allah sentiasa.

AYuNG said...

tahniah kak
=)

sara jamal said...

Alhamdulillahhh!

Tahniah Kak Filla dengan imej baru ni..

Masa mula2 saya tengok tajuk
"Hari baru, Azam baru, Buku baru "
tetiba sebak dan bangga sebab Kak Filla dah berjaya melakukan satu perubahan yang besar dalam hidup Kak Filla..

Semoga Kak Filla terus istiqamah dan semoga Kak Filla dan keluarga sentiasa berada di bawah lambayung rahmat ALLAH SWT. Aminn :D

me.liyana said...

hye kak cantik ! ;)..kak ton mesti jeles tgok akak skrg..ekeke..btw..tahniah atas penghijrahan ini

C!kpuanmuda® said...

tahniah filla.. bilalah turn aku pulak.. huuuuuuu

Zee Suhaini said...

selamat berhijrah kak...manis je tengok..before ni pon manis tapi ni lebih lagi..

Qiela said...

alhamdulillah, harap dipermudahkan.

Kenit Cinonet said...

Alhamdulillah syukur kak Fila (^_^)

Tahniah diatas penampilan baru ini. Semoga Allah terus memberkati kak Fila sekeluarga. Berkat bulan Rejab...alhamdulillah (^_^)

Amoi Farah said...

Alhamdulilah comel & cantik.. Doakan supaya saya pon berubah seperti itu ye...

Aien said...

Hi Filla..

I am your Silent reader/fan..Hari ni terharu sgt tengok u..lebih cantik, lebih manis..tahniah ya..Jazakallah..

...Ya Allah..kurniakan kekuatan untuk temanku kekal begini..permudahkan segala urusannya denganMu Tuhanku..Amin!



.: yUhAiSya :. said...

wahh...! cantik! tahniah kak. syukur alhamdulillah, moga terus kekal dan bertambah baik kehidupan akan datang, ameen.. =)

Kakizan Omar said...

:D.. tahniah..

mamasuri said...

cantik filla..tahniah2..

εïзmummyHazaεïз said...

homeyy.. bertambah cantik :)

lina said...

alhamdulillah.tahniah kak!

Mummy Qiqi said...

Salam, saya jugak silent reader. Awak sangat cantik dan manis bertudung...insyaallah semoga allah mempermudahkan segala urusan awak. Amin.

simpanglima said...

like sgt(2000000000x)hehe.. :)

Pu3 Bibah Cun Melecun said...

Alhamdulillah :)

mimiEhalim said...

assalam sis.. wahhh, alhamdulillah.. tahniah.. moga terus dirahmati Allah sis dan seluruh family.. in sha Allah.. =))

Intan ~ Nur Azlina said...

Alhamdulillah..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Tahniah lebih cantik dan lebih manis.

adekzagai said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangattttttttt...

adekzagai said...

cantikkkkkkkkkkkkkk sangatttttttttttt

Qurratul Aini said...

cantik... suka..

Suliana said...

alhamdulillah.. manis je kak filla.

faizura razak said...

salam
Alhamdulillah..tahniah kak

:: Mrs.Eady :: said...

ohhh kamu sgt cantik!

haidar abdullah said...

As Salam, silence reader and pertama kali komen di sini

Tahniah dengan penghijrahan kak filla dan semoga beterusan hingga ke Jannah.

Syan_Neesa said...

semoga perubahan baru ini berkekalan ^_^ amin~

ada masa nnt jom lah join segmen #1 saya, anda bpeluang menangi baucer membeli-belah RM 50 PERCUMA!

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

Aya Ariel said...

tahniah..alhamdulillah...harap2 tercapai yg di idamkan..
semoga Allah permudahkan jln baru yg akak pilih..Insyaallah..

btw..cantik n manis sgt.. :)

ita citot said...

Alhamdulillah.. Tahniah dan semoga istiqamah. Lepas ni x sbr nak tgk kak filla berfesyen dgn stail berhijab. Bole lah menjadi inspirasi. Yeahhh! (^_^)

Kopiolimauice said...

cantik kak....sweet sgt ;)

Rinah said...

InsyaAllah semuanya akan dipermudahkan..
congrats..
Alhamdulillah..

bloggercabuk said...

Alhamdulillah filla. Suka sangat dengan imej baru ni. Moga terus istiqomah... :-)

mami said...

Alhamdulillah...

Azziah Nawawi said...

tahniah! moga terus begini selamanya

~pUaN nAd~ said...

cantiknye kak filla pkai tudung...;)smoga terus istiqamah kak..;)

salwana nordin @ che'wa said...

alhamdulillah :)

WANITA itu adalah AURAT maka tutuplah..

mudah2an hidupmu lebih diberkati Allah..

jgn tinggal solat jugak :)

maziati said...

cantik sangat....

Atie said...

Tahniah..penghijrahan dalam bulan Rejab:)
(silent reader before)

Kniedaz said...

Alhamdulillah...lagi Ayu dan manis..

Nurul Aziz said...

kak filla!!

alhamdulillah. cantiknye. keep it up sis ^_^

mummy_icha said...

alhamdulillah...semoga terus istiqamah. Ameen... Comel je tu... :-)

SyafiqahSabri said...

Alahamdullilah sis...muga terus istiqamah dan sma2 kita menjadi wanita yg lebih solehah..aamiin~~

ayahmamilisa said...

salam k.filla..saya pun salah seorang silent reader tegar akak..suka baca blog akak ni..hehe..
tahniah atas penampilan baru..alhamdulillah..makin manis dan ayu bila bertudung ni..saya doakan yang terbaik untuk akak sefamili..

cikji said...

Alhamdulillah k'filla.

suha Is me said...

hari hari saya baca blog akak, and saya suka dengan celoteh anak akak, cara akak handle family etc. and betul, each time tengok gambar akak pun saya mcam bharap sangat one day akak akan bertudung. and super happy for today's entry! alhamdulillah, moga istiqamah kak ;)

Lya Colours said...

alhamdulillah. semoga istiqamah. sama2 lah kita. peringatan kat diri sendiri jugak ni huhu

Farhana Aziz said...

Alhamdu lillah. Akak! Saya suka! Cantik sangat. Oh mai. Hari isnin dapat tahu lecturer dah berhijrah. Hari ni tahu Kak Filla pulak. Moga diberkati Allah swt sentiasa Kak Filla dan keluarga. :)

aishah zaharin said...

amin!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Lawa gilessss..hehehe..tahniah filla!

Mama Marcello said...

tahniah~~
semalam saya ada ternampak akak kt paradigm dan comel je bertudung...dlm hati, 'eh dah pkai tudung ke? comel la plk',...

Alhamdulillah..semoga terus diberi kekuatan dan istiqomah ^_^

Mooniqueen said...

happy for u sis...

Byzura Mj (By) said...

Taniah Buk Filla! Alhamdulillah

Mimy Hamid said...

syukran fillanie...istiqamah bersama sama daku...amin

Mimy Hamid said...

syukran fillanie...istiqamah bersama sama daku...amin

Lynda Che Lah said...

manis! semoga semuanya dipermudahkan

ninie said...

Alhamdulillah moga terus kuat dan berkekalan hingga akhir...moga imej muslimah adik, boleh diperbaiki :) - Silent Reader

z a t i e said...

alhamdulillah~ tahniah kak!

ninie said...

Alhamdulillah moga terus kuat dan berkekalan hingga akhir...moga imej muslimah adik, boleh diperbaiki :) - Silent Reader

yatt monir said...

alhamdulillah. tahniah filla :)

Ami & Vie said...

sy silent reader akak.. Suka imej akak skrg..cantik.. nmpak lebih muda.. :)

Shiela Rahim said...

kak! cun!!!

Ami & Vie said...

tahniah akak.. bertambah cantik dan muda... ;) im ur silent reader.. first time komen ni..hehehe

May Maisarah said...

Kak fila. sebelum ni saya tak pernah drop komen kat blog akak. hanya sekadar enjoy bacaa. tapi kali ni sebab saya terlalu eksaited tengok akak pakai tudung jadi hati ni tak tertahan nak komen kat sini. Alhamdulillah.. moga akak terus istiqamah.. yeyyy suke sangat.. manis je akak bertudung. teruskan usaha akak. kami semua suport. =)))

-cinta soFiaSafiya- said...

kakfiLa, SUBHANALLAH sangat cantikkk dan betambah - tambah ANGGUN... <3

Hayati Sakaria said...

Sweet & bertambah cantik. Tahniah untuk imej baru...

Irfa said...

alhamdulillah..nanti header tu bolehlah tukar baru ye ;)

Maryam said...

Alhamdulillah akak. happy for the change. akak, jangan lupa tukar header ya :)

aziekz said...

cantek akak...sweet...



Slama ni just silent reader...suke bc vlog akak....

Misz AwEeN said...

alhamdulillh..tahniah kak filla :D

Anis Arozaa said...

tahniah Filla..semoga istiqamah dgn imej baru nih ! akak silent reader jek selama nih...hehe

Siti Fatimah said...

alhamdulillah dear :)

Nur Dalila's said...

Salam kak filla. Alhamdulillah kami doakan ianya berkekalan.

Nur Dalila's said...

Salam kak filla. Alhamdulillah kami doakan ianya berkekalan. Comey sangat.

hanabanana said...

alhamdulillah.. :) sweet sangat.. hehee suka akak! muahh

Jom Singgah said...

Alhamdulillah... comel jeee hehehe!!!

zainatul abu bakar said...

Alhamdulillah, moga istiqomah kak :)

wira paramartha said...

comel kak Ton.. ;) -salam knal-

wira paramartha said...

comel la kak Ton ni.. ;) -salam knal-

Cetul^ La La said...

Alhamdulillah :)

Miss Moon said...

Alhamdulillah

Filla , masa nko bgtau nko nak berhijab nko tahu ...aku la org paling happy cam melompat2 saku dlm hati tapi maintain kewl je ...aku rasa cam nak pelok2 je nko time tew sonok sangat ...ai know mak hover sket ....hahahhaha

N nko nampak sangat cantek ...moga semuanya di permudahkan utk nko ...Insyaallah

Aku sebagai kawan support apa yg nko buat and please let me know kalau u need anything . Mana tahu nak geng beli shawl ke ekekekke

PS : ada berlambak shawl aku nak bg kat nko neh ...nanti ek kita jumpa ...auwwwwwww

Fillanieeeeeeeee omey omey sangat

weyyy apa komen pak Radie ,,

masdila Razak said...

Alhamdullilah kak

Omak Budak said...

Rase macam nak menangis, gumbire sangat. Nape tatau huhu. Filla, ini BEST YANG AMAT GILEH!

- silent reader.

Omak Budak said...

Rase macam nak menangis, gumbire sangat. Nape tatau huhu. Filla, ini BEST YANG AMAT GILEH!

- silent reader.

si membebel said...

Salam...alhamdulillah...tahniah k.filla..bertambah gojess...moga dimudahkan segala urusan...ameen..



P/s: pic yg first sekali imbas cam sue anna joe..

ibh_sue said...

Alhamdulillah. tahniah Filla. Semoga dipermudahkan Allah perubahan ini. :)

Mrs. Izzat Nazrin said...

bgusnya kak filla da berhijab...
doakan yg baik2 je utk akk..
alhamdulillah..

Nur Lina said...

sy silent reader.follow blog kak sjk 2thn sudah.trima kasih buat kak skeluarga krna telah brkongsi kisah suka ,duka.rasa seperti kuarga, wpun tak dpt taraf kuarga.hari ni sy tersenyum lebar sbb kak dah melangkah ke jalan yg lebih indah sbgai wanita Islam.syukur ke hadrat Allah.kita hambanya. Allah Maha Besar.sayang kak fila.
peminat dr kelantan.

Nur Lina said...

saya silent reader.follow blog kak sjk 2thn sudah.terima kasih kerana berkongsi suka duka kak dan keluarga.punyala saya perasan,terasa mcm keluaraga walaupun tak boleh diiktiraf keluarga sbb baca blog org senyap2.hari ni saya tersenyum lebar sebab penghijrahan akak.melangkah ke satu tanggungjawab yang wajib sebagai hamba.kita hamba.syukur.
Adik terangkat dari Kelantan

setiakreatif said...

cantikkkk

Nur Lina said...

saya silent reader.follow blog sejak 2 tahun.terima kasih kerana berkongsi kisah suka duka kak dan keluarga.terasa mcm dekat walaupun kita tak jumpa.saya rasa blog akak jujur,telus.hari ni saya tersenyum, ucap syukur sebab kak dah melangkah ke tanggungjawab wajib sebagai hamba Allah.kita hamba.sayang kak fila
peminat dari Kelantan semestinya.

Shida Idris said...

alhamdulillah dan tahniah filla

Nur Lina said...

tahniah kak

Nur Lina said...

syukur kak

Mujahiddah Agama said...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...

Cantik sgt....
InsyaAllah semoga Istiqomah dlm melakukan sesuatu kebaikkan...

Aminnnn......

Nur Zaff said...

Alhamdulillah ~ tahniah kak Filla.. suka sgt imej baru akak.. semoga istiqamah yea.. kem salam kat the kasihs...

J.M.R said...

kak filla!!!! cantek sgt!!!

Nadila azhar said...

tahniah sis..bertambah2 cantik..:)

PutriesNoora said...

alhamdulillah!!cantiknya akak!!=))

Jojet said...

sy nih hati tisu, sket2 nak nangis..tengok akak behijrah ni pon dah banjir empangan, tggu nk melimpah, puas ku gigit bibir, hahahaha..well, walau dah tau semalam, hari nih tengok kat blog plak, jet tetap rasa syahdu dan bersyukur sangat2, tak tau nape rasa akak dekat di hati, auwwwww! teruskan kak eh =)

as said...

so sweetttttt.....tlg cubit skit pipi miss bam bam..tue...

as said...

so sweetttttt.....tlg cubit skit pipi miss bam bam..tue...

Fariza Darwish said...

salam..
tahniah filla..!!
beautiful as it is..:)

nifalnin... said...

alhamdulillah..

nampak ayu jer kak filla pakai tudung tu..

semoga kekal sampai bila2...

amiinn...

Mrs Ariena said...

Salam...saya silent reader kak filla...suka baca pasal anak2 kak filla..comel je..terharu dengan imej baru ni..semoga kak filla sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang

kerengga riang said...

Assalamualaikum filla,

makin cantik awak dgn imej baru. lbh ayu,lbh sopan. moga terus istiqamah

momnsofea said...

alhamdulillah ..cantik tuu cam ank dara ler

genny da bomb said...

wahhh..alamak2 ketinggalannnnnn uwaaa!!alhamdulillah utk new image yang sangat beshhh ni..insyaAllah kita doakan kita sama2 istiqamah ye..aminnnn

makin bertambah ccun berseri2 buk pilla...

Bella said...

Kak Filla, ni first time kita comment kat blog orang tau. Alhamdulillah, suka sangat bila tengok post ni. Kita sama sama doa okaaay iAllah :D

Emmy said...

Alhamdulillah!! Syukur atas perubahan imej ni =D. Saya selalu nampak Filla kat Alamanda, tapi malu sangat nak tegur T_T

Emmy said...

Alhamdulillah!! Syukur atas perubahan imej ni =D. Saya selalu nampak Filla kat Alamanda, tapi malu sangat nak tegur T_T

NUNU EERA said...

Sgt cun.. Muahx utk akk..

FaiiYatt said...

Alhamdullilah :) Cantik kak filla :)

nurul asiken.apandi said...

cantik kak filla..patut pn sy tgk kt keek kak filla dah bertudung...tahniah and alhamdulillah..

Noor Baizura said...

Taniah KAk dah pakai tudung...
cantik k...

Noor Baizura said...

Taniah Kak dah pakai tudung... cantik k pakai tudung,,,dah laa orgnyee tinggi lampai...

sweet666 said...

...alhamdulillah, hepi for u poms! :-) rindu sgt~

Ari Isfuzzy said...

Alhamdulillah... sangat cantik & ayu gitu... :)