Wednesday, November 21, 2012

Sesuai untuk jadikan Birthday Present

*24 hours sticky post*
*please scroll down for new entry*


Pernah dengar pasal HarumanLily?  Kalau belum meh baca nie dulu... Actually produk ni dah meletup di pasaran.. lagi-lagi setelah mendapat liputan meluas dah keluar tv bagai.. Haritu keluar dalam Rancangan Nasi Lemak Kopi O gitewwwwwwww... 

Aku pon dah tengok website HarumanLily nie jugak... Paling aku suka ialah packaging dia yang alahai comelnya.. Aku ni kalau bukan untuk pakai sendiri pon.. aku selalu pening nak bagi hadiah kat orang.. Aku rasa set HarumanLily nie is the perfect choice if korang nak bagi as birthday present utk mak ke.. mak mentua ke.. ipar-ipar.. kawan-kawan.. sebab apa? senang je.. sebab comel, berkualiti dan murah.. ok tu yang penting.. hehehe... mahal-mahal sangat tak dapek der...


Datang dalam beberapa set.. satu set ada 4 botol dengan wangian berbeza.. 


1. Keluaran Syarikat Bumiputera Islam No.1 ini dirumus khas oleh pereka haruman antarabangsa berinspirasikan jenama haruman terkenal. Yang bestnya bau dia harum dan tak berbau tengik seperti sesetengah jenama lain ;)

2. Selamat dan suci apabila menunaikan solat tanpa perlu diragui.  100% ketulenan patinya diakui tanpa campuran alkohol dan tanpa pencairan.  (Ok ini point aku paling suka) sebab boleh bawak solat dan takde rasa was-was.. macam mak-mak kita lagi particular hal-hal macam nie.. so boleh belikan dan bagitau sekali produk ni boleh bawak solat.. kalau tak percaya, suruh baca kat blog kasihaleeya.. Eh boleh ye? heheh

3.  Terdapat 5 set koleksi eksklusif untuk para muslimin dan muslimah.. setiap set mengandungi 4 jenis haruman dengan kuantiti 5ml setiap satu.

4. Ketahanan aroma lebih kekal jika dicalitkan pada pakaian kerana ia meresap ke dalam fabrik pakaian anda dan jaminan tempoh aroman akan kekal lebih dari 48jam (2 hari)

5.  Setiap set mengandungi 4 jenis haruman yang diisi di dalam botol 'Miniature Roll On' dengan kuantiti 5ml setiap botol.

6. Wangian ini berkualiti, ada pelbagai pilihan setiap set serta harga yang mampu dimiliki oleh setiap golongan. 


Harga: (Semenanjung Malaysia) RM40 sekotak
Sabah, Sarawak dan Brunei RM45 sekotak

____________________________________________________________

Oh ya, ini berita baik untuk semua.. HarumanLily juga ada menyediakan postage service ye.. Bayaran adalah seperti dibawah:

4 kotak ke bawah: Free postage
5,6,7 kotak: RM5 - RM6
10 kotak: RM10
30 kotak: RM15
50 kotak: RM20
100 kotak: RM50
300 kotak:RM 80
500 kotak: RM100

Harga untuk Agen dan Stokis pon ada.. sila refer kat bawah ni:

Agent
Minimum belian 10 kotak, discount 20% sekotak (RM32)
                                  30 kotak, discount 25% sekotak (RM30)
                                  50 kotak, discount 30% sekotak (RM28)

Stokis

Minimum belian 100 kotak, discount 40% sekotak (RM24)
                                  300 kotak, discount 45% sekotak (RM22)
                                  500 kotak, discount 50% sekotak (RM20)


___________________________________________________________________

Untuk info lebih lanjut sila layari:




Contact : 012-2391075 or 012-2321075


4 comments:

Mira Adzlia said...

cumil je packaging dier

Mira Adzlia said...

cumil je packaging dier

Ain said...

kak filla..nnt buat entry bilik akak pulak eh..heheee....;)

Ain said...

kak filla..nnt buat entry bilik akak pulak eh..heheee....;)