Thursday, November 29, 2012

PEPLUM SLEEVELESS by TSUGOI

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


It's a trend.. Peplum kena ada dalam setiap wardrobe wanita sejati ;)

Antara Celebrities yang menjadikan Peplum sebagai StreetFashion.. 

Kim Kardashian

Marion Caunter

Marion Caunter

Kim Kardashian

Kristin Cavallari

Bridgit Mendler

Splash of colours


So amacam? Peplum sesuai untuk acara grand dan street wear.. nak sarung kain boleh.. nak sarung seluar pon boleh.. takde masalah ;)

Kali nie Tsugoi bawakan korang semua Peplum by Tsugoi yang kemas.. cantik... up-to-date.. dan mampu milik..


Muahahah jangan makan hati okay.. Macam mak datin model kita nie.. mauhahahaha..Model Elly is wearing size M... 

Better cepat.. nanti dah habis baru sorang-sorang nak email tanya peplum.. Aku baru gi tengok kat MNG.. sebijik.. colour je lain.. harga kat MNG ialah RM150++ (tak ingat)

Tsugoi offer 4 colours yang menawan untuk korang semua ;)


RED







CREAM 






BLACK






WHITE





                       Size M      Size L  
Dada :                34 inci       36 inci
Pinggang :           29 inci       31 inci
Labuh :               22 inci       22 inci
Bahu :                 14 inci      15 inci




PRICE : RM 85 
FREE POSTAGE

EMAIL : tsugoi12@gmail.com 

Name: 
Adress:
Contact No: 
Colour:
Size:



Siapa settle with payment.. dia dapat dulu.. Stock Quantity berbeza-beza.. ada yang sikit, ada yang banyak.. so tak tentu... ikut nasib... 


"Happy Shopping"

9 comments:

Irfa said...

lawanya ;)

Anonymous said...

sesuai tuk 'cover' pewot.. hihi
~mazz~

Anonymous said...

Saya dah email tp no reply.why???

Filla ~ Kasihs said...

hi anon, email address apa ye? coz i dah reply semua email ;) tq.

Anonymous said...

natrah@mudajaya.com.. pukul 9 tadi dah email..sob sob.

Anonymous said...

Kak filla, sy anon di atas..td pukul 8 lebih sy dah email resit..ada dpt tak?

Filla ~ Kasihs said...

anon: kak elly poskan harini ok ;)

kakchik@ella said...

Kim Kardashian punya badan. Perghhhhh ..

Anonymous said...

kak

nanti cek email tsugoi yer

tq

natrah zakaria