Thursday, November 08, 2012

Macam-Macam Ani...

Amaani memang gila makan gula-gula.. Acih dulu tak sangat pon.. Ini mak aiii.. kalau gi breakfast kat luar mata dia dah melilau tengok kaunter sebab nak gula-gula.. 

Masa ni dia tengah sentap sebab dia nak gula-gula tapi Apak dia cakap NO.. haha padan muka.. pandai pulak muka merajuk... Kalau dia merajuk or kena marah dia mesti belek jari-jari tembam dia... hahaha... pastu dia sound "Jangan la marah adik".. Ewahhhhhhhhhhhhhhh..... 

Hari tu tunjuk gambar ni kat dia.. "Siapa nie?"... "Ani".. pastu dia tambah lagi "Adik nak gula-gula Papa marah" 

Nanti kita story lagi k.. mak Ani sesema nie.. tak sihat :(


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

27 comments:

Huda said...

sama je cam anak saya yang kecik tu suka sangat makan gula-gula geram sangat.

my everything said...

ani same mcam rayyan suke tengok jari jemari time kne marah hahah comell

liza♥aufa said...

so sweet, anak saya plak kalau majuk kepala kat bawah dah :)

IzmaRusli I PREMIUM BEAUTIFUL said...

alahai.. lama tak nampak ani.. miss u so muchhh sayang....

IzmaRusli I PREMIUM BEAUTIFUL said...

alolollololo... baru nampak budak bam bam ni.. miss u so much ani.. dun't notty2 eh...

cikji said...

kihkih cian dak ani. nanti kita kuar beli seguni gulagula ek *sambil usap kepala dak ani yang comel*

Syida Rasyidah said...

Ani xblh pnggil Adik daa.. nanti dah ada adik baru.. hehehee :D

SURIA AMANDA said...

holoh holoh..comey jugak muka walau merajuk...

umilia said...

ala sian ani..dia tak majuk guling2 takpe..nak gigit jari ani n pp ani leh tak..geramnye la..hehehehe..

azra amira said...

tomeynyer ani pakai cipar wan belikan tu.. hihi~

umilia said...

ala sian ani..dia tak majuk guling2 takpe..nak gigit jari ani n pp ani leh tak..geramnye la..hehehehe..

NUNU EERA said...

meh cni untie bgi ani gule2 meh..;)

Chekgu Azrine said...

comel je ani buat muka cenggitu..

rohayu osman said...

tp dia tak menangis tak pe kot..
anak sy lau tk bg dia memberontak... hehee

Kniedaz said...

Anak saya Yani pun kalau kena marah suka kelebet jari-jari dia lepas tu nangis kuat2 hoho...

fida said...
This comment has been removed by the author.
Madam Bling Bling said...

geram tahap nak picit-picit macam picit span basuh pinggan,boleh gituuu?? suke gambar dia yang kanan atas tu,bukan main selambak lagi badan..

sharifah rosidah said...

Pandai je tengok gambar sambil perli2 'haritu nak gula2 papa tak kasi'......macam dah beso sangat si Ani kan.

Misz Mieza said...

Anak buah MM belah suami kalau mak or ayah dia tak bagi pape, dia gi pau atuk dia.. Maklumlah, cucu kesayangan.. Apa jer dia mintak kat atuk dia kompem dapat... Sampai dah naik lemau.. Ngengade lebih.. Sabo jela..

fazzualias said...

hehehe comelnya ani <3

fazzualias said...

hehehe comelnya ani <3

NorMala Bahar said...

comel jer.. terubat sikit hati yg lara ini baca gelagat ani.. tq

suehaida_84 said...

Sama mcm ank sy, kalu merajuk balek2 jari..:p

itus said...

apasal la si ani ni comel sangaaaaaat???nak pinjam bawak blik leh?ahahahaha

itus said...

apasal la si ani ni comel sangaattt???pinjam bawak balik leh????ahahahaha

Suriyani said...

kak filla....time pregnant si ani nie kak filla minum susu ape ek...???? or ade mkn pape x..??? geram la,tembam...nk ank tembam mcm ani..heeee

Mama Qadida said...

Mmg comel sgt si ani ni. Tembam! !!! Haish...sy masuk blog akk pon sebab nak tgok si ani comel ni.hehehhe