Friday, November 09, 2012

Si Hensem

Hari tu Wan ada tanya.. Nak hadiah apa untuk birthday.. Tapi aku cakap aku taknak apa-apa sebab aku dah tua.. tak perlu dah hadiah-hadiah nie.. dah cukup-cukuplah tu... Aku cakap kita gi makan je lah nanti.. Tapi Wan macam sedih kot nak makan-makan macam dulu... Ye aku pon paham.. aku sendiri takde mood nak makan best-best macam dulu.. Apa yang ada lah makan je :(

Tak sangka balik je dari Langkawi Wan amik kat airport.. sebab kitorang pegi 2 families.. Family aku ngan Kak Nana.. so Wan bawak kereta arwah Vios merah tu.. Atok bawak lagi satu kereta.. Amboi kemain power lagi Wan tau.. dah lama Wan tak bawak kereta.. Tapi kancil power tu memang Wan terror lah bawak.. 

So balik je rumah Wan.. singgah kejap Wan ajak makan.. Wan goreng mihun sikit.. Tengah makan tu.. Wan sound.. "Tu hah, mama belikan hadiah birthday!".. 

Rasa nak tercekik bila tengok..

Amboi.. mau tak tercekik.. HENSEM sangat nie.. T______________T *nangis ok*
Hahaha.. Suka sangat.. lom rasmi lagi... rasmi nanti nak test sedut bontot Ani.. tengok dia jerit tak.. hahahha
Thank you Wan ;) 

Sebab apa dapat vacum? Sebab vacum lama ni hah.. hose dia dah tanggal.. pastu tak leh sambung.. so terus je sumbat kat situ.. dah lah pendek orang tu.. tarik kuat-kuat dia tecabut.. Hoi.. naik hangin aku hoi... last-last sapu guna penyapu kumpul setempat.. baru sedut ngan vacum.. gigih mak tau.. Now dah lega sebab boleh letak satu kat atas.. satu kat bawah... confirm berkilat-kilat lantai.. kalau tak bersih jugak.. memang patut Wan membebel.. hehehe...

Thank You Wan.. I love U.. Muahhhhs.. 




p/s: nak beli PB? sila click sidebar banner pasal Premium Beautiful.. tengah ada promo tu ;) Selamat menguruskan badan... 


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

elna said...

eh eh sama la kita punya vacum....baru beli ahad hari tue....husband belikan...dia ada dia warna merah n hijau....but i lebih suka merah...cos dia leh control....:):):)

:: Mrs.Eady :: said...

oh hooo..sweet nyer wan~

Hani said...

Salam

Selamat Hari Lahir Fila
moga Allah memberkati kehidupan dan dilimpahi rezekiNya serta sihat selalu Insyallah

*memang hensem vakum tuh :)*

Syida Rasyidah said...

ok akak, knapa kaa perlu di sedut montot ani yang comel ituw.. hehehe

happy belated birthday kak :D

C!kpuanmuda® said...

memang hensem sgt ni... merah suka!

suehaida_84 said...

salam Kak Filla,bminat nk pkai PB tu..lh bg tips ms bila sesuai tuk pkai n guna ukuran mana sbb skrg tgh preggy 5 bulan...mcm akak dlu pas bersalin br belikn?guna size pas bersalin tu ker?pls advice..thanks..

cinda said...

hahaha...sejibik vakum lama saya...banyak jasa hampir 7 tahun pakai..hehehe

SURIA AMANDA said...

sweetnya Wan..sweet jugak kaler si hensem tu..

azdra-azdra said...

yg lama tuh ko bg kat aku jerlah... huhuhu

sharifah rosidah said...

Warna merah tuuuu.canyik nya.

Anonymous said...

x boli la kalau xder vacuum.. kalau nak harap penyapu mmg laa patah pingang saya.. hahaha dasar pemalas.. merah sgt memukau.. rasa nak mengemas ari2..

rerehalim said...

hahaha dah bayangkan ani menjerit bontot kene sedut dengan vacuum!