Thursday, November 08, 2012

Rayban Aviator

3 November 2012 hari tu birthday tuan tanah... Tapi bila dah tua takde apa yang special on your special day pon.. takde rasa teruja.. takde rasa apa... Eh dari dulu pon macam tu kot.. zaman dah berlalu.. If ada yang kata hadiah birthday vacation ke Langkawi tu ke? Erk? tak lah... eh tapi boleh lahhh.. hahaha.. Sebenarnya sekali sekala nak bagi budak-budak happy.. kalau ikut mak apak dia, backpackers hotel cap ayam pon we alls tibai jer.. 

Oh ya, trima kasih tak terhingga buat semua yang wish birthday haritu.. Masa tu tak sempat nak balas semua.. sebab tengok pon kat phone je notification tu.. nak reply boleh pitam.. yang wish kat blog kat fb kat instagram, kat twitter... terima kasih.. God bless u olls too ;) 

Kisah Rayban tu pulak dah macam tradisi.. asal birthday je rasa nak tambah koleksi kaca mata hitam gitew.. hahahahah... Dah lama teringin nak angkat aviator rayban black.. Tapi pak radie selalu kutuk.. kata dia macam minah rempit lah.. orang dah tak pakai lah.. zaman dulu lah.. itu lah ini lah.. Tapi nak buat cemana kan? aku kalau dah nak tu.. lantak lah.. nak jugak.. bila dah dapat baru mulut diam.. hihih.. 

Minah Rempit bersama Mat Rempit

Ada banyak jenis Aviator Rayban.. terpulang lah ikut citarasa ;)

Aku memang nak cari yang black.. jenis yang ni ada 2.. satu matte satu lagi glossy dia nye frame tu.. i prefer matte.. 

Tu dia.. hahahaaaa.. perot boyot pon boyot lah.. janji rempit...

*start enjin vespa* 

Vroooooooooooooooooooooooommm... Bye ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Mooniqueen said...

Terus nak ade aviator black jugak ;) cantik sgt... Btw, happy belated birthday sis...

Chekgu Azrine said...

cantikla sis..hehe

Mimy Hamid said...

smart n stylo bebeh..hepi besday fillanie...

anna hashim said...

kakak.....ana pun minat Ray Ban, semua Ray Ban abah ana ambik..heheheee buat mcm harta sendiri..ana siap pesan dlm surat wasiat jgn lupa tulis bagi kat ana semua koleksi Ray Ban dia..weeeehuuu....( dasar anak x gune..heheheheee )
* HIGH FIVE!

UmmiZulaikha said...

kak filanie mmg comel.. anak2 pun comel.. kak filanie selalu buat saya gelak sorg2 depan pc.. ;)

Anonymous said...

so gorjes filla, i got one just like yours, sgt kelass ok

Anonymous said...

canteeekkkk sgt kak.!!kak filla!anak sdr sy sebijik muka mcm acih.

pemalu pon mcm acih.

happy belated birthday kak filla.semoga siberkati hidupnya dunia akhirat

<3

Zurina Hj.Zainal said...

cun la k.fila pakai....kalo saya pakai....mcm pe tah...hahahha!

aynadys said...

cantik spek tu kak and happy belated besday ^^

sharifah rosidah said...

Siapa kata tak ada orang pakai lagi...cakap dengan Pak Radie jangan ikut trend sangat la.

Aunty pun ada beli Ray Ban sepasang dengan Uncle...kalau naik kereta kita orang pakai sama sama...macam boria..ahahaha.

NUNU EERA said...

hotel cap aym bhya la kak.. byk ayam.. hehe..