Monday, November 12, 2012

Entry macam-macam ada..

Semenjak dua menjak nie.. dah start busy balik.. ntah apa yang busy sangat tah.. hahah.. tapi ada amik gambar banyak.. hahah.. masa je takde nak update belog.... Gambar gi Langkawi pon lom check lagi.. apatah lagi resize and watermark.. lom sempat lagi :( 

So kita cekau dulu gambar lain.. kita up satu entry caca marba kat sini ok?

Ni kat bilik Acih.. Ani sibuk nak try swimming suit ni hah.. turun temurun cousin dia punya.. nampak selesa je untuk dia.. so kini turn Ani plak pakai.. masa ni lom pegi Langkawi pon lagi.. kemain susah nya nak snap pic dia... belari sana sini.. tak bagi commitment langsung tau :(

Ko tengok... Dah keluar dah muka pelik dia.. 

Habis kakak kena lenyek.. 

Dapatlah sekeping pose terbaekkk from both of them. 

Ni masa gi beli rayban haritu... ada plak chipmunk lalu kat situ... Sempat okkkk.. hahahah.. yang tak paham, yang tua tu pon sempattttttttttt jugak!!! heahahahah

Ani model baby oil.. kemain suci muka ko dik time nie ;)

Baru beli cekak rambut.. Last-last dah bagi kat Acih ;) 

Ni kat umah Wan sebelum nak gi airport... Lama tak begambar full.. auwwwwwwwww... tapi tulah kenit sebokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk je kat belakang.. kacau daun betul lah.. tulah kereta arwah busu.. kenangan yang tinggal untuk kami semua.. 

Ni dah sampai airport Langkawi... Eh rindunya kat budak dua orang nie.. now ada kat umah Nenek Ani Shah Alam.. esok baru amik balik si kenit.. yang kakak sila teruskan menetap kat Shah Alam.. kalau dah boring nanti Wan amik gi duduk kat Enstek ok..

Entry Langkawi harap aku gigih nak update ;)






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

amaniammar said...

x tahan dgn gelagat lil ani...
siap cekak pinggang masa mama duk posing tu..
marah ke pe..
tp ni r keunikan keluarga kecil n makin besar sis ni...

smg ceria selalu..dan brapa minggu agkya kandungan..xlma je lg ni..rasanya 4 bln lg tinggalkan..

SURIA AMANDA said...

muka dia yg pelik tu serupa mcm tweety bird tuh

Kniedaz said...

Ani...Ani...tak jemu tengok gambar-gambar dia ^_^

Hani said...

Hi filanie hehe ari tu nampak kat ikea. kenapa dengan kaki jengket2 tuh?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

demoknye gambar last ani tue

putri mardiana said...

perghhh..BAL bag tuh..handbag akak tu paling cun..hehehe nangess tgk...

sharifah rosidah said...

Wah mak buyung muka berseri seri je...bila due date nya.

rerehalim said...

muke ani sebijik muke tweety! haha