Tuesday, November 13, 2012

Felinna Inchloss Lotion

*24 hours sticky post*
*please scroll down for new entry*


*Announcement: Semua email/sms akan dilayan oleh Noza secepat mungkin.. harap dapat bersabar kerana Pn. Noza kita ada masalah internet sikit... Sabar separuh daripada imannnnnnnn... nak kurus tak? nak cantik tak? So sabar sikit ok.. nanti dia reply ;)


Sana sini orang dok heboh pasal Felinna Inchloss Lotion ni.. Especially kat FB sana.. Amboi orang pompuan ni kannnnn... pantang kalau bab-bab nak kurus.. nak cantik.... sanggup berhabis.. Tapi untuk lotion ni tak de lah mahal mana pon.. 

Kalau nak tau apa kebaikan dan keistimewaan Felinna Inchloss Lotion ni, sila baca ni dulu: 

1) Lotion ini berbau wangi dan tak terlalu panas.  So kalau kita pakai takde lah orang terbau minyak angin ke, serai ke.. dan yang bestnya rasa berangin tu boleh bertahan sampai sehari suntuk.. If tengah buat kerja dan berpeluh sikit, lagi rasa berangin je... Maybe lotion tu tengah 'bekerja' untuk proses pembakaran lemak kot...

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inci anda (pastikan ukur dulu sebelum guna).. Ramai customer yang 1st time sapu, bila ukur balik dah berkurang 1/2 inci.. 

3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. (Untuk yang pregnant sila jangan sapu kat perot or belakang pinggang) kang baby dalam perut menggeletik plak beranginnnn jer.. hahahha... Tapi direcommendkan untuk pakai semasa dalam tempoh berpantang untuk cepatkan proses kempiskan perot tu.. sebab lepas bersalin perut akan menggeleber dan lembik, so lagi senang untuk lotion ni bantu firm kan balik bahagian menggeleber tu yer.. Aku confirm lah order utk pakai masa pantang.. hhihihi.. sebab aku kan mengada.. tak nak yang berminyak, tak nak yang busuk, nanti cadar kotor.. nanti itu nanti ini.. hahaha.. so siapa cerewet tapi badan nak ala-ala Beyonce sila lah ;)

4) Boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan.. jadi kalau yang dah memang kurus tapi sekadar nak buang lemak kat paha je ke.. boleh lah sapu kat paha jer... ada orang kurus.. tapi paha gemok, bontot gemok, lengan gemok.. so korang sapu kat bahagian situ je ok? Sesiapa ada double chin, boleh lah sapu kat chin jer.. 

5) Sesuai juga untuk lelaki yang prihatin bentuk badan menarik.

6) Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

7)  Telah mendapat kelulusan dari KKM & Logo Halal.. tiada ragu-ragu, dijamin selamat ;)

8) Siapa-siapa yang tengah on diet, kalau nak cepatkan lagi proses pembakaran lemak, lotion ni sangat sesuai.. pasti hasilnya lebih pantas..

Amboi ramping gitew... Ni yang hakak marah nie.. hahaha... *jeles ai tau*


Cara-cara:

Hanya sapu 2 kali sehari.. Pagi dan malam sebelum tidur sambil buat urutan ringan.. (gerakan membulat sampai lotion meresap.. Lotion ini tidak melekit, so ia amat selesa jika disapu sebelum tidur malam.. Kalau ada manusia lain yang tidur kat sebelah pon.. takde lah kita rasa bersalah sangat berbau busuk kan ;)

Harga : RM 75 (Semenanjung)
RM80 (Sabah dan Sarawak) 
Free Postage

Call / SMS 
Noza : 012-2393169

Emel: noza.nasar@gmail.com
Like FB Felinna Inchloss Lotion (Nad's Dropshipper)

Ok sambung cerita sebab cerita belom habis.. Jom kita ikuti kisah benar dari Noza (Tuan yang mencuba produk ini dan akhirnya menjual)

Noza semasa mengandung.. naik 20kg u olls.. seramm.. hahah.. haku pon dah start nak seram.. confirm aku pon akan guna Lotion nie.. itu memang konpom!!! hahah


Jom baca kisah sedih Noza yang diemailkan kepada Fillanie ;)

Mcm saya sndiri, baru jer start pkai losyen ni lps habis pntang anak no 4. Anak2 no 1-3 semua bsalin normal, skali yg no 4 ni kene operate pulak. Dlm pantang mmg langsung tak pkai bengkung. Jamu2 pun tak mkn sbb takut ada effect kat perut. (sbb time operate tu ada problem, slps 2 jam baby dikeluarkn baru dpt tutup blk perut tu. Huhu..)  bile bengkung x pakai, jamu pun x mkn, mmg perut buncit gilerr. smpai pegi mana2 semua tnye, pregnant lg ke?? Anak2 pun bnyk kali tnye, dlm perut mama ada baby lg ke? Mmg self konfiden tu ilang abis la. Ubat2 kurus ke, susu alpha lipid ke, mmg tak penah ambik. Sbb saya bab2 mkn ubat ni mmg susahhhhh sgt. Skrg ni mmg rutin wajib saya la sapu lotion ni (tp tu pun kekadang ngelat, pkai mlm, pg tak pakai.. pkai pg,mlm x pkai, sbb memanjang lupe. Hehe..) tp Alhamdulillah la, mmg nmpk kesan dia.. sblm ni perut mcm menggelebeh, bile pkai nmpk dh firm. Skit2 dh susut buncit tu.. x payah susah2 nk tahan napas dpn asbend lg dah. Haha.. kalo x mmg memanjang saya kene tahan napas kalo dpn asbend. Dia suka komplen ckp saya buncit.

Sila makan hati.. Baju belang-belang tu gambar Noza selepas 3 bulan bersalin.. dan gambar latest sebelah kanan tu ye.. aummmmmmm... dengki gila haku nengoknya..

Dah itu je nak cerita.. sapa nak order Felinna Inchloss Lotion boleh call/email/sms Noza yer.. Tapi aku suggest korang tengok dulu kat FB, sebab ada banyak testimoni orang yang dah guna lotion tu..

Slia click FB Felinna Inchloss Lotion (Nad's Dropshipper)

9 comments:

sharifah rosidah said...

Nak kuruuus.....masalah nya semua ubat dah try tapi tak kurus2 juga...sampai dah naik fobia nak beli apa2 pun ubat kurus....aaah tolong lah.

sharifah rosidah said...

Nak kuruuus..semua ubat dah try tapi tak kurus2 juga....sampai dah fobia nak cuba yang lain....aaah tolong lah nak kurus juga.

deeja hunny said...

Mmg berkesan inchloos lotion ni sbb i pn pakai.. Lps tu dh dpt kesan terus jual & bisnes kecil2an :) x rugi taw filla.. Harga pn berpatutan sgt

deeja hunny said...

Yes.. Mmg berkesan inchloos lotion ni sbb i pon pakai sndri.. Skrg dh buat bisnes kecik2 je dgn inchloos by fellina beauty.. Best taw filla :)

kelipkelipchumel said...

siyes menarik nih

Haris Zuhaina said...

As Salam. Dah bli, tp tak dak pun KKM no di sini :)

ida said...

Saya nak tanye..antara BE dan Felinna Vit C..mane lebih berkesan?..adakah keberkesanannya sama…?..sy tol2 inginkan jwapan sebab sy masih keliru sama ada tuk membeli BE atau Felina…?…kalo keberkesanannya sama…sy rase harga felinna lagi berpatutan…

~**Salina**~ said...

salam..
nak share post boleh...

eanlily said...

nak.share gk sbb sy pun excited!!

SY pun manusia bersalin x mkn jamu n berbengkung even bersalin normal..huhu...

pastu makan mcm biawak goreng.

hasilnya badan mcm biawak...hahaha

then mulela stress gemuk.

psl felinna ni da slalu denga.tpxcaye lgsung k!!lg2 pnh kne tipu banyak kali dgn penjual bermulut manis.

dsebabkn stress bdn naik.sy tutup je mate.beli je felinna nih.

slps 2 hari memang nampak perbezaan ketara!!confirm!!

minggu y same.sy trus beli lg 1 botol felinna-tamak...hahaha