Wednesday, September 26, 2012

TENSI.

Baru-baru nie aku dah 'ter' hilangkan memorycard.. ada 3 aku hilangkan.. muahaha... aku tau benda tu tak hilang pon.. sebab aku ingat lagi yang aku longgok benda tu atas meja solek.. pastu aku takut amaani main, so aku letak kat satu lagi tempat yang aku pon dah lupa.. nice kan? haha

Now Pak Radie sudah hangin.. menggelabah nak hangin.. tensi tau.. bukannya hilang!! misplace jek.. nanti ada lettew.. 

Dari haritu dia tanya.. aku cakap ada kat office kot.. sekali bila kat office pon takde.. aku dah cuak.. tapi aku diam jelah.. now dia tanya balik.. damn. 






Penat je send 'love'.. tetiba kena tumbuk..sakit tahu?

i hetchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

42 comments:

nalsweet said...

hahaha..lawakla akak ni..n gengster tul pak radie..kihkih

En said...

sweetnyer k.filla..hihi..my tunang pn jns cmtu..ade rpe nk jd mcm p.radie nih..;)

strawberi said...

hahha..adui...sempoi je pak radie..start2 conversation..main weh weh je...haha..

nifalnin... said...

hahahha...

ingatkan sy ngan hubby jer yg x romantik.. rupenya ade jugak org lain yg sama cam kitorg...

so comel la kak filla ngan pak radie...

:p

Anonymous said...

Masya allah,

So funny! So sweetttttttt !

Mudah2an tjmpela 3 memori kad tu nanti.

Anonymous said...

Hahahah,

Mule2 akak tulis takut ani main, pastu akak ckp ngan Pak Radie, ani mainla tu..

Taktik. taktik.

anariffin said...

kak filla..sgt sweet ok..leh lak org hangen2..die reply chenta2..hahaha

Anonymous said...

filla..
i adalah org yg kuno & jakun
application apa yg u guna utk chat tu..
ouchh so nice & sweetttt

Nurizzah Majif said...

hahaha..
nampak kak filla cube saiko
pak radie dgn beberapa keping hati
berwarna pink..
tp nampak nya pak radie tak cair..
hahaha..
kelakar betul lah korg ni..
cuba tanya ani die ada main x..:)

Riena Haiqal said...

hahahahahahaha.. tak der perasaan betul Pak Radie ye.. banyak betul bini dia bg love kat dia, last2 penumbuk dia kasi.. hahahahah.. terus hancur kasih sayang.. hahahahhaa

kelipkelipchumel said...

:) hikhik..senyum jep baca.

:: Mrs.Eady :: said...

gaduh gaduh manjaaaaa :)

Anonymous said...

hahahaha... memang terbaik laaa pak radie!!! kite suke sbb die x jiwang!!! hahahaha. bes arrr tgk kak filla n pak radie!!! die sayang kak filla tapi bukan jenis nk sayang nak kene nunjuk2. pak radie terbaik!!!

ira_bluebee said...

wowwww pak radie....ganaih u!!hahahha..btw,so sweet la buk filla..auwwwww ;)

mrs kayrul said...

ala-ala love tue tak sampai kat hati kot tue yg dapat pemumbuk plak...hhehhehe

cikeyrah said...

adoi nak tergelak baca . .hehehhe

rina mazlan said...

Baru nak manja2 eh? haha

Anonymous said...

hehe.. somehow saya rasa suka tgk hubungan akak & pak radie.. kelakar & straight forward.. xde nk romantik2 manjang kan.. tp still nmpk sonok je tgk :D

Mak Jem said...

hahaha sebijik mcm den...ok le tu dia balas walaupun tumbukan den langsung tak balas buat tak tau jer..mujur sms free kalau tak bazir je htr sms jiwang2 tp xde balasan hahaha...

Kniedaz said...

Ehehehe...ada la tu...nanti ma cari..ayat lebih kurang sama kalau saya termiss place sesuatu..

Intan said...

comel hamat yer kak filla ngan pak radie,hehe

Wawa Tasliman said...

romantiknyaaaa pak radie.. (opposite) hihihi.. kak fila sangat cool.. :)

Aya Ariel said...

hahaha..apaaa..ingat send love byk2 terus cairrr..hahahah...xpe2..aku pon selalu kenaa..makan hati..huhuhu..

tp..uols memang lomentik ok..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahahahahh :D
akak..akak...pak radie tgh marah..
pandai je dia amik hati..sent 'love' byk2 kali...

hahahah :D
sekali kena emoticon penumbuk...
kalau saya pun sentappppppp....


takpe..balik kang gi carik tepi meja solek, kot2 dah terjatuh ke bawah tu....

ila de cute said...

Comel gilerrrr

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahahhahaha

sharifah rosidah said...

Hahaha, biasa lah tu ayat2 suami isteri. Aunty pun selalu lupa letak barang2 uncle lepas tu bila lupa memang kena sound sampai sentap2 dibuat nya, habis acane dah nak lupa.

JMR said...

cam awek gaduh ngan pakwe lak..kihkihkih

sepet a.k.a zack_u said...

Hahaha! Saya pun selalu buat macam tu kalau kena marah. Bengang je Qery. Tapi kalau Qery hilangkan memory card saya, saya tumbuk muka dia. Macam abang radi buat tu, hahaha!

Anonymous said...

hahaha
gaduh2 marah pon sweettttt jee

Anonymous said...

hahaha
gaduh2 marah pon sweettttt jee

Cetul^ La La said...

hahaha,, soooo suweeeeeettttttttttttt :)

~│CatWoman│~ said...

kakkkkkkkk....

camno wat screen shot ni? nak jugekk.. saya malas nak gugel.. hehe...

~│CatWoman│~ said...

kakkkkkkkk....

camno wat screen shot ni? nak jugekk.. saya malas nak gugel.. hehe...

Diana AR said...

comel je gaduh hehe..

Filla ~ Kasihs said...

catwoman: utk screenshot tu kalau guna iphone..tekan button bulat tu ngan button nak off iphone tu serentak..nanti dia automatically saved kat album ;)

aikkk..tetiba ada #teampakradie kat twitter..kahkahkahhh...

nazirah said...

hahahahahahahahhahahaha kelakarrr

~│CatWoman│~ said...

yeay! dah boley... tengkiyuuuuu tengkiyuuu hehe

Anonymous said...

perangai pak radie sejibik mcm tunang sy.haish.

Anonymous said...

kak, sy new user ipong..
dah install whatsapp sume..cume ms nk chat tu kat ne nk ce smiley icons tu..tolong sy yek

elly

Cik Eka said...

hahahahaha

tunang kite pun sama...

kalau dia bebel,anto msj sweet2 gitu pun dia buat tak reti je,teruskan bebel

...$weE+ 666... said...

...kelakar lah korg! :-)