Friday, September 07, 2012

RAJA LAWAK.

Kat mana ada audition untuk Raja Lawak version budak kecik.. aku nak anto budak Ani nie.. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

43 comments:

nalsweet said...

aiyoooo!!!
geramnye dgn ani!! dah macam anak cina..
comel! pastu pandai buat memek muka plak tu! GERAM!!!

Riena Haiqal said...

hahahahahaha. memang sesuai jadi raja lawak versi kanak2.. hahahah lucu la

aishah jamrek said...

cheeky girl!

Deqna said...

comel budak ani ni.. geram je pipi dia tuh

Nur Zakiah Zahri said...

Kalau ada buat realiti tv utk junior raja lawak...z la akan jd org pertama yg undi ani...hidup ani...tang pipi tu mmg nak cubit2 jek rasa....

Kniedaz said...

Comelnya dia..geram tengok pipi ^_^

Anonymous said...

Salam kak!

sgt gewammmmm tgk ini budak heh! rase mahu lambung2 jek.. haha

..:::isainz:::.. said...

Comei nya ani...
geram nengok..

dilla nadila said...

comelnyeeeeeeeee
geramnyeeeeeeeee

Anonymous said...

aduh mak aiiiii...
goghammm den tgk eahhh....

eda said...

hehehhehe terus ceria ati sy heheh ..
kak filla , this is the "ubat" for the "luka" .. thanks Allah !

nadia nabila azmi said...

comel ani! hehe
kak, nadia ade sent email, nak wat frame kasih ;)

che'pi said...

hehhee... comel and kelakar la anak kak filla ni.... aduii nengok gambar pun dah buat ambo pecoh perut.... huhuhhu

anniefuza said...

Aniiii sgtttt comey! Teringin nak jumpa dak kenittt ni.. Tolong!! Tolongg!!

nurul asliza said...

bam bamnye pipi ani..rase nak gigit..hahahha..kalau depan orang ramai die macam ni gak ke kak..ke malu malu kucing..

monamie said...

comelllllll!! suka :)

erin suhaimin said...

comelnyer ani!!

Anonymous said...

ishhh mcm nk tampo laju2 je dak Amaani nih...gerammmm..hahaha

ceklala said...

eiiiiii comelnyeeeeee dak kecik nih! geram!!

genuine1224 said...

omeyyyyy ani demok2

Siti Fatimah said...

Amaaniiiiiiii nape awak comels sangat nie ha!!!! aunty gerams lah!!!

kelipkelipchumel said...

kiut sgt.macam-macam memek muka si ani ni ek.geram.

miss shahidin said...

kalo ade, confirm vote ani punya lah! sure juara! kakak curik gmbr ani wat wallpaper. geram! ^^

my everything said...

gerammnyeeeee

AsyieqiN Rkey said...

sumpah comel...=)

Halimaton Hanafee said...

ani comel gila lah..hehe

nUR_rOsALiNdA said...

Comeyyy!!!~

fifie said...

comelnye kamu ani!! geramm sgt..geget pipi kang!

amaniammar said...

Kasih Amaani penyeri keluarga..

Mudahan kenakalan ini memberikan ketenangan dan keceriaan buat kalian sekeluarga..

sweet ani like lil' princess..

Fatin Izuwan said...

kenapa la comel sgt ni ani ooii..geram tgk muka dia...

Fatin Izuwan said...

kenapa la comel sgt ani ooii..geram tgk mimik muka dia tu.. :D

Fatin Izuwan said...

kenapa la comel sgt ni ani ooii..geram tgk muka dia...

Anonymous said...

indahnya kurniaan yang tuhan beri untuk akak..tahniah

nagena said...

comel nau ani!:)
sebijik lah muka acih
yang kat sidebar akak tu!

SiTi said...

comelllll nyer dia kak... !!!! geram tul tgk dia

Shinnaz Ahmad Rasid said...

COMEL! nak gigit pipi kembong dia tuu!! hehehe..menurun kat sape lah suka melawak Ani ni ehhh..? HEhehe

mas sabri said...

Filla..ada production nk casting kanak2..bg fb filla saya tag

Anonymous said...

alaa comelnye..
bestla bacer blog akak..
dah start addicted dah..
lagi2 story pasal 2 dak comel tu..

aidah..

Shasha Mohamed said...

Bagus jugak idea tu. Sapa yang nak mulakan raja lawak kanak2 ni?

Budak2 memang macam2 kelakar dia boleh buat ;)

suehaida_84 said...

Ani cute... So funny.. Nakal x skrg kak?... Slalu bdk nk dpt adik mcm2 perangai.. Dia tau x dia dh nk jdk kakak..:)

Anonymous said...

geram nyer

Aya Ariel said...

holoh holoh holohh..comelnye..meh nak cium sikit..masam tak

Orked said...

Confirm menang! Hehhee