Thursday, September 20, 2012

CELCOM First Wifi On Ground Frenzy

*sponsored post*
*pls scroll down for new entry*


Baru-baru nie aku attend event kat Giant Shah Alam.. Ada event Celcom First Wifi.. mula-mula agak blur dan tak paham.. apakebenda semua ini.. korang mesti nak tau kan.. especially Celcom User ;) yang bukan Celcom User pon boleh.. 

Lepas tengok muka abang dua orang ni.. aku lebih tidak mengerti.. kenapa abang ni muka macam hantu.. baju koyak rabak.. apa kena mengena dengan Celcom First Wifi.. 

Abang Hensem.

Rupanya bila korang masuk website Celcom First Wifi.. akan keluarlah 3 wajah ni.. #tanjatahkak.. tapi yang tengah takde.. hahah.. kat Giant Shah Alam ada dua character je.. tu pon dah seram.. hahaha.. nasib anak ahkak tak melalak tengok hantu.. hahah..  

Nak lebih detail boleh click link tu yer.. tapi meh aku citer yang senang nak paham.. Kini Celcom First Wifi dah available di merata-rata tempat ye.. tak kira.. dalam mall.. luar mall.. kat taman-taman.. dan dimana sahaja.. nak tau kat mana ada Celcom Wifi tu.. boleh check coverage area.. 

Apa yang best nya? kan belambak Wifi ada dimana-mana sekarang? kenapa pilih Celcom Wifi? jangan risau.. ai dah tanya kan dah semua soalan yang berlegar-legar di kepala adik-adik semua.. jawapan senang je.. PANTAS.. LAJU.. TAK TERSEKAT-SEKAT.. TAK TERKEDEK-KEDEK. 

Puas hati dengan jawapan? haaaaaaaa.. rasanya untuk students atau sesiapa yang memerlukan internet connection yang pantas.. boleh bawak gadget, smartphones atau lappy.. duduk lah kau berjam-jam kat tempat yang ada Celcom Coverage Area tu yer.. 

So aku sempat check kat Giant Shah Alam.. haaa.. pandai kan? tau lah Shah Alam ni ramai UiTM students ngan students dari kolej-kolej swasta melepak dan buat assignment.. Celcom pon menawarkan kemudahan untuk anda semua, tak kira di mana anda berada.. ok Fillanie, jangan hover.. orang tak suka :(

Kalau korang gi Giant Shah Alam.. mari ahkak dan abang-abang hensem bawa korang ke tempat yang ada Celcom Wifi.

McDonald's

Secret Recipe 

The Coffee Bean

Ah Cheng Laksa

Food Court

Masa lepak kat Coffee Bean.. aku suruh Pak Radie try.. haaaa.. sila on wifi memasing.. and checkitoutyo.


Kenapa mesti Celcom First Wifi? Di bawah ini jawapannya ;)



Harga serendah ini sahaja untuk kelajuan maksima. 

step by step..  

Sila layari website Celcom untuk maklumat lebih lanjut.


3 comments:

Misz Mieza said...

Pergh! Murah gila! Biar betik!

Shasha Mohamed said...

Oh Iklan Celcom ;)
Ingatkan apa tadi...
Ok jugak tu sapa2 yang nak try ;)

Anonymous said...

mesti baby pompuan la u filla