Thursday, September 20, 2012

SEBULAN BERPUASA BERSAMA KASIH ALEEYA.

Hehehe.. rajin Pak Radie buat benda nie.. memang dari 1st day puasa sampai last day puasa... Pak Radie akan snap muka Acih bila dah dekat-dekat waktu berbuka...  

Tapi lagi banyak tido kan? hahahah.. balik sekolah dah penat... tido dulu.. nak dekat buka baru kejut kan dia.. budak-budak tak pelah.. Kasih Aleeya puasa penuh dari umur 6 tahun.. so ini tahun kedua dia berjaya puasa penuh.. Alhamdulilah.... moody-moody dia pon.. dapat jugak puasa penuh... dapat plak mak bangsa singa betina nie... anak air mata menitik-nitik cakap haus.. aku buat derkkk jer.. hahah.. tapi jeling-jeling gak kalau dia tido tu.. kot-kot dah pengsan ke hapa.. hehehe... 

Gambar last day puasa tu pakai baju merah tu... dia pegang jam RM15 beli kat SA Mall... itu je permintaan dia kalau berjaya puasa penuh.. hahah.. kat Guangzhou jam tu RM5 jer.. aku beli dua kat GZ.. Ani dah cabut dah tekangkang dah jam tu... bagus Ani.. sayang diaaaa... 

So start next year.. korang pon amik la gambar anak tiap-tiap hari sebelum berbuka.. kumpulkan macam ni ok.. sok dia dah besar boleh kita tunjuk kat dia... mesti kembang kempis lubang hidung ;) 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

Axie04 said...

alamak... sweettt nyer.... buat kenangan bila dah besar nanti

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hehehe..siannya dia..ni kena bagi duitt raya penuh kat Kasiiihhh niii!

Aya Ariel said...

bagus acih..well done..

semangat papa amik gamba anak dara dia tetiap ari..bagusss...

Huda said...

good idea, menarik laa

alyyani said...

good idea kak! :)

kelipkelipchumel said...

waaaahhhh..rajin yang amat pak radie.tanpa missed tu.hebat.

NUNU EERA said...

gigih pak radie.. nnti ani da leh puase bgi ani tgk gmbr kakak die ni..

wifenavy said...

sweet sgt.. korg especially pak radie memang kreatif laa..

Anonymous said...

Wah kasihhhhh! Dah lama tak baca blog akak. Kasih dah kurus dah. Nak Acih yang pipi tembam hehehe.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah.. nti ila buat

sharifah rosidah said...

Bagus lah dah ajar anak sejak dari kecil lagi berpuasa, tak pa garang bertempat boleh di maaf kan sekurang kurang nya anak kita tahu ada benda dia kena ikut cakap kita, tahniah pada anak dan tahniah pada Filla sebab berjaya mendidik anak.

cikji said...

gud girl sungguh acih, mintak jam 15 hengget je. bila tengok acih, nampak sifat seorang kakak pada diri dia.

NenetPenne (NP) said...

good girl laa aleeya ni tak demand menda mahal...