Monday, September 24, 2012

DIA BUAT HAL LAGI..

Lately ni aku cepat letih.. eh memang dari dulu ok cepat letih..hehe.. lagi-lagi nak pindah rumah nie.. buat keja setengah hari aku dah letih gila dah.. pastu ditambah pulak ngan aksi kenit nie..

Aku tinggalkan kejapppppppp je.. aku mandi tak sampai 10 minit kot.. settle mandi tengok dia dah swimming lotion atas meja makan.. dah tak larat nak marah.. macam terpegun je tengok.. dia sengih manja je.. dah tu ko nak marah?


satu botol habis.. siap tumpah ke lantai kat kerusi semua.. amaaniii amaaniiiii... 




ada masa bila jadi mak nie.. ko nak menjerit-jerit macam orang histeria marah-marah.. ada masa tu sampai tahap diam jer... amik kain buruk pegi lah lap.. mop lantai semua.. ada masa nangis je tengok T____T

Camne nak marah? muka macam ni ko rasa nk marah? 

nak marah???? 





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

54 comments:

NenetPenne (NP) said...

ani.... ani... *geleng kepala*

ani tak sayang mama ker???

kalau muka cute dan gigi jongang mcm tu, nak marah pun tak jadi kan?? ha ha ha..

Nurizzah Majif said...

hihi..
ani saj abg mama die bnyk keje..
haishh..sabar je la..
tp dalam marah2 tu terselit
rasa kelakar n rs happy gak kan kak sbb anak makin dewasa..pandai itu ini..
:) anugerah Allah..:)
moga urusan pindah umah akak berjalan lancar...amin..:)

aMiYs said...

tgk gmbr last mmg x leh nk mrh... tergelak terus...
hehehe...

fadila elias said...

Cmey je. Mmg x blh nk marahla kn. Sian kak fila. Hehe

Ayoi Kema said...

hahaha...klakar...mmg x smpai ati nk mara ...

mama maman aka yana said...

cumilnyer la..:)

..:::isainz:::.. said...

hikhikhik...comel lah amaani ni..

yg x tahan tu wat memek muka bagai...serius comel..nak2 gambar last tu...hahaahaha...terus x jd nk marah..

Zurena Aziz said...

comelnye si tembam tu..hiihi

Zurena Aziz said...

comelnye si tembam tu..hiihi

ida syarida said...

Tak. Rasa macam nak peluk gigit-gigit. :) comel....

yati hayati said...

tgk anak2 you nyer perangai.. cam anak2 i gak. tak reti dok diam...ada ja benda nak buat. Nak marah tak sampai hati..

Anonymous said...

hahahaha....amani, amani...aduyaiii...sian mama taw..mgkin itu perangai die sejak nk dpt adik bru..akak kne saborr je la kn..:)

SyAyUs said...

hahaha ani...ani...comel je tgk gambar yg last tu

SyAyUs said...

hahahaah ani..ani... kelakar je tgk gambar yg last tu

aishah jamrek said...

adoi la lawak betul amaani ni! :)

kasih abadi said...

hahahahahhahaha terguling2 ceq bace post nie....lawak giler ar amani nie....comel pun comel...grm tgk pp die tuuuuu....

Anonymous said...

bersabar je la jalan yg terbaik filla.. nak dapat adik mmg gitu la.. nanti bile dah nak dekat adik tu klua lagi la die akan buat prangai.. kuat merajuk.. walaupun amani camtu, die tetap penghibur hati nombor 1 smua org kan? sayang ani ketat2.. :)

Anonymous said...

gambar yg last tu errrrrrrrr... rase nk lempang muka sendiri lapanploh kali! haha

yatie said...

kahkahkahkah amaniiiiii! suke tau buat kelaku. geram nengok!hihi

kelipkelipchumel said...

ish ish ani ni.tgk gambar yang last tu terus gelak besar.ahahahaha..

Suliana Sulaiman said...

sampai satu tahap tu mmg terdiam..gi dapur amik kain buruk..bersihkan..tapi si anak pandai lak cucuk "mama..tak marah ke..mama tak marah kimi ke..marah la..tak marah ke??"

blh kena serangan heart attack kekadang tu






Hayati Arshad said...

hahaha..gigi Apak ko ke Amani ooiiii...

Pinkish Mumma said...

sayang ani !!!!!!!!!!!!.....
comey gilak !!!!!

nalsweet said...

hahaha..geram giler tengok ani ni!!

paling kelakar gambar last..hiks!

tu abes satu lotion dia guna kalo tak lebut lagi kulit tu taktaula..hihi

genuine1224 said...

hahahahhahaha..nak marah pun xjadi tgk muka ani..
mak2 gitulah. kena bnyk sabar kan. sementara diorg nak besar. skang ni bknnya diorg tau pun baik buruk apa yg diorg buat.. tau sronok je..
well.. kita kecik2 dlu pun gini jugak kan?
sabar ye.. besok2 ani buat lagi... hhehehehe

Riena Haiqal said...

Ani.. kalau saya la memang hanya mampu geleng kepala jer la... dah la mengandung2 ni mood asyik melayang jer, tgk benda macam ni.. aduhai anak.. ibu sayang kooo.. hehehehehehe
pic yang last tu macam takut jer nak marah dia.. takut dengan gigi tu..

Mas Sabri said...

..hadoii..lawak la ani ni..mmg tkleh nk marah...nk pinjam ani boleh nk peluk golek2 masa tido...gerammmm

Mas Sabri said...

mana blh marah muke bam2 mcm ani...lg nk cubit2 manja..boleh??..hihihi

Mas Sabri said...

ani wat perangai sbb jeles nk dpt adik..ragm bdk2 mcm tu ler...mana bleh nk marah..lagi nk cubit2 manja adela..hihihi

Anonymous said...

Amani!!!!!!!!!!! kiutt sgt.gigt pp baru tauu

@YUNID@TI said...

wahh.. penatnye nak lap...ape pun comel comel semuanya...

hOtMaMa said...

hahahaa.. nak pengsan aku gelak.. hebat la anak dara ko.. aku rasa Khadeeja aku nih ada ciri2 nak jd mcm kakak amani nih kot.. sbb berbeza sngt tahap kelasakannyer berbanding shasya masa time kecik2dulu.. haha!

nUR_rOsALiNdA said...

Hahahahaha...
Comey sangat...Nak marah pun x jadi..

Fatin Izuwan said...

hahahaha...mmg sgt x sampai hati bila buat muka comey mcm tu...lawak la cik ani kita ni..

Anonymous said...

yaAllah...geram kan fila hehehe...

Anonymous said...

yaAllah...geram kan fila hehehe...

Anonymous said...

dgn muka dia yg comey & kelakor tu mmg x daya nk marah kak.. haha.. silap2 tergelak tgk muka dia :D

Aya Ariel said...

amaani..oh amaani #gelenggelengkpala..

tak sanggup aku..hadoi..

ida said...

tak nak..cuma nak geget2 jer pipi tu aishhh..kat rumah ni, ada dua yang cam Ani tu..kembar..bayang kan laaa....memang menangis jer teresak2, amik kain buruk, lap laa apa patut...huhuhu..

iezza_ummi@aminammarzarif said...

tekezut aai tgk pic last ani tu..haha....filla..ank awk tu sama je ngan ank sy.byk noo projek ble kita tido ke...mdi ke...pantang lepa...alahaiii ankkk....:P

missalongwani said...

mmg xjadi nak marah la akak....kitaorg tgk rase nak gelak2 je....hahahah

Wawa said...

haha...lg sorg budak main bedak...
mmg tak sampai ati nak marah bile die wat muke kiut kan...hihi

salwana nordin @ che'wa said...

comelnya amani..tu je yg unty mampu cakap hhheeee

safiyyah osman said...

Hahahahahaahahahahaa...muka last paling lawak... Ani..ani...

NuNU EeRa said...

gmbr ani jongang tu leh wat i gelak mcm org giler, okkey..!

kiddobuttons said...

comelnye. sweet gile

Anonymous said...

tkencing sy tgk ani pnye pic yg last tu...adoii nk pecah perut ketawa..ani...ani...

sharifah rosidah said...

Ala tak apa nanti dua tiga kali kena marah, dia dah tahu benda tu tak boleh dibuat main sementara waktu ni redha je lah.

aizeepesona said...

hahaaa ! gambar yang last tu tak bleh bla ...kelakar giler

anak sya masa dia umur cenggitu ..dia suke tabor bedak..huhuu..

sabar jer..

^*NaNa*^ said...

haha...adehh...kdg2 betullah..kalau da terbiasa ngan bebudak byk eksperimen ni mmg da tak laarat nk marah..nak2 time preg..biar ajer..pasrah..huhu...

Dila Abdullah said...

alahai, sweet yer...

berry said...

eh apesal sy nmpk baju ani tu tulis aku tobat..hahhaha lame2 bru nmpk lake toba..muahhahahaha...

Filla ~ Kasihs said...

berry: kalau AKU TOBAT pon elok gak..hahahahahaa

Azlina said...

budak ni comel la.. geram tengok :)