Friday, January 29, 2010

Mari ramai-ramai tgk gambar from my new phone..

benda baru memanglah digalakkan utk galak... janganlah ada yg meluat dengan fillanie yg comel ni yeh... kalau ada yang meluat ok gak... sebab ramai gak blogger2 yang mengadu 'dibenci' masyarakat... huahah..... oouchhh... i tak sanggup dibenci masyarakat okeh.... tapi tulah adat nama nye, dalam ramai-ramai tak semua suka kan.. mesti ada yang benci... eh tetiba plak... padahal tak de pon orang benci setakat nie..auwwww ada ke?


ok silap topik... sebenarnya saja jer nak upload gambar2 yang captured using my new nokia nieh... tadi tekial2 gak nak transfer from phone ke pc.....sebelum makan mmg takleh transfer.. ni try 2nd time bile perot kenyang.. tetiba boleh.. auwwwww.... pengajaran, sebelum buat apa-apa keja, pastikan prot kenyang ye adik-adik....
amacam? ok tak quality gambo? kalau ok, lepas ni boleh ler tinggalkan jek digi cam yang asek merajuk takde batt... (walopon dah charge 24 jam)... dah ler salu batt empty, pastu asik nak blurrrrr jek gambo....

gambar akan pelbagai yer.... yang ni kat klcc... ;)

Acih ngn Papa kat playground area PICC.....

Acih layan main buai sowang2...

pandai pon guna kaki yang panjang tu.. kalau takkkk.... paksa-paksa suruh tolak..tensi okeh!

owhhh ini dicapture oleh Acih.. sambil mak dia daring2 takut henpon tehempas plak jatuh... Putrajaya memang cantik-sekian tima kasih- hahaha...

kambing, eh sorry, ni pak radie the driver! Acih capture that's why blur..

the biggest looser Asia, Marilyn eh? .... dan buat kita ingin meneruskan perjalanan ini semula... well done.. well done Acih! pandai capture wording yg best... heheh...

ni latest pic.. semalam kat Chakri Palace Alamanda...

big apple donut utk cik Acih...

dah beso anak aku.... rambut pon dah pandai senget2 kat depan mcm tu... nak pecah cermin kat umah kalau dia dah mengadap!!

alahai anak dara....
sekitar kawasan.... ingat nak try makan ape tuh? yang guna daun kadok tu.. pastu letak segala 'bahan-bahan' dlm daun pastu ngap... tapi portion macam besar sgt utk kami berdua jer.. kang takut tak abis.... gipon ok ke pompuan peknan makan tu??? kang memulas perot aku plak... saper tau.. sila bagitau ok? kerabu mangga+papaya..
sotong goreng tepung... nama thai dia aku lupe..hahah.... Acih makan semua kerak dia.. dan campak sotong dia kat pak radie..
Tom yam Patay ke Satay.. hehe.. u can choose nak red/white soup...
nie omelette seafood... tapi sbb lambat order, maka ianya sampai pada 'masa tambahan'... pastu kan... mak aihhhh... besar giler... dah macam pizza large dah size dia.. maka, aku ngan Pak Radie dah macam fear factor makan kene paksa stok nak muntah... tapi leh tahan sedap nye (yang ni sesuai utk 4 orang makan) no comment please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sebelum orang ckp macam-macam biar aku bagitau siap2... baju ni ketat sebenarnya... aku takdelah BESAR macam tu pownnnnn... tak caya tanye Acih... jgn tanye Pak Radie.. dia suke dengki... pic ni pon comments are not allowed yerrrrr... boleh komen Acih jer... mak dia tak boleh!

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Liyanaroxx said...

kualiti gambar memang TERBAIK punya!!!mehlah kita reramai pakai nokia kak!ekekeke....

JMR said...

nice photoshot..

sotong celup tu nmpk menggirukan..nyumyyy!!!

ratna said...

bole tahan kualiti gambarnya.. mcm camera gakkk.. bole ler candid2.

genny da bomb said...

awww ade ke blogger yang dibenci??uiii tidak le mau dibenci2 ni..sedap ke kat chakri tu??cam beshhh jaa..

ok cantik2 gambo..bole la lempar kamera satu lagi dlm longkang huahahhaa

JuJue said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak komennnnnnnnnnnn nak komennnnnnnn.. takpe takpe... kita komen bila berdua duaan bole? hahaha. cute per!

busyuksayang said...

wah!! semakin tembam nampaknya...tahniah :p

pHat sUe said...

hebat tepon baru ko nok. * boleh mintak buat adiah enibeseri taon ni neh * ha ha...

:)) bab yg no komen tu aku suker hahaha.

tu pepel kat makanan tu okid ka pe tuh...