Wednesday, January 06, 2010

Wedding @ Tasek Ampang Hilir

x sure plak.. taman tasek ke? tp mmg kat lake lah.. so romantik!!! theme plak english dress code, all white.... oh yang kawin ni actually is my friend's brother... tp dulu aku penah keje about 6 months ngn ayu's brother nie... nama dia En. Naim and i worked as his secretary... baik jer orang dia... tak penah marah... eh tak penah ke? hahahah...

akhirnya dia bertemu jodoh jugak... Alhamdulilah... wedding kat tasik ni sgtlah alahaiiiii romantiknye... kalau aku ler kene duduk makan berdua kat tepi tasik... ngn camera keliling... ngn orang snap2 gambo... mampus tecampak jugak garpu sumer..hahahha... tp sporting lah semua pakai putih jer.. temasuk lah aku yg fening-fening lalat tatau nak pakai aper... tp gambar tak byk sbb camera tu battery selalu buat hal lately... so gambo amik mai punye.. thank u mai!!!

utk Ayu yg dah stay kat JB, rindu kat ko... jarang giler ko nak balik shah alam... slalu kita takde jodoh nak melepak!!!!
gambar terperap... wedding ni last 2 weeks kot?...
tempat makan yg sgt lah romantik giler

pengantin....


-us- ni ler kengkawan serumah masa belajo kat uitm dulu... miss them!!!


bapak-bapak


acih-syasya-zara


macam penyambung generasi plak... weh lain tau perasaan dia..zaman dulu-dulu, mak-mak korang ni mcm2 perangai.... mmg giler-giler lah..... haha.. (lagi-lagi mimie mak si zara) auwwwwwwwwwww... hahah.... asek begayut jek ngn apak ko zaraaa... pastu masa dia begayut ngn shorts jeans potong mariah carey... aku ngn anny conteng kaki ko ngn marker... ko tak melawan pon kan mimie? kata tengah becinta.... aku conteng muke ko pon konpem ko rela..huahahahaa..... well itulah kenangan.... sekarang look at the girls... *kita dah tua..huhu*


ngan anak pompuan memasing.. yg lain sumer dah ada adik boy.... aku coming soon tatau ler boy ke girl... hah ko ayue? kata dulu nak sekapal ngn aku??? ni aku dah naik kapal dah.. ko biler lagi.. ni kalo aku jumpa ko mmg aku racun ko guna racun rumput nieh..hahah...


ok ni gambar complete ngn bapak-bapak skali... buat pengantin, semoga berbahagia hingga ke anak-cucu....


i love this pic... hehe... papa bawak acih gi main kat playground tepi tu.. mai plak terperangkap sbb syasya nak gi toilet.. lepas gi toilet aper lagi... kene lah singgah main buai..hahah... pastukan.... bile acih balik umah dia ckp mcm nie "mama, tadi kasih nampak orang tu mcm mama, pakai baju putih....ingatkan mama".. ces!! apa budak ni nampak?? dah ler kat tepi tasik..malam2 plak tuh... dah ler masa tu sumer org pakai baju putih... mebi mmg ada pompuan muker bih kurang aku kot... ohh seram!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

okinokiyo said...

eiii seramnye kasih ckp camtu...ko tnya la rambut camne, muka camne..

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

owhh ;P sweet je akak pakai dress. aceh kenapa xpakai dresS? haha

ShaZila said...

ko ni mengandung..muka nampak lagi cunn....... maintain beb.

Lenny said...

takyah tanya la filla... abaikan je....

ko nieh dah takut2 lg nak tanya plak.....:P

Liyanaroxx said...

isk...tasik tuh mmg ada sejarah kak filla...sbb bekas lombong umah setinggan dulu...jgnlah tanya acih...kang akak plak takut tdo malam...

Anonymous said...

nape acih pkai baru men sarung je..huhuhu..kalo acih pun pkai dress mesti npk cute n sweet..hee

happy2gether said...

Filla, comel ko mlm tu...cantik baju tu...aku ingatkan ko nak pakaikan Acih baju masa wed Annie, syasya sibuk nak jdk mcm princess...emm mmg romantik lah theme mlm tu kan...aku suker...hehe aku plak baju sama kaler ngan Acih...

emm apa yg Acih nampak ek? huhuu dah lah aku ngan syasya pi toilet tu bedua je, golap siot..jauh kat ujung dunia...ngeri plak aku, nasib aku x jumpa apa2 nauzubillah...hehe pastu syasya sibuk nak main buai ngan Acih, baguslah Radie sabar jek malayan Acih...ehheh bagus Acih dah sekolah, ada kwn nama Anis ek...

black winter said...

cantik la kak filla...
suke tgk muke kasih, sweet jerr

penjual lampin said...

http://juallampinmoden.blogspot.com/


singgah blog cd kami

~ aRora_aTeh~ said...

kasih ngn syasya tu sebaye ker kak?