Wednesday, January 27, 2010

nasi goreng bodoh...



dah lama giler tak masak... pastu dah plan siap2 nak masak nasi goreng malam tadi.. maka terhasil lah nasi goreng bodoh... rencah cuma kobis, daging, telor jer... ok lah dari takde kan?

sajer jer gedik amik gambo 'proses masak'... Pak Radie balik keje.. dia tekejut tgk nasik goreng penuh satu rice cooker..heh!!! masak 3 bulan sekali.. takkan nak buat sikit2.. harus masak lebih sket... leh ajak Ida ngn Jeeja kat opis makan.... Pak Radie mana nak bawak bekal2 nie.. malu konon.. blah arr!...

ok ini utk saya... habis sepinggan terus sendawa... burp... Alhamdulilah... kenyang! dan pagi ni bawak lagi nasik goreng nie cuma pegi food court kat bawah opis tapau sambal sotong rm3... heh! beli plak teh ais... slurppppp...kenyang gilers.... ok itu sajer cerita hari nie... boleh masak lagi pasnie, tapi selepas 3 bulan.... hihihiiiii....


adios!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

suehana said...

hai..best sgt blog u ni..lagi2 psl si acih 2 :)

Liyanaroxx said...

nasik goreng bodoh pun gue tgk skang trus rasa lapo!amacam tuh?;P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

bodoh x bodoh pun
kalau leh buat ko sendawa kekenyangan tu kira dah mantap ler filla oit...

janji rasa dia sedap udah ler...

ShaZila said...

aduhh..kenyang aku tengok menu ko hari ni....eh fila..kuat kuasa semua PA gov ada diploma naik 27....wahh...rezeki anak yerkk....aku gak yg duk kaunter memegang rekod 17..ada diploma aku buat bungkus nasi lomak jo la....ada nak beli ke?

JuJue said...

raaaajinnn kawan mak sowang ni masak masak walaupon 3 bulan skali. aku? 3 tahun sekali pon blom tentu!

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

nasi grg bodoh?
mcm sedap je kak ;)
hehe. post sini cket...

Lenny said...

smalam aku tak jd masak ketam pasal kat kedai tuh ketam abis...

so.. aku masak simple je...
sardine, sayur kobis + carrot + udang... tumis2 je.., tempe goreng, ngan bilis pedas.

makan ngan nasik panas2... confirm besttt..... kan?

IRA said...

sumpah lapar!