Friday, January 22, 2010

Michael Jackson in da house!!!!!!!!!!


Birthday Party: Ieky, Abid, Rayyan
Venue: KGSAAS
Date: 16 January 2010
Time: 3.00pm - 6.00pm
Theme: White & Jeans
oh.. we love the deco... cun!!!!
B'day boy Rayyan with mummy... Big Bro Ieky a.k.a boipren Acih.. alamak tp ada pompuan lain kejar Ieky.. Acih amacam? give up tak?MJ wannabe.. huahhaha... b'day boy gak... so cute Abid nie.. respect lah... menangis MJ tgk ok...
the food.. sgt variety dah sedap-sedap belaka.... i love the sandwiches yummy!!!

ni pon best.. tp mak bapak tak leh masuk! anak-anak jer boleh jump dlm nie... Acih jump kat belah tepi jer.. dia kan pompuan melayu terakhir.. budak lain lasak2 to the max.. Acih kene pijak sket nangis!! tak rawk sungguh...
huahahaa.... jgn memain okeh.... Michael Jackson in da house!!!! seyes sejibik okeh... ada show lagi... tgk live lagi giler sebijik... make up tebal yg tak tahan tu.. tp menari sejibik lahhh...
*gosok mata* mmg real okeh... kat cake pon ada gambo MJ.. tp apa pon MJ Jr. tu paling cute lahhh....
friends...
actually nie semua Pak Radie's ex-schoolmates.. tp kawan Pak Radie kan kawan aku jugak!
agak-agak gambo buruk mcm nie, camera i lah tu..huahahha...
eh perottt!!! hahaha.. kelaka ler kaki tu tak yah disuruh-suruh... semua laju jer silang2 nak bagi 'kecut' sket... huwaaahaaahaa...
perfectly edited... anak aku teselit kat papa org lain nie aper kes? hahahah..
Pak Radie tetap tali kasut satu itam satu merah.. pastu anak dia ngamuk2 nak kasut satu putih satu biru.. ikut kan jeklah.. kata bapak borek anak rintik..
eh walaupon dslr itu hebat, tp tgk apa camera aku leh buat??dslr leh buat ke??? comel kan? eh Mr. Barai nie bukan cacat.... dia ada tangan.... kids, line up pleaseeeeee!!!
sebelum balik kumpul-kumpul kat luar dulu.... snap2 sket... owh Acih dah tinggi....
Acara melepaskan belon ke udara....
ok Acih faster faster!!!


*ingat nak buat caption lagi.. rupanya gambar dah habis.. sampai di sini sajer... hihi.. neway we had fun!!!! thank you for inviting us kak nana & abg remy.... the party was perfect.. well organized... ;) gambar-gambar yang cantik ni semua cilok baek punyer from abg remy's flickr!! thanks...




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Liyanaroxx said...

gambar semua cunsssssssss~!! dah besar dah anak dara kak filla nih!=)

JuJue said...

wehh aku rasa mcm dah separuh abad aku tak masuk sini. best nyer bday party.. ada MJ! terkujat aiii.. tgk MJ! hahaha..

Mrs.Nury said...

wahhh grantnyer bday party...bilerla aku bley buat party camtu kan.Fillaa awat perut ko kecik jer...

mama alya said...

gambar cun lah kak fila.tapi yang penting perut tak nampak...hehehe

pHat sUe said...

smort * smart * doh pix b&w tuh...lawak laa kasih niii tang kasut tuh !! lain dari yg lain tu yg penting k.

ps: ayu lembot jer muka mama preggy ni...saspen aku ni *tongkat dagu* nak tau bb per neh. :D

ila de cute said...

glamer sey besday party nya...