Monday, January 11, 2010

biasa-biasa aje...

disaat dan ketika ini, aku adalah teringin nak makan cekodok ikan bilis yg ada cili padi tuuu... nak yg panas2.. pastu ada air kopi o panas.... tgh2 renyai2 sejuk2 ni kan... perghhhhh sedapnye... cicah plak ngn cili sos... nak buat malassssss!! camno? x perlah.. berangan jeklah.. menci tau..

sebenarnya ada gambo 2,3 keping kat phone nak transfer tak boleh..sbb wire cable phone ni mana tah... cable earphone jek ada... tah per2 tah... nak cerita pon x de story...

oh ye.. mak dah tgk old dogs... so-so jeklah.. hahah.. ada certain2 scenes jek kelaka nak mampos sampai cramp prot mak.. tp kejap giler.. pas gelak2 cramp tu.. terus dok senyap balik... tak sesuai ler bawak budak beso2 Acih tu.. byk becakap jek... bukan budak tu paham pon!!! tp citer Alvin and the chipmunks tu mmg best lah utk budak baya2 Acih.. gedik sungguh!! hahaha...

ohhhhh paling best masa tgk Old Dogs jumaat malam 8 Jan 2010 ialah... first time rasa baby tendang2 auwww... geli okeh... hahahha.. macam magik.. kejap sini.. kejap sana... dah ler gelap2 tu..sedap aku usap2 perot bolat tu... hahah.. tp masalahnye.. tu jek!!! pastu sampai arini senyapppp jer.. agaknye kat dlm panggung kan bising... ganggu ler budak tu nak tido dlm perot..hihihi....

loya dah kurang.. ada gak muntah sekali dua.. tp tatau ler aper motip muntah tu..sbb bukan loya pon.. rasa tak sedap prot.. tetiba bluekkk.. perhal? lepas muntah terus ok ceria jer..hehe...
sok kalau jumpa cable mak tranfer gambo pregnant 17 weeks ok? *janji*


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

~ aRora_aTeh~ said...

cumel lote rupenye akak nih..tgk dpn2 baru real..
tp perut mmg tak nmpk mcm da 4 bulan..

JuJue said...

akid pon tak tidooo tgk citer chipmunk. citer katakkk katun tu pon dia belasah tido!

cute kan...awek awek chipmunks tuh...

-ilyannur- said...

emmm x tgk lagi la cerita chipmunk mahupun dog apa ntah tu uwuwuwuwuuu