Friday, January 08, 2010

Best sangat ke cerita nie???


kalau korang perasan.... aku ni kan jenis jaranggggg giler tgk wayang... jarang giler ada entry aku gi tengok wayang!!! kecuali bawak anakanda Acih gi tgk Upin & Ipin ngn chipmunks jer... sebab laki bini mmg jenis kurang penyabar sket... tgk org beratur panjang2 terus cancel...... baik dok umah tgk astro... tak pon beli jek dvd..haha...


aritu angkut Acih dia tingin nak tgk princess and frog ker mender tah citer tu..tp full house plak... so dia sedih terus meraung kat situ 'kasih nak twistiesssssssssssssssssssss'... sedih kan? mesti dia cover...sebenarnya dia sedih tak dpt tgk wayang... eh baru aku prasan kasih selalu mcm tu... sedih mende lain.. tetiba nangis pasal mende lain... ego nyer anak aku... haha..


pastu baru-baru ni nak mengubati kepiluan hati dia.. ktorang bawak tgk Alvin and the Chipmunks.... tu pun surprise kan dia.. suh Pak Radie gi usha tiket.. (risau kalo sold out nanti dia frust lagi).. hehe.. tp dia suker giler lah citer Alvin tu... hahaha!!! tp kali ni aku nak tgk Old Dogs plakkkkkkk.... sbb iklan mcm best giler kelakar nak mampos jek? saper dah tgk??? meh citer sket... best ke? kelakar ke??? ni lah aku malas masuk panggung nie... pastu berantu nak tgk citer lain... hishhhhh!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

Fatin Sherrina Al-Baghtar said...

kak filla, cite ni mmg bestt.. asyik gelak je.. :D

Mimy Hamid said...

aku pun dgr orang sebok citer ni old dogs..ko gi tengok...best aku beli dvd je..hehehe..aku mls nak jejak panggung wayang kang..tiap2 minggu aku berantu cam ko jugakkkk

shada said...

hehe lawak aa kasih.. memang perasan pun dia selalu cam tu.. meraung dengan alasan yang lain dari tajuk utama..

anak menakan aku pun lebih kurang gak ego camtu.. (eh sama ler umur ngan kasih, nak masuk 5 tahun gak tahun ni..) aritu pegi rombongan ikut cikgu, kakak dia temankan.. bila balik sambil pelok mak dia kuat2 sambil air mata dah nak kuar sambil cakap ulang2, adik TAK rindu mak pun.. huhu..

JuJue said...

ayat ko last skali tu..aku kompius sebab aku baca ko nak tengok citer antu. pelik gak aku..mampu kah spesis2 macam ko ni tengok citer antu? ohh rupanya tgk wayang ni yg berantu..ok ok. aku lembab sket 2 3 hari nih maklum lah kena kejutan yang luar biasa so otak jadi bengong sket!

aku pon suka citer chipmunk tu. comeii jer betina2 tu..gedikk2 menari.. lagu beyonce kan!