Monday, January 25, 2010

Hadiah Harijadi...

apa yang menggimbarakan anda? tgk tu... betapa saya sgt gembira sampai type 'menggembirakan' pon salah... huahahaaaaa............. tentulah bila dapat hadiah dari yang tersayang harijadi.... walaupon tak agak-agak backdated nye sampai prot aku pon dah kelihatan memboyot.... tapi takpe.... saya kan memahami... actually takde hadiah pon takpe... saya tak kisah..... saya kan bukan jenis isteri yang meminta-minta... memang tak meminta-minta, cuma ugut-ugut manja jer kalau tak dapat hadiah..heheheheh.....

disebabkan saya bukan jenis isteri meminta-minta.... tentulah muka saya yang mengandung tapi tak berseri-seri ni terus bertukar jadi mengadung yang berseri-seri.. huahahah.... yelah... dapat hadiah yg macam nie sgt membuatkan saya teruja... walaupon 'apalah sangat' bagi sesetengah orang kan? tapi saya ni orang biasa-biasa je... saya tak penah pakai henpon best2.. saya dapat henpon bodoh yang leh amik gambo (ada camera) pon saya rasa riak dan bangga... sebab saya bukan terror pon.. takat sms/mms/call.. itu jer yang saya pandai... kalau pegi tempat yang wifi free pon, saya pinjam henpon Pak Radie.. tu pon suruh dia siap-siap bukak website yang saya nak tgk... saya ni dahlah tak pandai... malas plak tu..... bertuah Pak Radie dpt orang mcm saya...

huahhhaaa... sajer jer tunjuk muke yang kononnye 'beseri-seri' tuuu.. hihi... yang penting background ialah blog sendiri..auwwwwwwww tak maluss... saya janji saya akan jaga henpon ni baik-baik... (tupon asik gaduh ngn Acih sbb dia sibuk nak pegang jek).. kalau ler jatuh terhempas... patut ke tak patut aku hempas dia balik? huahaaa..kijammm... tp seram gak, sebab kat opis ni byk misteri henpon hilang... maka aku takkan tinggalkan sedetik pon henpon ni dimana-mana... aku senang jek.. ilang jek aku gi jumpa bomoh bagi orang yang amik tu berak pasir.... don't play-play arrrr... huahahahh..


itu sajer lah entry menunjuk-nunjuk meluahkan rasa gembira terhadap Pak Radie kerana sanggup keje siang malam demi untuk menggembirakan hati si kembang semangkuk nie...






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Chooyaya! said...

ini boleh menimbulkan jeles! untung ko fila, walaupun pak radie ada tak balik rumah pasal banyak kerja, tapi tetiba ko dapat henpon canggih. best best. aku nak link blog ko kt email laki aku. hehe

Miss Moon said...

wah bagus nya pak radie ...mmg berjaya membuatkan wajah buk pillanie berseri seri sampai pancaran sinaran nya sampai ke salak tinggi akkakakakkakaka

wey pilla blajar pakai jgn wat tak pandai laks ....akakakka

JuJue said...

aku pon dah lama ngidam phone tu dr awal2 kuar dulu. hehe.. kalo agak2 ko boring ke...apa ke..cuba2 ko campak kat aku yer!

Liyanaroxx said...

bestnya dapat henpon canggih~!!!!

pHat sUe said...

fuyo! hebak2. *typo sengaje* hiks.

Pink dan Biru said...

hi mama kasih aleeya!
come visit our little shop
http://pinkdanbiru.blogspot.com
see ya!

ShaZila said...

bertuah badan si fila ni...nak tunjukan bertapa prakk ngan aku..." eh fila..tu hp apa yerk ?" iphone ke? ...adushh kantoi..