Tuesday, January 12, 2010

17 minggu yang hebat...

hebat konon.. heheh... ye.. mmg hebat.. kalau nak dicompare ngn pregnant kan Acih dulu.. kali nie walaupon sama jer muntah2 tu.. pastu kali ni dah tua sket..so penat tu bertambah.. tp mcm senang sket kot?? sebab dulu ingat lagi... bile dah lepas 1st trimester tu... rasa mcm phewww.. lega giler.. pastu terbayang kalau lah jadi apa2.. gugur ke.. rasanya tak sanggup nak melalui muntah-muntah dan loya tu lagi....
kali ni rasa mcm.. muntah? ok lah nak buat cemana.. muntah jelah... hahaha... mungkin bile dah tua ni rasa matang sikit.. pastu dah tua.. manja pon dah makin kurang.. mengada-ngada pon dah surut skit.. so boleh hadapi dengan tabah dan redho... tp nasihat saya... buat adik2 yang muda remaja tu.. kalau ada peluang pregnant lah masa muda-muda... sebab bila dah tua... rasa mcm penat lah.. mengah gile... haha... (nasihat utk yg dah kawin je)

oh ini ialah saya pada hari sabtu lepas... dengan wajah *kesian diaaaaa*
masa tengah service kereta... toilet kat service centre ini adalah the best... bersih giler.. kat lantai setitik air pon x de... bersih gile... wangi.....

abaikan asoh baju pink tu.. lantak ler dia nampak aku snap gambo syok sendiri... heheh.. tekejut aku asoh tu tetiba masuk toilet... Acih plak kat dlm toilet.. terus aku cakap "kasih.. dah sudah ke???".. hahahha..


okeh dua gambar diatas mcm tak aci sbb 'front view' kan? so mcm tak nampak ler prot... jom tgk 'side view' plak....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


okeh... blue hyppo in da house!!!!









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

greenapple said...

huhuhu..cumelnya kak filla...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

greenapple: uwwwaaaa...cumel?baru lepas tgk gambo blue hyppo... sama okeh! haha

JMR said...

hehehe...bluehypp ke? ok wat?..cumel...bby kt dlm posing gk ke?;-)

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak pila. kecik je perot ;p slim lg tu mne de gomok..heeee

Lenny said...

filla.. takder beso mana pon ko.. meh nak lawan aku nyer perut .... hahahhahaha...

Diarihatiku1976 said...

wow... mcm anak dara ler.... teruja ni..

Mimy Hamid said...

fheewitttt ko lawa nok preggy

Mimy Hamid said...

fheewitttt ko lawa nok preggy

Filla ~ Kasih Aleeya said...

JMR:uih sudah tentu yg kat dlm posing sama..hehe

nursakinah:kecik yeh? tngguuuuu lagi baper bulan..haha

lenny:tulah..bile nak laga perot?

diarihatiku1976:hoho... iyer ker? nak makan aper ai blanjer..hehe

mimyhamid:yelah tu NOKKKK..hhaha..

ainee cumi2 said...

hehehhehe!
asoh tu pun nak interframe gaks..
hheeheh!
kak filla cun!mama cun!

JuJue said...

meh compare ngan perut aku lak.. hu hu hu mengah mengah mengahhh..
aku tinginnnn nak bergambar. tapi takde saper yg sudi amik gambar aku. burok sgt ke aku? nak amik gambar sendiri.. ermmm nak tgk cermin pon tak sempat..ni kan plak..nak amik gambar dpn cermin.

wehhh suko aku tgk jam ko tuh!