Monday, January 25, 2010

sepetang bersama Anny dan goreng pisang..

sabtu lepas gi check-up kat DEMC.... ermmmm entry tu nanti lah kita buat.. (kalau rajin).. hehe... baby sihat...kemain lagik bergimrama dlm tummy... macam2 aksi dia buat..huahaha.. muka pon nampak very clear plak... doc cakap pipi bolat mcm Acih.. huahahah....

pastu petang sket dlm kul 2 tu.. cik Anny call.. ajak keluar sbb dia baru pas keje kat area Shah Alam... ok gak tu.. sebab Pak Radie dah nak blah gi opis kene keje.. so biarlah aku kuar ngan Anny plak.. dah lama giler tak jmpa....

lepak stabak.... (stabak ok, bukan setapak) dpt ice blended rasa cukup puas ati..hihiiii... makan2 sket... pastu chow pusing-pusing naik kereta ngn cik anny... anny ckp aku tak nampak mcm pompuan peknan, tp nampak mcm pompuan gemok... huahahah..... cilakeeeeee.... tp aku suke.. tu maknanye comel lah tu... hihi...

pastu pusing area SS19 beli goreng pisang ngn kopok leko panas panas panas! mmg sedap giler lah.. memula ajak gi dating kat playground.. tp tak jadi... jalan2 area SS19 tu, anny nak buat surprise.. dia kata konpom aku tekejut punye lah.. ingatkan apa? rupanya.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





heheh... tapi aku malas.... Anny siap masuk dlm tanya betul ke tipu... pastu muka yakin ckp kat aku... 'kan aku dah kata... serious RM1.. ko cuci keta pon RM10... sapa mau kasi?'... tp tak per... ktorang dok parking tul2 dpn kedai RM1 ni jer sambil makan goreng pisang ngn kopok leko.. aku tak berminat lahhhhh.... nanti bau2 kencing kuda dalam tu.. aku tak suke!... aku malu ngn Anny sebenarnya nak amik2 gambo.. tp anny memahami siap tolong aku snap demi nak masuk gambo dlm blog..huahhahahahaa.... dah alang2 dia pon dah glamor dlm blog ni kan? heheheh.. yang penting dia tukang penapis gambo.. gambo aku buruk tak per.... gambo ko buruk tak leh arrr??? oh dagu aku masih runcing sbb anny ajar cemana nak bagi 'kek lapis' tak nampak... (padahal dah belapis-lapis dah dagu aku!!)... oh ye, tu ada phone number, saper nak gi shampoo and blow RM1 boleh call ok? 012-3553999....

ye yeee.. aku tau muke aku sememeh... nak buat cemana... kata peknan.. mestilah selekeh sket..

yang tak peknan kat atas ni pon selekeh... hahahah.. anny rasa nak lempang fillanie ke.. auwwwwwww....aku siap bagi watermark kat dagu ko supaya x de orang curik gambo nie..haha

goreng pisang makcik kat SS19 tu mmg the best.. sedapp ranggup...

punyalah susah nak bagi muka runcing.. pergh!!! oh ye.. saya dah terfikir nak jual semua maternity wear saya.. kuaakkaka.. lom apa2 lagik... so nantikan tahun hadapan!!

alahai manjanyer....


p/s: itu saja entry buat masa ini... gambar2 diatas adalah saya dikala 'baby' berusia 4bulan 3 minggu (19 weeks).... anny, nanti bawak fillanie jalan-jalan lagi tau... (kita jangan kawan natra... sebab natra cakap sian kat fillanie, tapi natra takde pon nak jumpa fillanie... fillanie merajuk baru taunie attanie!!!)


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

JuJue said...

ahhh mcm aku! tp aku lebih rela org nampak aku peknen dr buat spekulasi yg aku gemok! tambah2 pilu hati ku bila anak sdri pon pannggei aku makcik gemok.

woihhhh rm1..pegi lah. apalah sangat bau kencing kuda.. yg penting singget!

fadel toha said...

filla sempat ke kau bersalin kat bangunan DEMC yang baru?Gynae kau Dr.norleen lagi ke?Samalah dg aku 2 kali peknen 2 kali dgn dia..FYI she's my cousin sister...tu yang tak gi cari gynea lain kalau peknen.

Filla ~ Kasih Aleeya said...

jujue: tanak..nanti mendatangkan kemudaratan kat anak dlm perot i.. amacam statement diva??? hahah..

fadel toha: InsyaAllah kat DEMC baru.. sbb aku due bulan 6, hosp baru bukak bulan 4.. ;).. a'ah aku still ngn Dr. Norleen... dia sambut kasih gak dulu..

ShaZila said...

ss19 goren pisang..dekat umah mak aku...apa pun mmg best...resepi turun temurun...dah ada since aku sekolah2 lagi...

happy2gether said...

dapnyer makan goreng pisang...lama giler aku x jumpa Anny..wei murah giler saloon tu ek...ehehhe take care Filla...

pHat sUe said...

btoi2 lame tade entry cik anny ko ni...

banyak pekataan gemok dlm entry ni, boleh buat aku pengsan weh. ha ha

rm1??? boleh giler.