Tuesday, February 02, 2010

Jalan-jalan Cari Makan...

oihhh..banyak nyer entry nak post nieh... tp lek-lek jerlah... post sikit-sikit jer dulu ;) ... mari mulakan dengan acara makan-makan lagi... al-maklumlah... aku skang kan dah kuat makan.... bahagia giler bile dah tak de mual2, muntah2, loya2, penat2..... dah semakin cargas skarang nie... ini breakfast yang disediakan pada pagi sabtu..... (rasa dah cukup hebat dahhhh) ini plak untuk diri sendiri di pagi yang sama juge.... tp kureng sket... rasa 2,3 sudu jek... yang buatkan dia kureng ialah taktik merebus linguini tu mcm silap kot? ada part yg melekat dah tak lembut!! ... pastu breakfast hari isnin ialah cekodok udang... tp segan nak amik gambo..kuakak.. bukan segan..malas!ini adalah gambar semalam nak deliver frame kat kl... singgah skali makan kat klcc..hihi..... mak skarang ni standard cuma kat kusi blakang jer yeh... bagi ler budak gemok tu duduk kat depan.. dah ler macam tuan puteri.. "nak milkkkkkkkk"... dah sudah pon main pass jek botol... bg ler chance mak apak ko nak snap2 sket... bukan dia nak sgt makan cookies beso2 nie.. aku tauuu..dia cuma nak smarties kaler2 tu jek... air yang menggoda jiwa dan raga sejak beberapa hari lalu dok bermain-main di minda.. akhirnya dpt gak!! ermmmmmmmm.... menusuk ke kalbu!! gourmet chicken pie saya... tp tak sedap sgt vege2 dia tu... ikut suker jer nak letak apa...perasaan lepas makan adalah nak termuntah kekenyangan... terus balik umah..... kejadian di klcc masa tgh makan.... nampak artis lalu lalang, seperti, Julie dahlan dan Rashid Sidek... hehe.. tp ramai lagi yg bukan artis mcm artis dah haku tgk... dasat2 orang kl skarang!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

3 comments:

C!kpuanmuda said...

orang kl skg dress up hebat2 kan? kengkadang dah konpius mane satu orang malaysia.. mana satu orang jepun, mana satu orang indon :p

Sharinginfoz said...

hmmm sedapnya makan......

Siapa Nak Promo Blog???

Sedapnya Cendol….

Handphone Discount Sehingga 70%????

Filla ~ Kasih Aleeya said...

cpm:tau tak pe.. hehe...

sharinginfoz: hmmmm...