Monday, February 08, 2010

Photoshoot for Preggy Mummies...

sabtu lepas ada aktiviti yang best bersama Moon dan Sutan.... tetamu undangan ialah aku dan Lenny.. heheh... ada Photo Shoot utk Ibu Mengandung.... auwwwwww... bersemangat waja okeh.. angkut Acih sekali.... beli nasik lemak... pastu lepak dalam kereta jap sementara tunggu ahli-ahli lain sampei.... sementara ahli lain sampei.. mari kita snap2 gambar di dalam kereta dengan aman dan damai..sbb Pak Radie tak ikut.. maka bermaharajalela lah ibu dan anak x de malu-malu kucing nak camwhore... auwwww...
hah tgk anak dara mak.. sporting abesss... hehehe.... kene pakaikan pants nie..kalo tak..konpem bintat2 masa PS nanti... tingat pasal citer pants semalam... kat umah Atok/Wan Ampang... aku jerit kat Acih sbb dia tak pakai seluar... "Acih, where's your pants??".. Acih biasalah buat2 blur or dia mmg blur... "Where's your pants?".. (masa ni Wan tgh solat)... pastu Acih jawab... "pants apa? pensel??".... kuakakka... Wan pon tegelak.... sian ko ni Acih.... "Pants tu seluar ye cik Acih"....

Acih mmg good girl... tak buat perangai langsung time PS tu.. baik jerrr...

ok, galak... bile ada PS ngn Moon, kenalah make-up sket... barulah muke yg kusam jadi selepong dan berseri-seri.. oh ye, blusher baru yeh.... tapi bukan MAC, but i like!!!! the result mmg best sbb sampai abis PS, x de touch up, tp pipi ku kekal pink... nak tau? nanti i citer di lain entry!!! eh, tp serious malu masa beli nasi lemak kat bawah umah.. mcm semua tgk pehal pipi pink2 di pagi hari... utk membuatkan anak anda kekal ceria, hidangkan dengan jajan2 yang berkhasiat..mesti dia ok..

sementara menunggu, boleh lah pegi tekencing dulu ke.. apa-apa yang patut... singgah playground ke.... eh cleaner kat toilet tu ckp muke Acih mcm cucu dia kat Indon.. hellooo??!! oklah i admit.... Acih muke Indon.... pose gedik lagi please... bile anak dah start ngengada nak mainan macam-macam.. buat muke tak mengerti... bagi je dia belek2... tp takleh beli... tukang kedai daring2 pon.. ko buat jeklah muke bodoh! huhuuu... takkan tiap kali tgk sumer ko nak borong!!! biarkan dia melayan perasaan di situ.... hah tu dia cik kiah dah sampei.... Len bawak hubby, aku bawak anak.. oklah kan seimbang kan?

dan bermulalah PS kami.... amacam? gendut tak? huahahahha.... utk hasil yg lebih comel, pakai cekak anak kaler pink... pasti kelihatan hawt di situ.. huhu....

kalau anda rasa Photshoot utk preggy mommy menggunakan camera phone saya ni pon dah mcm 'gempak'... sila nantikan hasilnya nanti dari photographer yang arif ye.... selalu-selalulah refresh Blog Moon ... bagi anda yang teringin mengabadikan detik-detik berharga semasa pregnant, boleh lah book Moon and the team....

ok sudah lah tu... sebab lepas tu bizi nak posing depan Moon and Sutan plak..hihihiiiiii...

nasib baik ada Yang, hubby Lenny... dok melayan Acih.. siap main kejar-kejar.. senang skit idop aku..hahahha....

Ok dah time nak balik..Acih dah kutip bijik saga penuh dlm poket... dah basah dah peluh ngn nyamuk dah cium2 Acih... sekarang kita boleh balik....


Tq Moon and Sutan.... we really had fun.... gambar2 tak sabar i nak tgk..... auwwww... dah ada gambar baru mak gembar-gemburkan lagi kat sini yer..... babaiiiii....

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

Lenny said...

aku sekeping gambo pon aku tak amik.. biasala laki aku tuh... tak cakap dier buat tatau je.. hahahhaha...

aku plak sebok menggeletis ngan camera moon n sutan.. apa pon tak ingat.. ehheheh

takper.. Yang mmg suka layan budak2... kalau lama skit.. ada harapan kasih nak ikut Yang balik tuu..:D

:: vErde+hAzizi :: said...

u r such one hot mama! :D

yati_hamid said...

wahhh.. berseri2 nyer dia.. cantik n hottt..:)

JuJue said...

peeewwiittt 2 mak labu yang sangat hawt lah! ini kalo labu sayong nih..harus jual mahal giler nih!!

dlm blog moon gambar lg cun! (aku sajerrr nak ckp gambar amik dr camera ko tak se-cun camera canggih moon.. aku kan dengki)

happy2gether said...

Filla, mmg cantik2 gambo yg Moon amik aku tgk kat FB...ko dah cam muka Ella, betul ckp Mas...Acih as always..sweet sgt...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

Lenny: ko dasyat ler Len.. dah sarat2 pon aktif..kalo aku mesti kene suruh moon sediakan kren nak angkut aku!! hahaha

verde: ye ke..auwww..malu...

yati_hamid: auwww.. tu dlm gambo jek tu... heheh..

jujue:ko samakan aku ngn labu sayong? auww..labu sayong bontot lebauuuu.. auwwww...

happy2gether: huhu.. kalo tak leh ko join..lama x jumpa!!!

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

sweet je kak pila n acheh. pose maut punya ;) preggy pon hot lagi. haha.

mamayiyen said...

wah wah wah..kita pun nak jugak pose macam tu..hehe...
tapi mmg cantik gambar2 tu..
bila lagi nak posing kan filla..
pregnant ni bukan selalu.
take care..

-ilyannur- said...

kalau suatu hari nati kawen pastu pregnant, nak pregnant mcm kak filla la, maintain je kan :)

fatenton said...

cute lah aleeya.. cute sgt