Friday, February 19, 2010

Picnic kat Jeram area Zoo Negara...

Ini gambar-gambar hari Ahad lepas... lepas pegi OU tu.. terus singgah 'Jeram'.... tempat ni kat area zoo negara tu.. masuk dalam-dalam lagi.. ada family gathering Pak Radie.. mak/pak sedara.... lagi pon tempat ni Atok sedara Pak Radie yang punye.... so sesaper nak buat camp ker nak sewa utk team building ke... atau nak buat family day office ke... boleh ler email kat saya.. nanti saya sampaikan kepada tuan empunya tempat... so sajer jer nak join bagi Acih happy-happy sket.. ckp ngn dia nak swimming dalam hutan...
-rest house-
bila dah sampai... mmg tak bajet nak gi sini..so tak delah baju ke towel ke.. ada ler baju sikit sbb malam sebelum tu tido umah PIL... so Acih kan gadis pemalu... memalu plak nak mandi.. adoiiii.. x larat la nak layan....

tgk tu.. asyik melekat jek ngn mak dia...

ni salah satu gazebo.. ada byk lagi...

dan lagiii... air ni dari air atas bukit.. so sejuk dan nyamann..

hah tu diaa... lanyak lagi perot mak ko....

tgk tuuu.. siap bedukung ler nak mandi... tanak mandi kat tempat ada budak-budak ramai.. punyerlah pemalu anak aku nieh... kalo ikut mak apak ko.. tatau malu lagi adalah.. pelik aku..

nasib ada apak dier.. kalo tak dok paksa-paksa aku mandi skali.. tak kosa mak okeh!! mcm dugong plak aku kang kat situ...

ok sket dah time ni.. engine sudah panas!!!

hah tgk tu... happy kan?? oh gambo nie sebelum dia melalak sbb lutut telanggar batu2 kat tepi pool nieh... alahai luka halus giler.. penat aku belek lutut dia.. tak jumpa pon calar aper.. secotet giler besar kuman jek... sian anak aku.. x leh sakit sikit.. menderita gilerrrrrrrr!!!!


itu sajer aktiviti kami masa CNY... hahaha.. menarik kan? orang lain sibuk gi cuti sana sini.. nak buat cemana, laki aku bukan boleh jem2 sket jalan.. kang dia giler meroyan aku yang susah!!!


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

ratna said...

filla.. ni dekat dgn kg. kemensah tu ker.. saya ni dari lahir tinggal kat tmn melawati sblh zoo tu jer..tp tak pernah pun sampai kat tmpat ni.. bole tahan cantik gak yer..

Mimy Hamid said...

menarikkkk..leh stay ke?? baper semalam..apsal aku duk lalu hari2 tak tau haaaaaa...len kali nk roger ko gi sini yerkk

Lenny said...

aku pon tatau gak tempat nieh.. slalu laki aku bawak yg kat kg kemensah tuh.. ok gak.. tapi nieh lagik ok.. siap ada slide2 tuh...

happy2gether said...

emm Filla, aku rasa cam ko penah bwk kami ke sini, tp dulu cam lain jek, ni lgk best aku rasa...dulu yg ada kwn radie nama padhil ke...

CNY ni aku pon mandi manda kat hutan lipur sbb kat Perak panas gilerrr...sabo jeklah...

mamamarissa said...

sama la laki mak...menyampah!!! tapi tempat nie seriously menarik gila...harus la pegi pas2 nie :D

JaJa'Z said...

menarik gak ek tempatnya...

delyla said...

filla cuba try bg quotation... or contact no. leh usha2

tmpt cm menarik...

ayien78 said...

filla... camne nk g situ ekkk??? dlm kl tu so mcm menarik
bg details nk ke sana
kalau ada map lagi cantik

Filla ~ Kasih Aleeya said...

to all: weh.. tetiba ramai plak yg suke mandi-mandi sungai ni yek? ok lah gak kan.. save budget, save time, save cost, save energy.. huahah... yg penting dpt bergather2.. nanti i'll let u know the price.. kene gi tanye atok Pak Radie dulu...

Kniedaz said...

mcm best jek

delyla said...

cm sonok aje kek cn filla weiii
jenjalan kek zoo pahtu ptg lepak cn mandi manda.. perghhh

bg la rate/quotation nk tau gak
leh usha2 plan nk g nh...

email pun bulis
aida.delyla@gmail.com

Anonymous said...

boleh email saya camner nk g efafarra03@yahoo.com.